2021 Β ΕΣΣΟ βύσματικες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
fsafsa έγραψε:Μου αρέσει που θεωρείται βυσματική την μετάθεση σαςΚαι παίζει να πάτε σε μονάδες που θα πήξετε μέχρι τέλους Αυγούστου.
Η αλήθεια είναι οτι έχουν βγει οι βυσματικές της 372 εδώ και δυο βδομάδες. Οι πραγματικά βυσματικές, όχι του 4μηνου.
Μη το χαλάς όμως

Β ΕΣΣΟ βύσματικες
H Αθήνα έχει κατά κύριο λόγο τρελή εμπλοκή αυτούς τους μήνες. Μη περιμένετε τόσο λελα. Σε ποιες μονάδες κατεβαίνετε;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Σιγά την εμπλοκή ρε 1-1 στην χειρότερη είναι Λόχος μεταφορών τ/γες Λέλα
-
- Επιλοχίας
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Η καβυλη ***** έγραψε:Οι μεταθέσεις είναι τυχαίες;H έχουν κάποιο γνώμονα;
Ναι, βάζουν κλήρο σα το NBA Draft και βγάζουν που θα πάει ο καθένας

-
- Επιλοχίας
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
yanis13 έγραψε:H Αθήνα έχει κατά κύριο λόγο τρελή εμπλοκή αυτούς τους μήνες. Μη περιμένετε τόσο λελα. Σε ποιες μονάδες κατεβαίνετε;
Αναλόγως. Αν πάνε κάπου με υπηρεσίες ναι. Πολύς κόσμος όμως χώνεται στο Πεντάγωνο...
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα, εμένα μου είπαν φεύγω 23 για τη νέα μου μονάδα, αλλά το σήμα ποτέ συνήθως έρχεται; Μπορεί να έρθει μια μέρα πριν; Η πχ μπορεί να έρθει Δευτέρα Τρίτη;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλα εννοειται οτι παιζουν και αυτα, δεν ειπα οτι ειναι γενικα εμπλοκη! Απλα τωρα ειναι η περιοδος που εχει φυγει σχεδον ολη η ΣΤ, οποτε ειναι λιγο ζορι. Με ανοιχτες αγκαλιες περιμενουν τα παιδια της Β :PΜιμς έγραψε: Σιγά την εμπλοκή ρε 1-1 στην χειρότερη είναι Λόχος μεταφορών τ/γες Λέλα
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Με το καλό να έρθουν τα παιδιά μαγκες λόχο μεταφορών τ/γες όλο τι καλύτερο
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Μάγκες το φύλλο πορείας λέει πως παρουσιάζομαι στη νέα μονάδα στις 23 Ιουλίου η προηγούμενη μονάδα μου δεν είναι υποχρεωμένη ν με αφήσει μια μέρα νωρίτερα ώστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή ;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Λογικα τεταρτη 21 την κανειςΒ εσσο έγραψε: Μάγκες το φύλλο πορείας λέει πως παρουσιάζομαι στη νέα μονάδα στις 23 Ιουλίου η προηγούμενη μονάδα μου δεν είναι υποχρεωμένη ν με αφήσει μια μέρα νωρίτερα ώστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή ;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Εγώ από ότι κατάλαβα 23 φεύγουμε και από τη νέα εβδομάδα παρουσιαζομαστε στις καινούργιες μοναδες
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Ρε μαγκες ξερεις κανεις τι παιζει γιατι μου βγηκε μεταθεση για Νιμιτς τι παιζει εκει πως παει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης