Πρόγραμμα Υψομέτρησης Δοκ. Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Εχεις δικιο φιλε D.Y.K συγνωμη. Απλα ειναι να τρελαινεσαι...
317ρης έγραψε: Απλα ειναι να τρελαινεσαι...
Το ξέρω, τα έχω περάσει. Υπομονή, θα δεις πολλά ακόμα! Εύχομαι να είσαι στους τελικούς πίνακες των επιτυχόντων

Εγω έχω να πώ την εμπειρία μου. Ένα παιδί ήταν 1.69 του είπαν κάνε ένσταση. Έναν άλλο στο ίδιο γκρούπ τον μέτρησαν 5-6 φορές με διαλλείματα και τελικά τον πέρασαν 1,70 αφου ακουμπούσε μόνο το μαλί. Το θέμα μου είναι το εξής: Δεν είναι κάπως στο ίδιο group τον έναν να τον κόβεις και τον άλλον επειδή μάλλον είναι δικός σου να του λές θα δοκιμάσουμε και σε λίγο, λες και είναι ακόμα στην ανάπτυξη και πέρνει μπόι με το λεπτο
Απλά παιδιά να ξέρετε και να δείτε κάτι περίεργο, αν ασχοληθείτε με αυτά το μόνο που θα χάσετε είναι χρόνο και χρήμα. Ευτυχώς το σύστημα δεν συμφωνεί με την οδό του παραθύρου αλλα τα γρανάζια συμφωνούν και ευνοούν αυτούς που θέλουν. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό Και μην δώσετε δικαιωματα να σας
Υπαρχει παντα η καταγγελια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Να πω και εγω την δικια μου εμπειρια απο σημερα. Ειχα ενα παλικαρι διπλα μου ο οποιος ηταν 1,69. Μου ειπε οτι και στην πυροσβεστικη τον κοψαν στο υψος, εκανε ενσταση αλλα τιποτα λεει, τσαμπα πηγαν και τα λεφτα. Τον μετρησαν λοιπον παλι 1,69,2η φορα παλι 1,69 και στο τελος του λεει "υπεγραψε διπλα στο 1,69" και μετα αφου υπεγραψε πηγε και εκανε ενσταση απο μονος του, χωρις να τον πιεση κανεις! Οσο αναφορα το γκρουπ μου νομιζω με εναν προχειρο υπολογισμο κοντα στα 15-20 ατομα δεν ηρθαν καν και αλλα 4-5 να κοπηκαν στο υψος πες... Στον 11 το γρκουπ ημουν. Αυτα! Καλη συνεχεια σε ολους!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Επισης στο γκρουπ μου μπηκαν και 2 γυναικες ξεμπαρκες... Τωρα για πιο λογο κτλ δεν ξερω. Αυτα!
Και σε μενα μπηκε μια γυναικα ξεμπαρκη γτ ειχε χασει το πρωτο γκρουπ... Ελεγε πως δεν τοξερε γιατι δεν εχει ιθντερνετ και τετοια... Αστα να πανε
- 317ρης
- Λοχαγός
Δεν πληρωνεις στην ενσταση νομιζω... Ή πληρωνεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
50 ευρώπουλα.
- 317ρης
- Λοχαγός
Ελαααα!!! Και νομιζα οτι δεν πληρωνεις στην υψομετρηση... Τελεια! Οποτε πιστευω δεν θα πανε και πολλοι... Εκτις και αν το 50ρικο σε περναει στην επομενη φαση... εκει ειναι αλλο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Ένσταση γίνεται μια φορά και όχι σε κάθε διαδικασία, όλα αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη.
- 317ρης
- Λοχαγός
Καλως, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Καλησπερα σας, θελω να κανω μια ερωτηση. Σημερα πηρα μερος στην διαδικασια της υψομετρησης. Ξερω οτι το κεφαλι πρεπει να ειναι σε ευθεια με το βλεμμα παραλληλο στο εδαφος. Εμενα με εβαλαν να σηκωσω το κεφαλι κ να κοιταω ταβανι! Το αποτελεσμα ηταν να με μετρησουν κοντύτερη! Μετρηθηκα κ στο σπιτι και με τους δυο τροπους και με τον δευτερο χανω δυο ποντους. Εκανα ενσταση φυσικα κ αυριο θα με ξαναμετρησουν. Μπορω να κανω κατι αλλο σε αυτη την περιπτωση;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Καλημέρα... Να σας πω κι εγώ για εχθές ότι ο κύριος που υψομετρούσε ήταν απαράδεκτος... Πέρα ότι μετρούσε όλους τους υποψηφίους λάθος, δεν άφηνε ούτε τον υποψήφιο, ούτε κάποιον άλλο να δει αν όντως το ύψος είναι τόσο. Εγώ που πήγα να δω το δικό μου που το υπολόγισε πολύ λάθος το κούνησε αμέσως. Επίσης το γεγονός ότι ρωτούσε ονόματα, κάτι που δεν τον αφορούσε, μου φαίνεται πολύ ύποπτο, καθώς είχαμε δώσει ήδη τα στοιχεία μας... Επειδή ξέρω ότι θα τα ακούσω κι εδώ να πω ότι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι συμφώνησαν μαζί μου...
Όσον αφορά τους απόντες ήταν ελάχιστοι και από τη διαδικασία της 10αδας μου δεν κόπηκε κανένας.
Όσον αφορά τους απόντες ήταν ελάχιστοι και από τη διαδικασία της 10αδας μου δεν κόπηκε κανένας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες