Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Φήμες κ σαιτ λένε μέχρι τέλος του χρόνου να βγει.. εμένα με βολεύει αν είναι 28 να βγει τέλος χρόνου να προλάβω να τα κάνω... γιατι ειμαι στο όριο.. Αλλά πολυ πιθανό από την νέα χρονιά αμέσως να βγει
Ο. Π. Κ. Ε
και γω στο όριο είμαι τελευταία ευκαιρία
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-ola-ta-mystika-gia-tin-proslipsi-apokleistiko
Παρακαλά ν ανεβάσει όριο τότε γιατί μέχρι κ 31 Δεκέμβρη μπορείς. να τα κάνεις αν είσαι του 91
Ο. Π. Κ. Ε
ξέρω ναι, μακάρι να ανέβει έστω ένα χρόνο, τ γίνεται ερώτηση στο πρόεδρο για όριο ηλικίας αλλά δεν έχει απαντήσει στο παραπανω ρεπορταζ
Ξέρω Ναι αυτό είπα κ. εγω παραπάνω αν είδες.. σ αυτό δεν απάντησε.. Μήπως να στείλουμε στο workenter Να δούμε τι είπαν για ηλικία;
Ο. Π. Κ. Ε
έχω στείλει, όπως και για ξένη γλώσσα και για δίπλωμα λεωφορείο Δ, αλλά μόνο εργάσιμες πρωινές ώρες απαντάνε, αύριο λογικά , ρωτά και συ και βλέπουμε
Μόλις τους έστειλα κ εγώ.. γιατί σε αλλά άρθρα έλεγαν για την ηλικία ότι την εξετάζουν.. θα δείξει.. μακάρι τι να πω.
Ο. Π. Κ. Ε
ας βγει φέτος και ας ξεκινήσουν τ διαδικασία του χρόνου δεν μας πειράζει, αλλά πιστεύω λίγο δύσκολο φέτος
Δεν ξέρω θα δείξει μακάρι έστω να ανέβει... Αλλά τι φάση παίζει; κ εδώ α κ β κατηγορία; με απολυτηρια πτυχία; ξέρει κανείς?
Ο. Π. Κ. Ε
Παλικαρε ξανθε, σου ευχομαι ολα να πανε οπως θες παλικαριμου. θα χαρω πολυ να γινει αυτη την φορα!
λογικά ναι έτσι θα είναι πιστεύω για να έχει όλους τους ενδιαφερόμενους
βρε τον xantho παράτησε τους ειδικούς φρουρούς και πάει για συνοριακους
Ξανθε σε εσενα ιδιαίτερα ευχομαι να πανε κατ ευχην και να βγει τωρα στο 2019. Να μπεις εσυ και ολα τα παλικαρια που έμειναν πισω στους εφ. Ευχομαι ολόψυχα να μπείτε ολοι που γουσταρετε αστυνομία!
http://policenet.gr/article/αντίθετη-στις-προσλήψεις-συνοριακών-φυλάκων-η-ένωση-αλεξανδρούπολης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες