Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Αμα δεις στην ανακοινωση που υπαρχει πανω απο τους πινακες που βγηκαν λεει πως Οι τελικοι πινακες θα προκυψουν απο τυχον ενστασεις και απο την ολοκληρωση δυο διαταγων του εφετειου για δυο υποψηφιους, ο ενας υποψηφιος ειναι γνωστος μου και μου ειπε οτι την αλλη Τεταρτη αποτι τον ενημερωσαν θα δωσει αθληματα. Οποτε οπως καταλαβαινεις δινουν ακομα...
elati

Δημοσίευση από elati »

Μήπως μπορείς να μας πεις σε ποιες κατηγορίες ανήκουν?
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από μαριάννα »

"Τελικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α. Σ. Ε. Π.) τυχόν ενστάσεων, καθώς και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκτέλεσης δύο Προσωρινών Διαταγών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, οι οποίες και αφορούν σε έναν υποψήφιο πτυχιούχο Α. Ε. Ι. Του Τεχνολογικού τομέα και έναν υποψήφιο πτυχιούχο Μηχανικό προέλευσης Α. Ε. Ν. αντίστοιχα. "
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

Άρα αυτοι δεν εχουν δωσει τις όλες διαδικασιες μαζι με εμας; Και αφου τωρα θα δωσουν αθλήματα και μετα ψυχοτεχνικα θα δωσουν και γραπτά μόνοι τους δηλαδή; Με δικά τους θέματα; Πολύ περίεργο μου φαινεται...
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Αν δείτε όμως στους πίνακες επιλαχόντων στο νουμερο 24 η κοπέλα που αναγράφει "ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 18/7/2014 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α3 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" και ανήκει στην κατηγορία ΑΕΙ, του Πανεπιστημιακού τομέα δηλαδή! Αυτό έχει καμία σχέση με τα 2 ατομα που περιμενουν να βγάλει αποφαση το εφετείο του Πειραιά ή είναι άλλη περίπτωση αυτη;
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι δεν έχει σχέση με αυτά τα δύο άτομα. Αυτή ίσως είχε κάνει κάποια ένσταση και την κέρδισε (μάλλον στην υψομέτρηση αν κρίνω από την ημερομηνία).
elati

Δημοσίευση από elati »

Στην ουσία η αναμονή οφείλεται στα δύο άτομα, που προαναφέρθηκαν σωστά?
nanban

Δημοσίευση από nanban »

Βγήκαν και οι σημαιοφόροι... Άρα κάτι κινείται... Εικόνα
Υποψηφια89

Δημοσίευση από Υποψηφια89 »

Η κοπελα δεν εχει σχεση με τα παιδια που δινουν ακομα τωρα. Είχε κερδισει την ένσταση απο τότε και προλαβε και συνεχισε την διαδικασια με εμας τους υπολοιπους. Τα παιδια προφανως Θα δωσουν σε αλλα θεματα. Οι δυο τους.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

μαριάννα έγραψε:Όχι δεν έχει σχέση με αυτά τα δύο άτομα. Αυτή ίσως είχε κάνει κάποια ένσταση και την κέρδισε (μάλλον στην υψομέτρηση αν κρίνω από την ημερομηνία).
Nαι σωστά είναι πιθανό αυτό! Όμως για τα 2 παιδιά αυτά δηλαδή βγήκε η απόφαση του εφετείου Πειραιά και δικαιώθηκαν και περνάνε τώρα μόνοι τους τις διαδικασίες; Δεν εχουν δωσει δηλαδη μεχρι τωρα ούτε γραπτά ούτε τίποτα;

μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσωπικά δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκονται. Η "υποψήφια89" στην προηγούμενη σελίδα γράφει ότι μάλλον την εβδομάδα που έρχεται έχουν τα αθλήματα. Μετά έχουν και τα ψυχοτεχνικά και τα γραπτά.Γενικά ακούγεται για αρχές Δεκέμβρη η κατάταξή μας... Θα δούμε!

Είδατε τέσσερις ΑΕΝ ΠΛ. Και μία ΑΕΙ από τους δικούς μας επιτυχόντες πέρασαν και στους αξιωματικούς. Άρα αφού λογικά θα φύγουν από εμάς, θα πάρει τους 5 πρώτους επιλαχόντες.

nanban

Δημοσίευση από nanban »

Έχουμε κανένα νεότερο;
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Πήρα σήμερα στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Και όταν της είπα ότι πάει ένας μήνας τώρα, μου απαντάει ότι μπορεί να περάσουν κι άλλοι (μήνες!). Έχουν γίνει λέει πολλές ενστάσεις και δεν αφορούν μόνο τα γραπτά, αλλά και τα αθλήματα και τα ιατρικά.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλημέρα παιδιά! Είμαι και γώ επιτυχών στους Υπαξιωματικούς Λ. Σ.2014 και θα ήθελα κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα χαρτιά που ίσως χρειαστούν ώστε να τα έχω έτοιμα και να μην τρέχω τελευταία στιγμή:
  • Πιστοποιητικό από εισαγγελική αρχή του τόπου κατοικίας
  • 1 φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού μας (κατα προτίμηση ΕΘΝΙΚΗΣ ή ότι έχουμε;)
  • 2 φωτοτυπίες της αστυνομικής ταυτότητας (επικυρωμένες φυσικά, έτσι;)
  • 2 υπεύθυνες δηλώσεις του άρθρου 8 1599 (τη βρήκα στο ιντερνετ, τι πρέπει να δηλώσω; επικυρωμένες στα ΚΕΠ αυτές;)
  • Φωτοτυπία από βιβλιάριο υγείας αν κάποιος έχει
Ευχαριστώ! Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mastixas »

Συγχαρητήρια! Το Πιστοποιητικό από εισαγγελική αρχή το αιτηθηκα Πεμπτη κ το παρέλαβα Τριτη απο την εισαγγελία της πολης μου. Κοστος 5?. Επομένως μην αγχωνεσαι. Τα υπόλοιπα χαρτιά είναι ευκολα στο να τα συγκεντρώσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες