johnny13 έγραψε:Μεχρι τα 28 σου μπορεις να δωσεις πανελληνιες; Ή εννοουσε πως ξεπερασε το οριο ηλικιας;(μιλαω για τον αλλον απο την προηγουμενη σελιδα)
Το θέμα αυτό είναι για εισαγωγή στην Ανθυποπυραγων μέσω κατατακτήριων εξετάσεων και όχι πανελλαδικών. Το ηλικιακό όριο για εισαγωγή μέσω κατατακτήριων το γράφει στο Π. Δ που βγήκε τώρα το Δεκέμβρη, καθώς και τα τμήματα απο τα οποία πρεπει να έχει αποφοιτήσει κάποιος.
Για να εισαχθεί κάποιος στην ανθυποπυραγων ηή στην πυροσβεστων μέσω πανελλαδικών ισχυουν αλλα ορια ηλικιας. Συγκεκριμενα, πρεπει να μην υπερβαίνει το 26ο έτος ηλικιας μεχρι την 31 δεκεμβριου του έτους προκυρηξης.
John έγραψε:Το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικης επιστήμης δεν ανήκει στα Οικονομικά;
Κάνε σε παρακαλώ πολύ τον κόπο να διαβάσεις τα τμήματα που θεωρούνται αμιγως οικονομικα. Τα έχω παραθεσει 2-3 ποστς πιο πάνω. Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι όχι.
John έγραψε:Είστε σίγουροι; Υπάρχει κάποιο επίσημο link να δούμε ολες τις σχολές αναλυτικά;
Επίσημο, πρόσφατο link δεν έχει βγει. Εγώ τις σχολές τις είδα από εδώ . Είναι προκήρυξη που ζητάει ιδιώτες για πλήρωση θέσεων αξιωματικών γενικών καθηκόντων (σχολή ανθυποπυραγών). Στη συγκεκριμένη ζητάει μεταξύ άλλων και πτυχιούχους οικονομικών και λέει αναλυτικά ποια τμήματα θεωρούνται αμιγώς οικονομικά. Είναι αυτά που έγραψα 3-4 ποστ πιο πάνω. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σχετικά με τις σχολές.
Να σημειώσω ότι οι ίδιες σχολές οικονομικών ζητούνταν και σε προκήρυξη του λιμενικού για σημαιοφόρους το 2014.
vaggelisch έγραψε:Γενικα αν δεν κανουν διακρισεις ΑΕΙ ΤΕΙ θα πρεπει να ισχυουν ολοες οι σχολες. Μπορει να προστεθουν και αλλες. Το θεμα ειναι ποτε θα βγει η προκυρυξη.
Εχει βγει φεκ αρα ειναι πολυ δύσκολο ν αλλάξουν. Λογικα ιουνιο ή Σεπτέμβριο μαζι μ τα παιδια απο πανελλήνιες θ βγει η προκήρυξη καθως αν δν κάνω λαθως λεει το 20% απ αυτες που προκηρύσσονται απο πανελλήνιες. Δήλαδη 8 θεσεις είναι. Αφου παίρνει 40 απο πανελλήνιες.(αν ξαναπάρει τον ιδιο αριθμο κ φετος απο πανελλήνιες) 9
Lock έγραψε:Το όριο μήκους, σίγουρα τόσο;Υπάρχει περίπτωση να θέλουν 4μετρα;
Όχι ότι τα 3.6 μου είναι ευκολα...
Δεν είναι τίποτα και τα 4 μέτρα για άντρα... Είμαι κοπέλα και πιάνω το όριο... Πραγματικά, πήγαινε μία μέρα στο γήπεδο και δοκίμασε το... Θα δεις είναι πολύ λίγο
Που εχουν βγει ολα αυτα; Τελικα αφορα μονο ΑΕΙ ή και ΤΕΙ; Στο προεδρικο διαταγμα γραφει και ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα αθληματα ειναι ευκολα σχετικα. Οποιος εχει καλες πιθανοτητες για να μπει, να παει σε ενα σταδιο ΣΕΓΑΣ και με 1-2 μηνες προετοιμασιες βγαινουν ευκολα.