Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Εγώ έχω αφήσει την γυμναστική. Παλιά πήγαινα βολλευ έτρεχα αλλά τώρα δεν έχω αντοχή. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά. Σε προπονητή θ πάω όταν βγει η προκήρυξη εφόσον έχουμε περιθώριο κάνα 2μηνο, γ να κάνω τα πάντα, διότι κακά τα ψέματα μόνοι μας μπορεί να τραυματιστουμε σε μήκος, ύψος κλπ.
Αλλα λγκ από βδομάδα γυμναστήριο κλπ.
Πιο πλ αγχώνομαι για τρέξιμο κ φοβάμαι το μονόζυγο. Τα κανιστρα πλ βαρυα αλλα δν τα φοβάμαι τόσο.
Αλλα λγκ από βδομάδα γυμναστήριο κλπ.
Πιο πλ αγχώνομαι για τρέξιμο κ φοβάμαι το μονόζυγο. Τα κανιστρα πλ βαρυα αλλα δν τα φοβάμαι τόσο.
-
Α πας φαντάρος George; Εκεί θ έχεις τρεξίματα θες δν θες λογικά οπότε ισως προσαρμοστείς κ πιο εύκολα μετα✌️
Lk94 έγραψε:
Dyk σοβαρά καμία στα όπλα πάρα μόνο με μέσο δλδ; Όχι τπτ άλλο αλλά είχα δει στην τελευταία προκηρυξη είχαν περάσει 400γυναικες κ νομίζω είχα δει αρκετές στα όπλα.Κ γω μαρεσει π θελω κατηγορία οπλα😆
Πράγματι, δεν τα έβγαλε καμία υποψήφια στα όπλα.
Όλες πέρασαν με μέσο.
Τέλος πάντων, θέλει καλή προετοιμασία και πολύ προσπάθεια και πολύ περισσότερο πλέον που τα πράγματα έχουν "σφίξει" και δεν γίνονται διάφορα τόσο απροκάλυπτα όπως στο παρελθόν.
-
Κλ εννοείται πως "δεν γίνεται να πας ξυπόλητος στα αγκάθια".
Οπότε αν πας απροετοιμαστος ή όχι τόσο κλ προετοιμασμενος, λογικό να μην τα περάσεις. Προφανώς τόσες γυναίκες θα πήγαν έτσι κ πέρασαν στα όπλα με το μεσο
Οπότε αν πας απροετοιμαστος ή όχι τόσο κλ προετοιμασμενος, λογικό να μην τα περάσεις. Προφανώς τόσες γυναίκες θα πήγαν έτσι κ πέρασαν στα όπλα με το μεσο
Lk94,
Εάν τα αθλήματα μείνουν ως έχουν, θα πρέπει εσείς οι γυναίκες να υπερβάλετε εαυτόν.
Τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και πλέον δε ζούμε στο 2009. Δεν χαρίζεται κανείς, ούτε ρισκάρει τον πισινό του.
Γυμναστείτε νέοι!
Εάν τα αθλήματα μείνουν ως έχουν, θα πρέπει εσείς οι γυναίκες να υπερβάλετε εαυτόν.
Τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και πλέον δε ζούμε στο 2009. Δεν χαρίζεται κανείς, ούτε ρισκάρει τον πισινό του.
Γυμναστείτε νέοι!
-
Εγώ προσωπικά έχω πει. Ξεκινάω γυμναστήριο κ σ προπονητή θ πάω όταν βγει κ η προκήρυξη. Δν γίνεται ν τ αφήνουμε τελευταία στιγμή είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Τα αθλήματα για όποιον προπονηθεί και είναι Σε φυσιολογικά επίπεδα βαρους θα τα περασουμαι εύκολα.
-
Κοίτα εγώ δν το έχω τόσο με την γυμναστική, αλλά αν από τώρα ξεκινήσω σε γυμναστήριο κ κάνα 2μηνο με προπονητή πιστεύω να είναι οκ.
Αλλα 1000αρι, μονοζυγο, κανιστρα... Δυσκολα πλ (όχι ότι τρελαίνομαι στην ιδέα των push ups αλλά οκ).
Κ γω πάντως πιστεύω τα βγάζουμε αν κάνουμε από τώρα γυμναστική. Τελευταία στιγμή δν γίνεται να τ αφησουμε
Αλλα 1000αρι, μονοζυγο, κανιστρα... Δυσκολα πλ (όχι ότι τρελαίνομαι στην ιδέα των push ups αλλά οκ).
Κ γω πάντως πιστεύω τα βγάζουμε αν κάνουμε από τώρα γυμναστική. Τελευταία στιγμή δν γίνεται να τ αφησουμε
Καλά λέει ο D.Y.K. Εμένα ο δικός μου γυμναστής πρώτα με έβαλε σε ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση συνολικά και μετά θα με πάει εξειδικευμένα στο καθένα ξεχωριστά, παρόλο που ασχολούμαι με την γυμναστική.
Δεν είναι τόσο εύκολο, και το δίμηνο για τις γυναίκες δεν φτάνει
Δεν είναι τόσο εύκολο, και το δίμηνο για τις γυναίκες δεν φτάνει

-
Όταν λέω 2μηνο εννοώ 2μηνες για όλα τα αθληματα σε αθλητικές εγκαταστάσεις γ στίβο, άλμα εις μήκος κλπ. Εννοείται γυμναστική από τώρα για τρέξιμο, μονοζυγο,push ups κ γενικότερα ασκήσεις αντοχής κ ενδυνάμωσης.
Αν οποιοσδήποτε άνδρας-γυναίκα πάει απλά 2μηνες γ προπόνηση κ δν γυμναστείς από τώρα. Κλάμα μετά!
Αν οποιοσδήποτε άνδρας-γυναίκα πάει απλά 2μηνες γ προπόνηση κ δν γυμναστείς από τώρα. Κλάμα μετά!
Οι αθλητικές δοκιμασίες έπονται των αποτελεσματων με τα μόρια, αν κατάλαβα καλά απ την προκηρυξη του 2009, μετά από ποσο καιρό, άραγε, ειδοποιούν γι'αθληματα;
-
Navy έχω την εντύπωση πως αφού βγει η προκήρυξη, έχουμε περίπου κάνα 2μηνο περιθώριο μέχρι να δώσουμε αθληματα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 2
Και παραπάνω, μόλις βγει το φεκ ξεκινήστε προπόνηση, μην περιμένετε τα αποτελέσματα.
-
Εννοείται αυτό. Εγώ προσωπικά θεωρώ απαραίτητο να ξεκινήσουμε προπόνηση σε γυμναστήριο κ τρέξιμο σε γήπεδο από τώρα, κ όταν βγει η προκήρυξη πάμε κ σε έναν προπονητή για να κάνουμε προπόνηση σε όλα αλλά κ σε πράγματα που δεν μπορούμε μόνοι μας όπως άλμα, μήκος κλπ.
Μία διευκρίνιση γιατί έχω μπερδευτεί. Πρώτα κοιτάζουν τα μόρια, αν είναι οκ αυτά μετά είναι ιατρικές εξετάσεις κ ψυχοτεχνικες κ μετά αθλήματα;
Μία διευκρίνιση γιατί έχω μπερδευτεί. Πρώτα κοιτάζουν τα μόρια, αν είναι οκ αυτά μετά είναι ιατρικές εξετάσεις κ ψυχοτεχνικες κ μετά αθλήματα;
Μόνο ο ΣΞ διενήργησε τις διαδικασίες πριν από τα τελικά αποτελέσματα το 2009.Απόρροια της διαβλητότητας των διαδικασιών από το υπουργείο και ο νοών νοείτο.
ΠΑ, Στρατολογία και ΠΝ έδωσαν επιτροπές αφού βγήκαν οι λίστες επιτυχόντων και επιλαχόντων στην πορεία.
Navy, στο ΠΝ το 2009/10 έδωσαν βάση το αρχικού γράμματος του επωνύμου τους. Οι πρώτοι υποψήφιοι έδωσαν αρχές Μαρτίου, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν 01/02/2010.
Στο ΠΝ δεν κόπηκε κανείς. Η επιτροπή ήταν τελείως ελαστική. Ούτε και οι θέσεις συμπληρώθηκαν εξ ολοκλήρου. Αντίθετα σε στρατολογία και ΠΑ έκοβαν για κλάσματα δευτερολέπτου.
ΠΑ, Στρατολογία και ΠΝ έδωσαν επιτροπές αφού βγήκαν οι λίστες επιτυχόντων και επιλαχόντων στην πορεία.
Navy, στο ΠΝ το 2009/10 έδωσαν βάση το αρχικού γράμματος του επωνύμου τους. Οι πρώτοι υποψήφιοι έδωσαν αρχές Μαρτίου, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν 01/02/2010.
Στο ΠΝ δεν κόπηκε κανείς. Η επιτροπή ήταν τελείως ελαστική. Ούτε και οι θέσεις συμπληρώθηκαν εξ ολοκλήρου. Αντίθετα σε στρατολογία και ΠΑ έκοβαν για κλάσματα δευτερολέπτου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Οκτ 24, 2020 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες