Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Εγώ λέω ότι διαβάζω Κ εικασίες δεν κάνω. Τότε ρε φίλε Γτ αναφέρει Κ για 75 υπαξιωματικους στολές; Γτ 75 επιλαχοντες πέρασαν στην προηγούμενη προκήρυξη των υπαξιωματικων.
Και γιατί φίλε ΚΛ να μην πάρει 93 επιλαχόντες; Ποιός σου έχει δώσει αυτή την πληροφόρηση;
Ρε παιδες οκ δεν χρειάζεται να τσακώνομαστε μεταξύ μας.Απλα εαν κοποιος εχει καποιο εκ των εσω και γνωρίζει τιποτα ας μας ενημερώσει ανωνυμα παντα !!!
Εγω αυτο που ειπα για τα 4 ατομα το ηξερα εκ των εσω αλλα πριν πει ο υπουργός για τα 44 ατομα.
Εγω αυτο που ειπα για τα 4 ατομα το ηξερα εκ των εσω αλλα πριν πει ο υπουργός για τα 44 ατομα.
76 δικαιώθηκαν που ένσταση. Άλλη ή μία προκήρυξη άλλη ή άλλη. για αυτήν είπαν για 44 επιλαχόντες. το ότι πήραν 76 υπαξιωματικόυς δεν σημαίνει ότι κάθε φορά θα παίρνουν 76 επιλαχόντες. Άσε που πιστεύω ότι οι τελευταίοι επιλαχόντες είναι που θα μπουν τώρα μετά θα υπολογίζεται ακριβώς ο αριθμός. Και για εμάς τους 44 ο υπουργός κάνει αίτημα και πρέπει να συνηγορήσουν και τα συναρμόδια υπουργεία για την κατάταξη των επιλαχοντων. Υπάρχει διαδικασία. Δεν έτσι απλά. απλώς πιστεύω ότι θα γίνει πράξη γιατί βιάζονται και υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες και λογικά θα μπουν. Στο υπουργείο που ρωτησα μου τα είπαν όλα αυτά και θα βγάλουν ανακοινώσεις μέχρι τέλος του μήνα. πολυ σύντομα βασικά μου είπαν
Ρε παιδια μηπως ξερει κνεις αν στους 44 επιλαχωντες που θα παρει θα τους παρει με τους ιδιους ορους οπως τους 49; εννοω καθε 10 κ ενασ πολυτεκνος; η 44 προτους κ οποιοι ειναι; στους 42 ειδ. δυναμεισ μπηκανε 4 πολυτεκνοι κ ενα τριτεκνος... μηπως γνωριζει κανεισ τπτ?
Ρε παιδια μηπως ξερει κνεις αν στους 44 επιλαχωντες που θα παρει θα τους παρει με τους ιδιους ορους οπως τους 49; εννοω καθε 10 κ ενασ πολυτεκνος; η 44 προτους κ οποιοι ειναι; στους 42 ειδ. δυναμεισ μπηκανε 4 πολυτεκνοι κ ενα τριτεκνος... μηπως γνωριζει κανεισ τπτ?
Με τη σειρα που εχουν διαμορφωθει οι 44 μετα τους 4 που μπηκαν απο ενστασεις
Με τη σειρα που εχουν διαμορφωθει οι 44 μετα τους 4 που μπηκαν απο ενστασεις
Εσύ ρε φίλε σε άλλο πλανήτη ζεις; Είπαν ότι θα πάρουν 44 και έστω ότι παίρνουν 51 και 49 επιτυχόντες πάμε στους 100. Ειδες πόσες στολές έγινε παραγγελία; Για 100 άρα πως θα πάρουν 93 επιλαχόντες και 49 επιτυχόντες πάμε στους 142
Οι 75 στολές υπαξιωματικών, ειναι για τους υπαξιωματικούς οι οποίοι τον Οκτώβριο θα τελειώσουν την σχολή. Δλδ μπηκαν τα παιδια Ιανουάριο και οι στολές θα έρθουν πολυ αργοτερα. Φαγωθηκατε με τις στολές! Όποτε περιμένουμε να δουμε πόσοι θα ειναι τελικα οι επιλαχόντες απο καποια επίσημη ανακοίνωση και οχι απο αερολογίες ή επειδη μας το είπε κάποιος στο ιντερνετ! Καλη δύναμη!
3ις μπήκαν απο τις ενστάσεις αυτούς εννοείς ή μπήκε και άλλος;
stelios έγραψε: 3ις μπήκαν απο τις ενστάσεις αυτούς εννοείς ή μπήκε και άλλος;
Οι τρεις τελοσπαντων...
Μάγκες το θέμα είναι να πάρει όσους περισσότερους επιλαχόντες μπορέσει. Όποιος ξανά πει για 44 επιλαχόντες επειδή του το είπε ο μπάρμπας του από το χωριό θα πέσει κεραυνός πάνω στο κεφάλι του 

Cop29 επειδη φαίνεται οτι εσυ και ο tasos2mal Εχετε πληροφορίες δεν μας λετε και σε μας για το ποτε θα μπουνε η επιτυχοντες ποτε η επιλαχωντες και ποσοι θα ειναι;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Τα όσα ξέρουμε έως τωρα δείχνουν οτι οι διαδικασίες προχωράνε κανονικά, που σημαίνει, στο αρχηγείο και στο υπουργείο τρέχουν διαφορά θέματα για τη γρήγορη κατάταξη, θεωρηται δεδομένο(όσο μπορει να θεωρηθεί δεδομένο στη χώρα μας) περί 49+44τουλαχιστον, τωρα η επιτροπή γνησιότητας δικαιολογητικών ερευνα κάποια έγγραφα απο τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες.. Έως εδω ξέρω, παιδιά..+οτι έως τέλη Σεπτεμβρίου μας θέλουν στη σχολή.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Συμπληρώνω πως κανεις δε μου εχει ξεκαθαρίσει περί αυτού του εδαφιου της προκήρυξης που λέει για νέα εκπαιδευτική σειρά των επιλαχόντων. μαλλον τροποποιείται με αλλαγή στο ΦΕΚ και για να μην έχουν δίπλα έξοδα σχολής, η λογική ας υπερισχύσει και εκεί, μας βάλουν όλους μαζί.
Ευχαριστώ φιλε ελπιζω να τα πουμε και μεσα στην σχολή οτι αλλες πληροφορίες εχετε εδω ειμαστε !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες