Επιλαχόντες Σημαιοφόροι Λιμενικού (2014)
Παιδιά βρείτε καμιά δουλειά για καλοκαίρι, γιατί δεν βλέπω φως, εγώ έκλεισα.
Παιδια ολα καλα θα πανε... στο τελος βεβαια!!! Αλλα αυτη η αναμονή σπαει κόκαλα!! οποιος εχει νεότερα ας ενημερώνει!!! Υπομονη οι επιτυχόντες δεν εχουν να φοβηθούν τιποτα παρα μονο τον χρονο!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παιδιά μην βιάζεστε! Το ΝΣΚ υπάγεται στον Υπουργό Οικονομικών, άρα μετά την έγκριση του ΝΣΚ -γιατί από το ΝΣΚ θα εγκριθεί σίγουρα το αίτημα, για λόγους νομιμότητας γνωμοδοτεί άλλωστε - και έπειτα βάση κρατικού προϋπολογισμού ο Βαρουφάκης θα αποφασίσει αν και πόσοι θα μπουν εν τέλει.
Που το βασίζεις αυτό που λες; Έχεις επικοινωνήσει με κάποιον και στο είπε; Εγώ που κάλεσα στο υπουργείο ναυτιλίας μου είπανε ότι το ΝΣ θα αποφασίσει αν θα μπούμε ή όχι. Δεν μου είπε ούτε για προυπολογισμούς ούτε για Βαρουφάκη
5 αποφασίζει το Νς, άρα περαιτέρω αναμονή δεν χωράει δικαιολογία.
Το νσκ υπαγεται στο υπουργειο οικον. Οποτε δεν θα αποφασισει και καποιος αλλος.. η γνωμη μου ειναι οτι θα συνεδριασουν οχι για την νομιμοτητα αφου δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε αυτο αλλα για το αν εχουν λεφτα για να παρουν και αλλους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Για αλλα πράγματα βρίσκουν λεφτα. Εδώ δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει αναγκη το Λιμενικο απο στελεχωση. Μακαρι να πανε ολα καλα. Ελπιζω να συνεδριάσουν αυριο και να βγάλουν γρήγορα την απόφαση. 

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
-
Προβλεπω βροχή τα τηλεφωνήματα απο αυριο στο νομικο συμβουλιο για το τι αποφασιστηκε.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Έχουμε κάνα νέο ρε παιδιά, παίρνω τηλέφωνο άλλα όλο μιλάει..................
Μα δεν εγινε καν συζητηση σημερα...
-
Ξερω... δεν ειχα πληροφόρηση οταν το εγραψα. Το θέμα είναι οτι παει πισω και τους επιτυχόντες το ζήτημα, που είναι σίγουροι και καθυστερεί η κατάταξή τους.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μας κοροϊδεύουν και δίνουν παντού υποσχέσεις. Δεν υπάρχει σάλιο από λεφτά και δεν βλέπω να παίρνουν κανέναν.
Σούλα αυτή είναι η πιό πιθανή εκδοχή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 5 επισκέπτες