Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Lk94 »

Εγώ έχω αφήσει την γυμναστική. Παλιά πήγαινα βολλευ έτρεχα αλλά τώρα δεν έχω αντοχή. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά. Σε προπονητή θ πάω όταν βγει η προκήρυξη εφόσον έχουμε περιθώριο κάνα 2μηνο, γ να κάνω τα πάντα, διότι κακά τα ψέματα μόνοι μας μπορεί να τραυματιστουμε σε μήκος, ύψος κλπ.

Αλλα λγκ από βδομάδα γυμναστήριο κλπ.

Πιο πλ αγχώνομαι για τρέξιμο κ φοβάμαι το μονόζυγο. Τα κανιστρα πλ βαρυα αλλα δν τα φοβάμαι τόσο.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Α πας φαντάρος George; Εκεί θ έχεις τρεξίματα θες δν θες λογικά οπότε ισως προσαρμοστείς κ πιο εύκολα μετα✌️
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lk94 έγραψε:

Dyk σοβαρά καμία στα όπλα πάρα μόνο με μέσο δλδ; Όχι τπτ άλλο αλλά είχα δει στην τελευταία προκηρυξη είχαν περάσει 400γυναικες κ νομίζω είχα δει αρκετές στα όπλα.Κ γω μαρεσει π θελω κατηγορία οπλα😆

Πράγματι, δεν τα έβγαλε καμία υποψήφια στα όπλα.

Όλες πέρασαν με μέσο.

Τέλος πάντων, θέλει καλή προετοιμασία και πολύ προσπάθεια και πολύ περισσότερο πλέον που τα πράγματα έχουν "σφίξει" και δεν γίνονται διάφορα τόσο απροκάλυπτα όπως στο παρελθόν.

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Κλ εννοείται πως "δεν γίνεται να πας ξυπόλητος στα αγκάθια".

Οπότε αν πας απροετοιμαστος ή όχι τόσο κλ προετοιμασμενος, λογικό να μην τα περάσεις. Προφανώς τόσες γυναίκες θα πήγαν έτσι κ πέρασαν στα όπλα με το μεσο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lk94,

Εάν τα αθλήματα μείνουν ως έχουν, θα πρέπει εσείς οι γυναίκες να υπερβάλετε εαυτόν.

Τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και πλέον δε ζούμε στο 2009. Δεν χαρίζεται κανείς, ούτε ρισκάρει τον πισινό του.

Γυμναστείτε νέοι!

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Εγώ προσωπικά έχω πει. Ξεκινάω γυμναστήριο κ σ προπονητή θ πάω όταν βγει κ η προκήρυξη. Δν γίνεται ν τ αφήνουμε τελευταία στιγμή είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες
M1 Abrams
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από M1 Abrams »

Τα αθλήματα για όποιον προπονηθεί και είναι Σε φυσιολογικά επίπεδα βαρους θα τα περασουμαι εύκολα.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Κοίτα εγώ δν το έχω τόσο με την γυμναστική, αλλά αν από τώρα ξεκινήσω σε γυμναστήριο κ κάνα 2μηνο με προπονητή πιστεύω να είναι οκ.

Αλλα 1000αρι, μονοζυγο, κανιστρα... Δυσκολα πλ (όχι ότι τρελαίνομαι στην ιδέα των push ups αλλά οκ).

Κ γω πάντως πιστεύω τα βγάζουμε αν κάνουμε από τώρα γυμναστική. Τελευταία στιγμή δν γίνεται να τ αφησουμε

GIRL21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GIRL21 »

Καλά λέει ο D.Y.K. Εμένα ο δικός μου γυμναστής πρώτα με έβαλε σε ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση συνολικά και μετά θα με πάει εξειδικευμένα στο καθένα ξεχωριστά, παρόλο που ασχολούμαι με την γυμναστική.

Δεν είναι τόσο εύκολο, και το δίμηνο για τις γυναίκες δεν φτάνει Εικόνα

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Όταν λέω 2μηνο εννοώ 2μηνες για όλα τα αθληματα σε αθλητικές εγκαταστάσεις γ στίβο, άλμα εις μήκος κλπ. Εννοείται γυμναστική από τώρα για τρέξιμο, μονοζυγο,push ups κ γενικότερα ασκήσεις αντοχής κ ενδυνάμωσης.

Αν οποιοσδήποτε άνδρας-γυναίκα πάει απλά 2μηνες γ προπόνηση κ δν γυμναστείς από τώρα. Κλάμα μετά!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Navy »

Οι αθλητικές δοκιμασίες έπονται των αποτελεσματων με τα μόρια, αν κατάλαβα καλά απ την προκηρυξη του 2009, μετά από ποσο καιρό, άραγε, ειδοποιούν γι'αθληματα;

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Navy έχω την εντύπωση πως αφού βγει η προκήρυξη, έχουμε περίπου κάνα 2μηνο περιθώριο μέχρι να δώσουμε αθληματα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και παραπάνω, μόλις βγει το φεκ ξεκινήστε προπόνηση, μην περιμένετε τα αποτελέσματα.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Εννοείται αυτό. Εγώ προσωπικά θεωρώ απαραίτητο να ξεκινήσουμε προπόνηση σε γυμναστήριο κ τρέξιμο σε γήπεδο από τώρα, κ όταν βγει η προκήρυξη πάμε κ σε έναν προπονητή για να κάνουμε προπόνηση σε όλα αλλά κ σε πράγματα που δεν μπορούμε μόνοι μας όπως άλμα, μήκος κλπ.

Μία διευκρίνιση γιατί έχω μπερδευτεί. Πρώτα κοιτάζουν τα μόρια, αν είναι οκ αυτά μετά είναι ιατρικές εξετάσεις κ ψυχοτεχνικες κ μετά αθλήματα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο ο ΣΞ διενήργησε τις διαδικασίες πριν από τα τελικά αποτελέσματα το 2009.Απόρροια της διαβλητότητας των διαδικασιών από το υπουργείο και ο νοών νοείτο.

ΠΑ, Στρατολογία και ΠΝ έδωσαν επιτροπές αφού βγήκαν οι λίστες επιτυχόντων και επιλαχόντων στην πορεία.

Navy, στο ΠΝ το 2009/10 έδωσαν βάση το αρχικού γράμματος του επωνύμου τους. Οι πρώτοι υποψήφιοι έδωσαν αρχές Μαρτίου, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν 01/02/2010.

Στο ΠΝ δεν κόπηκε κανείς. Η επιτροπή ήταν τελείως ελαστική. Ούτε και οι θέσεις συμπληρώθηκαν εξ ολοκλήρου. Αντίθετα σε στρατολογία και ΠΑ έκοβαν για κλάσματα δευτερολέπτου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Οκτ 24, 2020 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες