Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2014-2018)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Γεια χαρα παιδες! Εχω κοψει την αναβολη μεσα ιουνιου. Σεπτεμβριο μπαινω στρατο αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα τιποτα και στο site stratologial.gr που μπηκα μου λεει " ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΣΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ" τι κανω; Α και κατι αλλο οταν ειχα κοψει την αναβολη με ειχαν πει να τους παρω τηλεφωνο μια μερα και να τους δωσω το Α. Φ. Μ μου αλλα δεν νομιζω γιαυτο να εγινε τιποτα... Ευχαριστω!
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από oldsoldier »

Μέσα στον Αύγουστο θα βγει η σειρά του Σεπτεμβρίου. Θα σε πάρουν τηλέφωνο από το ΑΤ της περιοχής σου για να πας να παραλάβεις το φύλλο πορείας, αλλά θα αργήσουν λίγο. Καλύτερα να βλέπεις το site της στρατολογίας. Αν δεις ότι δεν σε πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα 5-6 μέρες πριν την κατάταξη, τότε καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο για να ψάξεις που είναι το φύλλο πορείας.

Τώρα όπως γράφει το site έχουν βγει για την Ε' ΕΣΣΟ της αεροπορίας. Όταν γράψει κάτι αντίστοιχο για στρατό ξηράς, τότε θα δεις που πας.

bilias
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από bilias »

Και σε εμενα αυτο βγαζει. Μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχουν ανανεωσει το site γιατι συμβαινει συχνα αυτο απο οτι εχω διαβασει
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Γεια στην παρεα ειμαι 18 χρονων κλεισμενα τον ιουλιο του 2015 δηλωσα ειδικες δυναμεις και εθελοντης για νοεμβρειο αλλα τελικα δεν θελω να παω ειδικες δυναμεις γινετε να το αλλαξω αυτο; Και το αλλο ερωτημα μου ειναι θα με παρουν για εθελοντη τον νοεμβρειο; Προς το παρον δεν ηρθε καποιο χαρτι αλλα απο την αλλη το τηλεφωνο που τους εδωσα για να με καλεσουν δεν λειτουργει τι πρεπει να κανω
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Avatar »

Απλά περιμένεις μέχρι να σου έρθει το χαρτί, επίσης μπορείς από stratologia.gr να βλέπεις
Όταν σας ρωτήσουν στο κέντρο για ειδικές δυνάμεις απλά δεν δηλώνεις συμμετοχή
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Στο stratologia βαζω ολοσωστα το στοιχεια μου και μου λεει

- Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Avatar »

Που βάζεις τα στοιχεία σου ;
μονο αυτό σου βγάζει ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ναι μονο αυτο με βγαζει οταν βαζω τον αριθμο ταυτοτητας μου οταν παλι δεν βαζω επειδη δεν εχει αστερισκο και δεν ειναι υποχρεωτικο μου λεει το εξης:

Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση ενός εκ των παρακάτω πεδίων:

*Στρατιωτικός Αριθμός (ΣΑ)

*Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ)

*Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Γεια σας παιδια ειμαι 18 χρονων και εχω κλεισει τα 18 τον νοεμβριο υπαρχει περιπτωση να με παρουν με την πρωτη σειρα τον ιανουαριο η αν ξερει καπιος να μου πει γιατι μπαινω σχολη φεβρουαριο και θα θελα να μαθω ποτε μπαινω αν μπαινω μετα τον μαρτιο η τον ιανουαριο. Πειτε μου αν καπιος ξερει ευχαριστω πολυ
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

giorgos έγραψε: Γεια σας παιδια ειμαι 18 χρονων και εχω κλεισει τα 18 τον νοεμβριο υπαρχει περιπτωση να με παρουν με την πρωτη σειρα τον ιανουαριο η αν ξερει καπιος να μου πει γιατι μπαινω σχολη φεβρουαριο και θα θελα να μαθω ποτε μπαινω αν μπαινω μετα τον μαρτιο η τον ιανουαριο. Πειτε μου αν καπιος ξερει ευχαριστω πολυ
Εσυ θα απευθυνθείς στα αρμόδια χείλη, εδώ
χρηστος2222

Δημοσίευση από χρηστος2222 »

Παιδια το ξερω πως ειναι σε λαθος θεμα η ερωτηση μου αλλα μια ερωτηση. Ειμαι 16 και σε λιγους μηνες γινομαι 17, ποτε θα ερθει το χαρτι του στρατου?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

χρηστος2222 έγραψε: Παιδια το ξερω πως ειναι σε λαθος θεμα η ερωτηση μου αλλα μια ερωτηση. Ειμαι 16 και σε λιγους μηνες γινομαι 17, ποτε θα ερθει το χαρτι του στρατου;
Εσύ εδώ Χρήστο.
xrhstos gk.
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από xrhstos gk. »

Παιδια θελω να κανω και εγω μια ερωτηση. Ειμαι 16 και σε κατι μηνες 17. Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα ερθει το χαρτι του στρατου?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

xrhstos gk. έγραψε:Παιδια θελω να κανω και εγω μια ερωτηση. Ειμαι 16 και σε κατι μηνες 17. Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα ερθει το χαρτι του στρατου;

Καλώστον Χρήστο.

1. Διαβάζεις όλες τις σελίδες αυτού εδώ του topic. Επίσης, διαβάζεις το παρακάτω νήμα.

Σημείωμα κατάταξης
al6s
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από al6s »

Καλησπερα, εχω κοψει την αναβολη μου απο τον νοεμβριο με σκοπο να μπω με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου αλλα στο stratologia.gr λεει πως δεν εχει προγραμματιστει καταταξη μου με την εσσο που ακολουθει. Υπαρχει περιπτωση να μην μπω τον Μαρτιο και αν ναι μπορω καπως να πιεσω ωστε να μπω γτ δεν εχω περιθωρια να μπω τον Μαιο. Ευχαριστω πολυ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες