Βάσεις - Μόρια για ΕΠΟΠ (2020)
Καλό θα ήταν να γράφετε και ποια ειδικότητα σας ενδιαφέρει ώστε να μπορεί να γίνει μία (θεωρητική) εκτίμηση / συζήτηση για τις βάσεις.
Έτσι γενικά κι αόριστα όλοι έχουν πιθανότητες.
Όταν με το καλό βγει η προκήρυξη ή οι προκηρύξεις πάντως, μπορούμε να φτιάξουμε ένα POLL για το κάθε όπλο ξεχωριστά με τα μόρια του καθενός για να έχετε μία εκόνα (ψηφοφορία).
Έτσι γενικά κι αόριστα όλοι έχουν πιθανότητες.
Όταν με το καλό βγει η προκήρυξη ή οι προκηρύξεις πάντως, μπορούμε να φτιάξουμε ένα POLL για το κάθε όπλο ξεχωριστά με τα μόρια του καθενός για να έχετε μία εκόνα (ψηφοφορία).
Καλησπερα παιδια, να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και τελείως άσχετη. Το δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας μετριέται για επιπλέον προσον;
Ευχαριστώ DYK
Bodyguard έγραψε:
Καλησπερα παιδια, να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και τελείως άσχετη. Το δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας μετριέται για επιπλέον προσον;
Δεν είναι άσχετη αλλά έχει απαντηθεί ήδη εάν έψαχνες λίγο.
Τα διπλώματα οδήγησης δεν δίνουν μόρια, παρά μόνο η προϋπηρεσία ως οδηγός και μόνο στις ειδικότητες που ζητούν οδηγούς τροχοφόρων οχημάτων ή αρματοφορέων.
Μιλάμε πάντα με βάση τα δεδομένα του 2009.
giannis00 έγραψε:
Στην ΠΑ οι ειδικοτητες αστυνομικος, αμυνας αεροδρομιων ειδικων επιχειρήσεων, τεχνιτης Η/Υ και τραυματιοφορεας γνωρίζουμε με τι μορια μπηκαν;
Αστυνομικός:500 - 190 (πρώτος - τελευταίος)
Άμυνας Αεροδρομίων Ειδικών Επιχειρήσεων:550 - 250 (πρώτος - τελευταίος)
Τεχνίτης Η/Υ: 500 - 310 (πρώτος - τελευταίος)
Μεταφορέας ασθενών - Τραυματιοφορέας:300 - 180 (πρώτος - τελευταίος)
Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση διότι ειδικότητες όπως η δική σου ζητούν συγκεκριμένα πτυχία λόγω ειδικών γνώσεων / τεχνογνωσίας που δεν τα έχουν όλοι.
Η ειδικότητα του τραυματιοφορέα είναι αμετάθετη στο 251 ΓΝΑ.
Πολύ καλή για όποιον έχει συμφέροντα στην Αθήνα (κυρίως).
Η ειδικότητα του τραυματιοφορέα είναι αμετάθετη στο 251 ΓΝΑ.
Πολύ καλή για όποιον έχει συμφέροντα στην Αθήνα (κυρίως).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Οκτ 01, 2020 2:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι έγραψες για βοηθός νοσηλευτή.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς απαιτείται απλά αντίληψη αποφοίτου νηπιαγωγείου.
Μην ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γιατί καταντάς κουραστικός και δη σε άσχετα νήματα, ούτε και σε προσωπικά μηνύματα.
Αν δε μπορείς να αντιληφθείς το εξής απλό περί σωματικής ικανότητας (Ι1 ή Ι2) δεν κάνεις ούτε για ΕΠΟΠ.
Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
Εδώ συζητάμε μόνο για τις βάσεις και τα μόρια.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς απαιτείται απλά αντίληψη αποφοίτου νηπιαγωγείου.
Μην ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γιατί καταντάς κουραστικός και δη σε άσχετα νήματα, ούτε και σε προσωπικά μηνύματα.
Αν δε μπορείς να αντιληφθείς το εξής απλό περί σωματικής ικανότητας (Ι1 ή Ι2) δεν κάνεις ούτε για ΕΠΟΠ.
Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
Εδώ συζητάμε μόνο για τις βάσεις και τα μόρια.
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σ όλα τα παιδια.Με Τα δεδομένα του 2009, οι ΟΒΑ λάμβαναν 100 μόρια συν τους μήνες της θητείας που υπηρετησαν;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Παιδιά εχω απολυτηρίο 19 ειμαι φοιτητης 3ου ετους και εχω λοουερ, και σκεφτομαι για ειδικες δυναμεις, πιστευετε εχω καμια ελπιδα;
Navy έγραψε:
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σ όλα τα παιδια.Με Τα δεδομένα του 2009, οι ΟΒΑ λάμβαναν 100 μόρια συν τους μήνες της θητείας που υπηρετησαν;
Ναι λεβεντιά μου.
nikollaoos έγραψε:
Παιδιά εχω απολυτηρίο 19 ειμαι φοιτητης 3ου ετους και εχω λοουερ, και σκεφτομαι για ειδικες δυναμεις, πιστευετε εχω καμια ελπιδα;
Έχεις υπηρετήσει τη θητεία σου; Και αν ναι, που υπηρέτησες;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
OΧι δεν εχω υπηρετησει ακομα; Είναι υποχρεωτικό;
Δεν είναι, αλλά είναι μεγάλο συν στα μόρια.
Σου προτείνω να σπάσεις την αναβολή σου, να υπηρετήσεις στις καταδρομές να δεις και πως είναι και να λάβεις και τα μόρια των ειδικών δυνάμεων, αλλιώς δύσκολα.
Σου προτείνω να σπάσεις την αναβολή σου, να υπηρετήσεις στις καταδρομές να δεις και πως είναι και να λάβεις και τα μόρια των ειδικών δυνάμεων, αλλιώς δύσκολα.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
ΔΥΚ πόσα μόρια λαμβάνουν όσοι υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις;
The only easy day was yesterday.
100 λάμβαναν το 2009.
Το ίδιο και οι ΟΒΑ.
Το ίδιο και οι ΟΒΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες