Αθλητικές δοκιμασίες 6K/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Ρένα2017
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ρένα2017 »

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη
Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Meggi »

Σ ευχαριστώ επίσης!

Να βγαλουμε φωτογραφίες εμείς που θα πάμε αλλά που θα τις δώσουμε; Κ τι εννοείς όταν λες για τις μπάρες συγνώμη κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 28, 2020 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από S10_2019 »

Meggi έγραψε:Σ ευχαριστώ επίσης!

Να βγαλουμε φωτογραφίες εμείς που θα πάμε αλλά που θα τις δώσουμε; Κ τι εννοείς όταν λες για τις μπάρες συγνώμη κιόλας

Στο 1000αρι όταν τερματιζεις υπήρχαν 2 μπάρες Παράλληλες με 1 2 μέτρα διάφορα. Όταν περνούσες την πρώτη ακουγόταν μπιπ δυνατό και αυτόματα περνούσε ο χρόνος σου στον υπολογιστή πχ αν έκανα 4.22 θα με έκοβαν και στο 100αρι επίσης υπήρχε αυτό γτ έκοψαν άτομα με 16και μερικά δέκατα. Υπήρχε και photo finish στον τερματισμό κάμερα δλδ που σε κατέγραφε στον τερματισμό. Φέτος δεν έχει τπτ εάν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι;

Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Meggi »

Είσαι σίγουρος; Το είδες με τα μάτια σου ; Γιατι μπορεί να λένε ότι να ναι. Κ πως θα ξέρουν τον χρόνο σου αν δε χτυπήσει το τσιπακι;
♥️♥️♥️
Άβαταρ μέλους
Giwrgos88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giwrgos88 »

Ρε παιδιά δέν έχουν λόγο απο τον ασέπ να κανουν τα στραβά. Μάτια... Είτε καλυφθούν οι θέσεις είτε δέν καλυφθούν εάν δέν υπάρχουν επιτυχόντες η προκύρηξη κλείνει. Και ας πάρουν 3 απο τα 100 άτομα που θέλουν. Κοιτάξτε όσοι είσαστε υποψήφιοι να συγκεντρωθειτε στο να τα πάτε καλά. Και αφήστε αυτούς που βλέπουν παντού οτι τους αδικούν. Παπαδοπουλος που γράδει οτι πρέπει να υπάρχουν μπάρες; Οι μπάρες όταν τρεχουν 9 ατομα βοηθάνε. Όταν τρεχουν 2-3 με διαφορα κιοάς τους χρονομετραν απλα μαθηματικα ειναι!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Giwrgos88 έγραψε:Ρε παιδιά δέν έχουν λόγο απο τον ασέπ να κανουν τα στραβά. Μάτια... Είτε καλυφθούν οι θέσεις είτε δέν καλυφθούν εάν δέν υπάρχουν επιτυχόντες η προκύρηξη κλείνει. Και ας πάρουν 3 απο τα 100 άτομα που θέλουν. Κοιτάξτε όσοι είσαστε υποψήφιοι να συγκεντρωθειτε στο να τα πάτε καλά. Και αφήστε αυτούς που βλέπουν παντού οτι τους αδικούν. Παπαδοπουλος που γράδει οτι πρέπει να υπάρχουν μπάρες; Οι μπάρες όταν τρεχουν 9 ατομα βοηθάνε. Όταν τρεχουν 2-3 με διαφορα κιοάς τους χρονομετραν απλα μαθηματικα ειναι!

Καλησπέρα Γιώργο, πως ξέρουμε ότι η προκήρυξη κλείνει με κενές θέσεις και δεν καλεί επιλαχόντες μέχρι να εξαντλήσει κάθε έναν που είχε κάνει αίτηση;

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από S10_2019 »

Στο μήκος και. Στο ύψος σε ρωτάνε αν θέλεις να κάνεις δοκιμαστικη προσπάθεια
Ρένα2017
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ρένα2017 »

Να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος.σε περίπτωση που είσαι αρρωστος κ δεν ειναι εφικτο να διαγωνισθεις κ ουτε να ταξιδεψεις τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;

μπορεις να στείλεις με καποιο τροπο χαρτι νοσοκομείου;

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Miron »

Άραγε θα υπήρχαν αναβολες στα τελευταία αθλητικά τις προκηρύξης; Υπάρχει πιθανότητα να περιμένουμε και τις αναβολές;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ARN »

Υπήρχαν αναβολές στις γυναίκες από ότι διάβασα στην ομάδα στο φβ. Πάντως θα βγουν τα αποτελέσματα για τους άντρες μέσα Νοεμβρίου, πιστεύω ακόμα και έτσι να ξεκινήσουμε με σύμβαση εμείς οι εξωτερικοί για πιο γρήγορα εφόσον θα έχουμε περάσει και τα ψυχοτεχνικα
Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Meggi »

Παιδιά καλησπέρα εγώ έδινα χτες κ προχτές υπήρχαν όντως αναβολές δε ξέρω πόσες αλλά είδα με τα μάτια μου δύο κοπέλες που είχαν έρθει για αναβολή επίσης αυτό που ακούστηκε εδώ μέσα ότι δεν χτυπούσε το τσιπακι κ ότι θα είναι ελαστικοί ήταν ολα ψεματα. Το άκουσα το τσιπακι με τα ίδια μου τα αυτιά κ επίσης στο μήκος Μ έκοψαν γιατί η μύτη του παπουτσιού μου ήταν χιλιοστά μπροστά απ' την άσπρη γραμμή. Ειναι αξιοκρατικοι στο τέρμα. Καλη επιτυχία κ εύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο σας.
♥️♥️♥️
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Walas »

Meggi έγραψε:Παιδιά καλησπέρα εγώ έδινα χτες κ προχτές υπήρχαν όντως αναβολές δε ξέρω πόσες αλλά είδα με τα μάτια μου δύο κοπέλες που είχαν έρθει για αναβολή επίσης αυτό που ακούστηκε εδώ μέσα ότι δεν χτυπούσε το τσιπακι κ ότι θα είναι ελαστικοί ήταν ολα ψεματα. Το άκουσα το τσιπακι με τα ίδια μου τα αυτιά κ επίσης στο μήκος Μ έκοψαν γιατί η μύτη του παπουτσιού μου ήταν χιλιοστά μπροστά απ' την άσπρη γραμμή. Ειναι αξιοκρατικοι στο τέρμα. Καλη επιτυχία κ εύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο σας.

Πες τα Meggi αν και λυπάμαι που δεν τα κατάφερες. Πες τα για να τα βλεπουν κάποιοι που νομίζουν ότι θα εκτεθεί ο ΑΣΕΠ λες και τον νοιάζει αν θα καλυφθούν η όχι οι θέσεις.

Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Meggi »

Γι'αυτό πήγα για να δω η ίδια με τα μάτια μου κ να μη με κοροϊδεύει κανείς κ να σου πω κ κάτι εγώ δε λυπάμαι καθόλου που δεν πέρασα γιατί κατάλαβα ότι δεν το ήθελα πραγματικά κ ήταν κρίμα να πετάξω πτυχίο κ μεταπτυχιακό για να πάω στις φυλακές. Δεν κατηγορώ τις κοπέλες που πάνε αλλά είναι δύσκολη δουλειά κ δεν είναι για όλες τις γυναίκες εγώ έμαθα πράγματα που δεν ήξερα κ μετά το μετάνιωσα. Δεν πειράζει εμπειρία ήταν κ αυτό
♥️♥️♥️
Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Meggi »

Κ το κατοσταρι σε 16 δευτερόλεπτα για γυναίκα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο κ πολλές βγαίνουν στο φβ στην ομάδα κ λένε ότι τα πέρασαν όλα πιστεύω στους πίνακες μετά λίγες θα είναι αυτές που πέρασαν.
♥️♥️♥️
Άβαταρ μέλους
Meggi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Meggi »

Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα
♥️♥️♥️
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο