Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Μονο υπομονη κανουμε φιλε samloxia δεν κανουμε και κατι αλλο αδερφε... Για να δουμε
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Σωματειο ειναι. Προκυρηξεις θελουν. Αλλα δε κανουν αυτοι κουμαντο.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Φλορανς »

Παίδες δεν υπαρχει περιπτωςη αυτη η κυβέρνηση να βγάλει ειδικους φρουρους το εχει διξει.Και μη σας περναει απο το μυαλο οτι θα πάρει σωφρονιστικούς. Βαλανε τους δημοτικούς αστυνομικους χωρις καν τα τυπικά προσόντα. Το πουλήσανε το θέμα. Μονο λιμενικο και τζούφιο μας έβγαλε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επικεντρωθεί στην υγεια και την παιδεία.

Για αλλους ειναι σωστό γιατι η παιδια και η υγεια ειναι οτι πιο σημαντικό για μια δωράκια για αλλους που θέλουν να φάνε γλυκό ψωμι ξεκούραστο να μπινε στο δημοσιο ε. φ λιμενικο πυροσβεστικές σώφρωνες λαθος.

Εγω αν και ψάχνομαι για δημοσιο τομέα στολη δηλαδη συμφωνώ οτι το σωστό ειναι η υγεια και η παιδια.

Τα αλλα κακά τα ψέματα ειναι πεταμένα λεφτα και οχι

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

pame_pali έγραψε:Σωματειο ειναι. Προκυρηξεις θελουν. Αλλα δε κανουν αυτοι κουμαντο.
Εχεις συναντήσει ποτε ατομα του σωματειου?

Ουτε που τους νοιάζει

wrc

Δημοσίευση από wrc »

Ποια παιδεια και υγεια ρε φιλε φλορανς εχει προτεριοτητα; Με τον συριζα κυβερνηση προτεραιοτητα ειναι να διοριστουν ολοι οι συγγενεις και φιλοι του κομματος και αφηνουν τους τομεις αυτους αρκει να βαλουν δικους τους σε ποστα αχρηστα και χωρις αντικειμενο, Οποιος βγει να το αμφισβητησει αυτο ειναι ή ηλιθιος ή βολεμενος γλυφτης... Πεταμενα λεφτα ειναι προσληψεις ενστολων και ειδικα φρουρων που βγαζουν ολη τη δουλεια στην Αθηνα και η αστυνομια εχει αναγκες με την αυξηση της εγκληματικοτητας;
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Πανελλαδική συνάντηση Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας | PoliceNET of Greece... Αυτο που σας ελεγα πιο πανω...
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

http://www.thraki.com.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA/..Ολοκληροθηκε η συναντηση που σας ελεγα... Μακαρι να πιεση το σωματειο να δουμε μηπως και βγει φετος

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

wrc έγραψε:Ποια παιδεια και υγεια ρε φιλε φλορανς εχει προτεριοτητα; Με τον συριζα κυβερνηση προτεραιοτητα ειναι να διοριστουν ολοι οι συγγενεις και φιλοι του κομματος και αφηνουν τους τομεις αυτους αρκει να βαλουν δικους τους σε ποστα αχρηστα και χωρις αντικειμενο, Οποιος βγει να το αμφισβητησει αυτο ειναι ή ηλιθιος ή βολεμενος γλυφτης... Πεταμενα λεφτα ειναι προσληψεις ενστολων και ειδικα φρουρων που βγαζουν ολη τη δουλεια στην Αθηνα και η αστυνομια εχει αναγκες με την αυξηση της εγκληματικοτητας;
Με ασεπ φιλε.

ρε φιλε με ασεπ θα μπούμε μην ειναι το μυαλο σου το 1980.

Οι προσληψεις γινονται αξιοκρατικά οπως των ειδικων φρουρων.

Με σπουδές γιατροί νοσοκόμοι.

Η υγεια ειναι το πιο σημαντικό σε ενα κράτος και συνάμα η παιδεία.

Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από samloxias »

Βρέ φλορανς δέν αντιλέγω για υγεία κλπ που λές, αλλά πρέπει και επείγει να γίνουνε οπωσδήποτε προσλήψεις ενστόλων και ειδικά Ειδικών φρουρων και μάλιστα απο Ειδ. Δυν. Σόνη και καλά πρέπει να εξειδικεύσουμε εδώ μέσα το γιατί στα αυτονόητα; Τον φίλο wrc δέν τον ακούς;risk
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

λοχιας (πζ) έγραψε:Τορο μας εφαγαν οι κυβερνησεις! Σε θυμαμαι φιλε σε παλαιοτερα θεματα ειδικων φρουρων 2012-13. Συμφωνω με αυτο που λες με τον συριζα. Εγω προσωπικα εφαγα τρελη ξενερα που βγηκε περσι τον γεναρη γιατι ηξερα πια ειναι η σταση του απεναντι στον θεσμο. Περιμεναμε ολο το 14 μηπως κ εβγαινε προκηρυξη που ακουγοταν αλλα τιποτα.

Χασαμε χρονο χρηματα. Αν θυμαμαι καλα ειχες παει κ ξανα επαλ για να βγαλεις καλυτερο βαθμο πτυχειου και να κανεις το ονειρο σου. Κ εγω μια απο τα ιδια. Δυο χρονια ξανα ειχα παει κ πηρα κ απολυτηριο γιατι ειμουν απο τεε. Ειχα μονο πτυχειο οταν ειχα τελιωσει στα 18 μου. Τι να πω. Συν αλλα ποσα για μορια. Οπως κ εσυ κ πολλοι αλλοι εδω μεσα.

Απλα πιστυεω οτι τιποτα δεν ειναι απιθανο απο το να μην χασει τωρα ο συριζα απο την ΝΔ με τον καινουργιο προεδρο της Μπορει κ να βγαλει κ ο συριζα. Η το πολυ να πεσει μεχρι το καλοκαιρι να ξαναβγει ΝΔ κ καποια στιγμη να βγει παλι για ε. Φ.

Εγω πιστευω θα ξαναβγει αλλο το ποτε ειναι το αγνωστο.

οπως ακριβως τα λες! μετα απο 5 χρονια αγωνα τελικα δεν καταφερα τιποτα!

παντως εκανα οτι περνούσε απο το χερι μου και με το παραπανω και εχω την συνηδίσει ησυχη!

μια συμβουλή και τελος! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΦΥΛΑΔΕΣ!

λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

Αστα να πανε Τορο! σε καταλαβαινω απολυτα! παντως ισχυει αυτο που ειπες.. εχεις την σηνηδισει ησυχη οτι το παλεψες! κ εγω απο το 2010 ηθελα να μπω που απολυθηκα απο τον στρατο αλλα τιποτα.. το 2011 τα ιδια.. με ετρωγε το χαμηλο απολυτηριο.. μεχρι που το 2012 το εψαξα καλυτερα κ ξαναπηγα 2 χρονια σχολειο ελιωσα στα ενδοσχολικα κ εβγαλα 18 + διπλωματα μηχανης, φορτηγου ενα μιση χρονο εφαγα κ με τα αγγλικα κ τωρα το απολυτο τιποτα τωρα.. ουτε πανελληνιες μπορω να δωσω.. τον απριλιο κλεινω τα 26 ειμαι απριλιο του 90 γεννημενος.. αστα!! κ δεν μου εμεινε κ πολυ για φρουρος αν βγει στο μελλον.. αν τα υπολογιζω καλα μεχρι κ ολο το 2017 μπορω.. αν δεν βγει κατι κ του χρονου κ μπει το 2018 τελος.. εκτος αν δεν τα υπολογιζω καλα κ εχω κ το 2018.. παντως χαιρομαι που μπαινεις κ μιλαω ακομα με παλια παιδια απο το φορουμ.. με ειχες βοηθησει οταν το εψαχνα φιλε με το αν γινεται μα ξαναπαω σχολειο.. να σε καλα!
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

samloxias έγραψε:Βρέ φλορανς δέν αντιλέγω για υγεία κλπ που λές, αλλά πρέπει και επείγει να γίνουνε οπωσδήποτε προσλήψεις ενστόλων και ειδικά Ειδικών φρουρων και μάλιστα απο Ειδ. Δυν. Σόνη και καλά πρέπει να εξειδικεύσουμε εδώ μέσα το γιατί στα αυτονόητα; Τον φίλο wrc δέν τον ακούς;risk
Ναι συμφωνώ να βγάλει! Γιατι θελουμε να διοριστούμε!

Μεσα ειμαι!

Αλλα τα νοσοκομεια πας και δεν σε δέχονται ειναι κλειστά! σου λενε ελα σε εναν μήνα αν κλείσεις ραντεβού.

Ποιο ειναι πιο σημαντικό σε ενα κράτος; υγεια παιδεία!

Αυτο κανει και η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα σε αυτα!

Αυτο εχω καταλάβει εγω

λοχιας πζ

Δημοσίευση από λοχιας πζ »

Πανος έγραψε:http://www.thraki.com.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA/.Ολοκληροθηκε η συναντηση που σας ελεγα... Μακαρι να πιεση το σωματειο να δουμε μηπως και βγει φετος

Μακαρι Πανο! Εγω το μονο που εχω να προτεινω ειναι οσοι ειμαστε 25+ και δεν μας παιρνει για πανελληνιες πλεον να μαζεψουμε οτι μορια ακομα μπορουμε μηπως κ βγει στα επομενα 2-3 χρονια που μας μενουν. Κ θα συμφωνησω κ με τον τορο. Μην πιστευουμε φυλαδες κ βαζω μεσα και αυτη που ειδαμε οτι δεν θα ξαναπαρει φρουρους. Μπορει να βγει απο εκει που δεν το περιμενουμε για αυτο καλο ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι!
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Καλησπερα μιλησα με ενα φιλο που ειναι δοκιμος αστυφυλακας στην κομοτινη και μου ειπε οτι ακουει απο μεσα οτι ετοιμαζουν προσληψη ειδικων φρουρων... Το λενε υψηλα στελεχει και απλα ηθελα να σας το πω... Ξερω να μην ακουμε κανεναν γιατι ετσι ελεγαν και το 14 και δεν εγινε τιποτα.. Απλα ηθελα να σας το πω..
λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

Πανος έγραψε:Καλησπερα μιλησα με ενα φιλο που ειναι δοκιμος αστυφυλακας στην κομοτινη και μου ειπε οτι ακουει απο μεσα οτι ετοιμαζουν προσληψη ειδικων φρουρων... Το λενε υψηλα στελεχει και απλα ηθελα να σας το πω... Ξερω να μην ακουμε κανεναν γιατι ετσι ελεγαν και το 14 και δεν εγινε τιποτα. Απλα ηθελα να σας το πω.

Πανο καλα εκανες κ μας το λές. Να σε καλα! Σαφως τιποτα δεν σημαινει. Πολλα ακουγαμε κ παλαιοτερα. Αλλα κατι ειναι. Μια παραθεση. Γενικα ακουσε οτι μπορει να βγει κατι για σχετικα αμεσα Η στην καλυτερη μετα την ανοιξη-καλοκαιρι; Ισως να προχωρισει αυτη που εχει μεινει τοσο καιρο στο ραφι. Για 500 φρουρους. Ετοιμαζομαι για αγγλικα να ανεβασω επιπεδο για αυτο το λεω να ξερω αμα ειναι να το τρεξω το θεμα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες