Παιδιά αυτό που γινόταν παλαιότερα, δηλαδή εφόσον σου γινει πρόταση απ το διοικητή σ όταν εκτελεις τη στρατιωτική θητεία για μόνιμος ισχύει?Του πατέρα μ ασ πούμε ήταν δεα και επειδή ήταν καλος του πρότειναν να μείνει σαν ανθυπασπιστης, βέβαια πριν κάποια χρόνια.
Ισχύει κάτι ανάλογο?
Ασ μας δώσουν τα φώτα τους οι παλαιοί του φόρουμ..
dim92 έγραψε:Παιδιά αυτό που γινόταν παλαιότερα, δηλαδή εφόσον σου γινει πρόταση απ το διοικητή σ όταν εκτελεις τη στρατιωτική θητεία για μόνιμος ισχύει; Του πατέρα μ ας πούμε ήταν δεα και επειδή ήταν καλος του πρότειναν να μείνει σαν ανθυπασπιστης, βέβαια πριν κάποια χρόνια.
Ισχύει κάτι ανάλογο;
Ας μας δώσουν τα φώτα τους οι παλαιοί του φόρουμ.
Όχι έχει καταργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει, εγώ είμαι απόφοιτος ΤΕΙ περιμένω δλδ απλα να παρουσιάσω πτυχιακή τιν Σεπτέμβριο και να πάρω πτυχίο, αν βγει η προκήρυξη λέτε να εχω θέμα; εννοώ θα μπορώ να πάρω μορια για το ΤΕΙ; θα ορκιζομουν τώρα αλλά αλλαξαν οι παρουσιασεις και μας πήγαν Σεπτέμβριο κ αγχωνομαι πολύ μήπως δ μπορέσω να δηλωσω λόγω αυτου.
Ναταλία έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει, εγώ είμαι απόφοιτος ΤΕΙ περιμένω δλδ απλα να παρουσιάσω πτυχιακή τιν Σεπτέμβριο και να πάρω πτυχίο, αν βγει η προκήρυξη λέτε να εχω θέμα; Εννοώ θα μπορώ να πάρω μορια για το ΤΕΙ; Θα ορκιζομουν τώρα αλλά αλλαξαν οι παρουσιασεις και μας πήγαν Σεπτέμβριο κ αγχωνομαι πολύ μήπως δ μπορέσω να δηλωσω λόγω αυτου.
Καταρχάς μην αγχώνεσαι, δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη τόσο σύντομα. Θα έχεις προλάβει σίγουρα να κάνεις την πτυχιακή σου και να ορκιστείς. Παρόλα αυτά υποθετικά μιλώντας και με βάση τις τελευταίες προκηρύξεις, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αν πχ κάνεις αίτηση για ειδικότητα που ζητείται απολυτήριο λυκείου, τότε τα πτυχία ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ ΔΕΝ μοριοδοτούνται, παρά μόνο στις ειδικότητες που ζητούνται οι αντίστοιχες γραμματικές γνώσεις. Αν λοιπόν έβγαινε η προκήρυξη τώρα και έκανες την αίτησή σου θα έπρεπε να προσκομίσεις βεβαίωση περάτωσης σπουδών απ'τη γραμματεία σου για να λάβεις τα αντίστοιχα μόρια.
Aristos έγραψε:Νομίζω ότι φέτος δεν... Αλλά από το 19 και μετά κάτι θα βγει... Το πολύ έως τα μέσα του 20 !
Ότι να νάναι
νομίζω
- (με ειδική πρόταση ή την αντωνυμία το ) έχω τη γνώμη , πιστεύω , χωρίς όμως να δηλώνω απόλυτη βεβαιότητα - (+ αιτιατική προσώπου) θεωρώ (μάλλον λανθασμένα) - Νομίζω σημαίνει δεν θεωρώ, δεν πιστεύω, δεν πιθανολογώ. Ο καθηγητής Παυλίδης έλεγε πως "τα νομίσματα είναι για την τσέπη". - Το νομίζω σημαίνει πλήρη εξάρτηση στην αβεβαιότητα, πλήρη αγνομοσύνη στη πραγματικότητα, με απουσία γνώσης, μη συμμετοχή στην απόφαση ή και λανθάνουσα σκέψη.
Ναταλία έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει, εγώ είμαι απόφοιτος ΤΕΙ περιμένω δλδ απλα να παρουσιάσω πτυχιακή τιν Σεπτέμβριο και να πάρω πτυχίο, αν βγει η προκήρυξη λέτε να εχω θέμα; Εννοώ θα μπορώ να πάρω μορια για το ΤΕΙ; Θα ορκιζομουν τώρα αλλά αλλαξαν οι παρουσιασεις και μας πήγαν Σεπτέμβριο κ αγχωνομαι πολύ μήπως δ μπορέσω να δηλωσω λόγω αυτου.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά οι πιθανότητες να διεκδικήσεις μια τέτοια θέση ως νεος/α πτυχιούχος ειναί μικρές.
... έγραψε:Εν τελη προκειται να βγει κατι; Η απλα μας περιπαιζει η κυβερνηση;
Πολύ θα ήθελα να μου υποδείξεις κάποια ανακοίνωση, συνέντευξη, στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο περιμένεις κάτι να ''βγει'' αναφέρεσαι μάλλον σε κάποια προκήρυξη. Σε αντίθεση σου παραθέτω ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε σχετικά δημοσιογραφικά ερωτήματα κατά τη σημερινή πρώτη συνάντηση γνωριμίας του με τους στρατιωτικούς συντάκτες τους διαπιστευμένους στο ΥΠΕΘΑ.
«Δεν υπάρχει θέμα αύξησης του χρόνου θητείας των στρατευσίμων, ούτε και θέμα αύξησης του αριθμού των Επαγγελματιών Οπλιτών» τόνισε χαρακτηριστικώς ο ΑΝΥΕΘΑ,
Για αυτό είπα κ εγώ παραπάνω την άποψη μου ότι φέτος είναι λίγες οι πιθανότητες στηριζόμενος σε αυτό που είπε ο ΑΝΥΕΘΑ...Ωστόσο επειδή είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα βγει για να ανανεωθεί το στράτευμα πιθανολογώ ότι από το 2019 και πέρα θα βγει...
Συμπληρώνονται και δέκα χρόνια από την τελευταία φορά...