johnny13 έγραψε:Εγω ενα πραγμα ξερω. Αν βγει προκηρυξη για λιγα ατομα τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως θα μπουν μονο οι βυσματικοι.
Καθαρά ενημερωτικά αν βγει προκήρυξη θα είναι ΑΣΕΠ άρα δεν υπάρχει περίπτωση βύσματος.
johnny13 έγραψε:Εγω ενα πραγμα ξερω. Αν βγει προκηρυξη για λιγα ατομα τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως θα μπουν μονο οι βυσματικοι.
wolver έγραψε:Εσεις νομιζετε οτι θα μπειτε στην αστυνομια και θα ειανι ολα ωραια και ροδινα! Ναι μεν εχεις τον μισθο σ αλλα το ψυχολογικο κομματι ειναι πολυ ασχημο. ΕΙΔΙΚΑ οταν σε πιεζουν οι μεγαλυτεροι για να βγαλεις τις δουλειες τις οποιες θα τις χρεωθουν εκεινοι οτι τις βγαλανε! Οποτε η λογικη δεν παω στον ιδιωτικο τομεα για να μην ειμαι σκυλακι κανενος πανε περιπατο φιλε. Με τετοια μυαλα δεν προχωρας μπροστα. Φιλικα
johnny13 έγραψε:Ιδιωτικος υπαλληλος δεν γινομαι ακομη και αν δεν μπορω να μπω στο δημοσιο με τιποτα
επανασταση σαν τ 74 της Δαμανακη; Οχι φιλε. Δε μπορεις να θες σοσιαλισμο για το δημοσιο και καπιταλισμο στον ιδιωτικο. Κλειστε το δημοσιο να σωσθει η χωρα.johnny13 έγραψε:Ο δημοσιος τομεας εχει παγωσει. Προσληψεις δεν γινονται... Στον ιδιωτικο επιχειρησεις κλεινουν... Και χαμηλοι μισθοι με αρκετες ωρες εργασιας. Μονο με επανασταση σωζομαστε πια...3η επιλογη δεν υπαρχει. Αν αποτυχω και πανελληνιες και μετα ουτε προκηρυξεις δεν ξερω τι θα απογινω. Μονο ελπιζω να μην χρειαστει να το ανακαλυψω... Εσυ ρε wolver τι με λες τωρα; Εδω δεν ξερω αν θα περασω Αστυφυλακων με τετοια βαση και εσυ με λες για ΔΙΑΣ; Μπορει μεχρι τοτε η ΔΙΑΣ να καταργηθει. Ονειρο ειναι η εισαγωγη στην Αστυφυλακων απο εκει και περα ερχονται ολα μονα τους ;)
pame_pali έγραψε:επανασταση σαν τ 74 της Δαμανακη; Οχι φιλε. Δε μπορεις να θες σοσιαλισμο για το δημοσιο και καπιταλισμο στον ιδιωτικο. Κλειστε το δημοσιο να σωσθει η χωρα.johnny13 έγραψε:Ο δημοσιος τομεας εχει παγωσει. Προσληψεις δεν γινονται... Στον ιδιωτικο επιχειρησεις κλεινουν... Και χαμηλοι μισθοι με αρκετες ωρες εργασιας. Μονο με επανασταση σωζομαστε πια...3η επιλογη δεν υπαρχει. Αν αποτυχω και πανελληνιες και μετα ουτε προκηρυξεις δεν ξερω τι θα απογινω. Μονο ελπιζω να μην χρειαστει να το ανακαλυψω... Εσυ ρε wolver τι με λες τωρα; Εδω δεν ξερω αν θα περασω Αστυφυλακων με τετοια βαση και εσυ με λες για ΔΙΑΣ; Μπορει μεχρι τοτε η ΔΙΑΣ να καταργηθει. Ονειρο ειναι η εισαγωγη στην Αστυφυλακων απο εκει και περα ερχονται ολα μονα τους ;)
johnny13 έγραψε:Βασικα εγω θελω ο ιδιωτικος να κλεισει και ολα να γινουν δημοσια... Και να βγει ενας σωστος πρωθυπουργος να πει στους δανειστες ο λαος δεν χρωσταει τιποτα. Αλλοι τα πηραν τα δανεια. Αυτους να πιασετε
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες