Εδώ πάνω Θεσσαλονίκη στο χιλιαρι κοβανε.Anestisk94 έγραψε:Στο χιλιάρι άφηναν και περιθώριο φίλε η ήταν στο 4:20;
Αθλητικές δοκιμασίες Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Είχε χρόνο που φαινόταν;Sunoriofulakas93 έγραψε:Εδώ πάνω Θεσσαλονίκη στο χιλιαρι κοβανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 19, 2020 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
κοίτα να δεις μια κοπέλα πέρασε το 1000 και κόπηκε στο ύψος όπου βλέπανε ότι δν σε κόβανε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτή πείράνε αναβολή τώρα θα δείξειPanos944 έγραψε:Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Μάγκες δεν μίλησα για άθλημα, μίλησα για ψυχοτεχνικα ότι ήταν χαλαροί τώρα στα αθλήματα αν το κανεις πάνω από 4.20 λογικό δεν είναι να σε κόψει ο χρόνος που ζητάει είναι γελοίος αν έχεις μια επαφή μικρή με την γυμναστική... Φωνάξανε +50% νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και τους φώναξαν για αυτόν τον λόγο όπως λέει παραπάνω η σειρά ότι κόψανε 6 άτομα στο 1000Panos944 έγραψε:Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
ψυχοτεχνικα ισχύ ότι ήτανε πολύ χαλαρή και στα υγειονομικάΣ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Μάγκες δεν μίλησα για άθλημα, μίλησα για ψυχοτεχνικα ότι ήταν χαλαροί τώρα στα αθλήματα αν το κανεις πάνω από 4.20 λογικό δεν είναι να σε κόψει ο χρόνος που ζητάει είναι γελοίος αν έχεις μια επαφή μικρή με την γυμναστική... Φωνάξανε +50% νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και τους φώναξαν για αυτόν τον λόγο όπως λέει παραπάνω η σειρά ότι κόψανε 6 άτομα στο 1000Panos944 έγραψε:Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
-
- Επιλοχίας
Έτσι άκουσα γενικά για να δούμε και τα αθλήματα την Τετάρτη... Αυτούς που κόψανε τι χρόνο κάνανε ;Μαυρος94 έγραψε:ψυχοτεχνικα ισχύ ότι ήτανε πολύ χαλαρή και στα υγειονομικάΣ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Μάγκες δεν μίλησα για άθλημα, μίλησα για ψυχοτεχνικα ότι ήταν χαλαροί τώρα στα αθλήματα αν το κανεις πάνω από 4.20 λογικό δεν είναι να σε κόψει ο χρόνος που ζητάει είναι γελοίος αν έχεις μια επαφή μικρή με την γυμναστική... Φωνάξανε +50% νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και τους φώναξαν για αυτόν τον λόγο όπως λέει παραπάνω η σειρά ότι κόψανε 6 άτομα στο 1000Panos944 έγραψε:Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
Πάνω από 4.25Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Έτσι άκουσα γενικά για να δούμε και τα αθλήματα την Τετάρτη... Αυτούς που κόψανε τι χρόνο κάνανε ;Μαυρος94 έγραψε:ψυχοτεχνικα ισχύ ότι ήτανε πολύ χαλαρή και στα υγειονομικάΣ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Μάγκες δεν μίλησα για άθλημα, μίλησα για ψυχοτεχνικα ότι ήταν χαλαροί τώρα στα αθλήματα αν το κανεις πάνω από 4.20 λογικό δεν είναι να σε κόψει ο χρόνος που ζητάει είναι γελοίος αν έχεις μια επαφή μικρή με την γυμναστική... Φωνάξανε +50% νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και τους φώναξαν για αυτόν τον λόγο όπως λέει παραπάνω η σειρά ότι κόψανε 6 άτομα στο 1000Panos944 έγραψε:Στα υπόλοιπα αθλήματα πως ήταν; Χαλαροί; Μόνο στο 1000αρι ήταν το θέμα τους;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
Φίλε με ποιο ξεκινήσατε πρώτα;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
Και αν κοπείτε σε κάποιο από αυτά συνεχίζεις στο επόμενο ή όχι;
ξεκινήσαμε με το 1000 άμα κόπεις εκεί. Δν συνεχίσεις ΌχιSilk788h έγραψε:Φίλε με ποιο ξεκινήσατε πρώτα;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
-
- Επιλοχίας
10αδες σαν βάλανε να τρέξετε ;Μαυρος94 έγραψε:ξεκινήσαμε με το 1000 άμα κόπεις εκεί. Δν συνεχίσεις ΌχιSilk788h έγραψε:Φίλε με ποιο ξεκινήσατε πρώτα;Μαυρος94 έγραψε:πόσα άτομα ρε αδερφέ έχει φωνάξει και άτομα με 2.100 μόρια δλδ θα τους πάρει όλους αυτούς; Εγώ σήμερα έδωσα αθλήματα Αθήνα και κόψανε συνολικά στο γκρουπ το δικό μας 6 άτομα στα 1000 μέτρα.Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Άτομα θέλει ρε παιδιά κανέναν δεν κόψανε στα ψυχοτεχνικα τουλάχιστον σήμερα που περάσαμε εμείς Αθήνα δεν κόπηκε κανεις
Ξέρουμε πόσα άτομα έχουν κοπεί μέχρι τώρα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
εδω λεμε περασε ο Τασαρας τι να κοπουν λες ρε γιγαντα εσυ χαχαχαPetros77 έγραψε:Ξέρουμε πόσα άτομα έχουν κοπεί μέχρι τώρα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Και πολύ καλά έκανε ο Τασαρας! Καλή επιτυχία σε όλους!6
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες