Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αρα θα ξεκινησουν τα τηλεφωνα απο αυριο το πρωι λογικα σε οποιον ισοβαθμει!
Ρε παιδια θα κανουν κληρωση ωραια οκ... γιατι δεν κανουν πρωτα τις ενστασεις και μετα την κληρωσει αφου παλι θα αλλαξουμ τα δεδομενα... εχω αδικο ;
Ερώτηση... ισοψηφία στους επιλαχόντες η γενικά ακόμα και αν εισια. Στους επιτυχόντες ;
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Castillo θες να μας πεις οτι εχεις live ενημερωση;Και αληθεια να λες, με τοσα τρολ εδω μεσα δε σε πιστευει κανεις.
ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Πως γίνεται χωρίς προσωρινούς πίνακες να καλούν κόσμο για κληρώσεις; Μήπως τα αναρτήσουν τώρα;
Σε όλους.
Dea pz έγραψε:Ερώτηση... Ισοψηφία στους επιλαχόντες η γενικά ακόμα και αν εισια. Στους επιτυχόντες ;
Σε όλους.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 13
CASTILLO για την Α έχεις κάποιο νέο φίλε μου ;
Άρα ισχύει αυτό που είπε το παλικάρι που τον ειδοποίησαν για 2600 βαση
Dea pz έγραψε:Η Β είναι πάνω από την Α σε βάση ; Γενικά έως τώρα ;
Β 2640 Α 2380
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι αυτο σκεφτηκα και γω... χωρις πινακες πως καλεις για κληρωση; Που θα ξερουμε σε τι θεση ειμαστε; Πολυ μπλεξιμο!
Δεν θα βάζανε πρώτα τους πίνακες κ μετά την ανακοίνωση της κλήρωσης ; Δεν ξέρω.. το 11 πω σ έγινε ;Greek_Army έγραψε: Πως γίνεται χωρίς προσωρινούς πίνακες να καλούν κόσμο για κληρώσεις; Μήπως τα αναρτήσουν τώρα;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Παίδες από τους σοβαρούς ότι πληροφορία έχετε σας παρακαλώ ενημερώστε μας, Τιτο κάποιοι έχουμε δει και μάθει από τα λεγόμενα σας και ξέρουμε ποιοι ψαχνεστε απλά από το άγχος μερικών βγαίνει αυτή η συμπεριφορά απλά προσπαθήστε να αγνοείτε κάποιες συμπεριφορές γτ κάποιοι άλλοι που απλά περιμένουμε μια πληροφορία από εδώ την χάνουμε κι αυτην και προσωπικά δεν έχω άλλη ενημέρωση εκτός το φόρουμ, τουλάχιστον οποίος θέλει ας με ενημερώσει μέσω π. μ. Έχω 2310 κι απλά έχω αγωνία τεράστια όσοι καταλαβαίνετε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Η θα αναρτηθούν τώρα η θα έχουν καλέσει τον μποτρινη για να μαγειρεψουν παρέα
Τροφή για σκέψη; το ίδιο μου πέρασε απτό μυαλό!! Λέτε να βγουν σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί;Greek_Army έγραψε: Πως γίνεται χωρίς προσωρινούς πίνακες να καλούν κόσμο για κληρώσεις; Μήπως τα αναρτήσουν τώρα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Dea pz έγραψε:Δεν θα βάζανε πρώτα τους πίνακες κ μετά την ανακοίνωση της κλήρωσης ; Δεν ξέρω. Το 11 πω σ έγινε ;Greek_Army έγραψε: Πως γίνεται χωρίς προσωρινούς πίνακες να καλούν κόσμο για κληρώσεις; Μήπως τα αναρτήσουν τώρα;
Το 11 έβγαλαν προσωρινούς και μετά όλα τα υπόλοιπα, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
lamdar92 έγραψε:Η θα αναρτηθούν τώρα η θα έχουν καλέσει τον μποτρινη για να μαγειρεψουν παρέα
Στους Ε. Φ. Αυτά δεν περνάνε αγαπητέ, να μιλήσουμε για άλλα σώματα ευχαρίστως και σε άλλο νήμα.
Να παρακαλάμε να μην χτυπήσει το τηλ δλδ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες