Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Aristos Crypton G.7

Δημοσίευση από Aristos Crypton G.7 »

Άμα στείλετε μήνυμα στο σάιτ που αναφέρθηκε σε αυτό θα σας απαντήσει ότι πράγματι στο ρεπορτάζ που έκαναν υπάρχει πρόβλεψη για ΕΠΟΠ μέσα στους 1.000 που λένε..

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Γεια σας, καλη χρονια να ειστε ολοι καλα με υγεια, :) ειμαι καινουριως στη σελιδα, ειμαι 18 χρονων και ακομα δεν εχω κανει την θητεια μου, και σε καποιους μηνες θα μπω στρατο, ηθελα να ρωτησω αν βγουν προκυρηξεις αν μπορω να μπω ΕΠ. ΟΠ.

Ευχαριστω.

Andrkyri

Δημοσίευση από Andrkyri »

Καλησπέρα φίλε, φυσικά και μπορείς. Ακόμη αν έχεις μπεί για την θητεία σου και παράλληλα βγεί η προκύρηξη θα μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Θοδωρης έγραψε:Γεια σας, καλη χρονια να ειστε ολοι καλα με υγεια,:) ειμαι καινουριως στη σελιδα, ειμαι 18 χρονων και ακομα δεν εχω κανει την θητεια μου, και σε καποιους μηνες θα μπω στρατο, ηθελα να ρωτησω αν βγουν προκυρηξεις αν μπορω να μπω ΕΠ. ΟΠ.

Ευχαριστω.

Καλή χρονιά, τελευταία προκήρυξη ΕΠΟΠ βγήκε όταν ήσουνα στο δημοτικό Εικόνα, δώσε πανελλήνιες άμα σου αρέσει επαγγελματικά ο στρατός για να περάσεις σε στρατιωτική σχολή.

Andrkyri

Αν και θ συμφωνήσω με τον fsasa, δεν έχεις και κάτι να χάσεις εφόσον βγεί. Φρόντισε να μαζέψεις πτυχία τύπου υπολογιστών και αγγλικών η και άλλων γλωσσών καθώς σίγουρα θα μοριοδοτούνται σε περίπτωση που βγει κάτι γενικα πέρα απ ΕΠΟΠ, επίσης καλό απολυτήριο θα χρειαστεί να έχεις.
Teo1506GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Teo1506GR »

Ωραια, ευχαριστω ΕικόναΕικόνα
Andrkyri

Λέτε τωρα που έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Αποστολάκης να δούμε άσπρη μέρα; μιας που ξέρει και έχει ζήσει εκ των εσω την κατάσταση που επικρατεί λόγω της έλλειψης ΕΠΟΠ και γενικότερα προσωπικού.
Greek army

Δημοσίευση από Greek army »

Καλημερα σε ολους ! Μονο που μπηκε Ο Αποστολάκης Του ΓΕΕΘΑ Ξερει και o ιδιος της Αναγκες Του στρατου και βαλω μια Παρένθεση ειπε και Ο Πρωθυπουργος οτι βρεθηκαν τα λεφτα για θεση του στρατου ! Ετσι καταλαβα Εγω θεωρηκα ετσι θα γινει
Andrkyri

Αυτό για τα χρήματα εσύ από που το άκουσες;
Teo1506GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πιστευω φετος θα βγουν προκηρυξεις για ΕΠΟΠ.
Teo1506GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν ξερω που να το γραψω αυτο το θεμα αλλα εχω ακουση απο παλιους στρατιωτες που παλια μπορουσαν να μπουν ευκολα στο στρατο οτι αν γινεις στρατιωτης δεν μπορεις να εισαι στον δικο σου τον τοπο και πας μια απο εδω μια απο εκει, και γενικα για να μηνεις στον δικο σπυ τοπο πρεπει να κανεις παιδια, αυτο ισχυει η οχι?
Greek army

Δημοσίευση από Greek army »

Στην τηλεοραση το ειπε ο ιδιος Αμα λεει ψεματα λεω Και εγω Ψεματα Ειπε βρεθηκαν 25 δις για να μπουν θεσεις Για να καλυψη Της αναγκες του στρατου αυτο ακριβως ειπε
zoderman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zoderman »

Καλησπέρα. Η θητεία σε ένοπλες δυνάμεις θεωρείται ως προσόν σε κάποια προκήρυξη εποπ;
Andrkyri

Ναί φίλε μου, μοριοδοτείται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 4 επισκέπτες