Αναφέρομαι στον περσινό διαγωνισμό.Greek_Army έγραψε:Vardou έγραψε:Ναι, καλά τα λέει ο οδηγός επιβίωσης αλλά μέχρι εκεί. Απέχει πολύ απο την πραγματικότητα. Συνήθως, απ'οτι μαθαίνω δεν υπάρχει καν βαλβίδα και πηδάς απλά απο την άκρη του σκάματος! Καλύτερα πιστεύω...chris-tina έγραψε:Στον οδηγό επιβίωσης στο φορουμ αναφέρει απο την βαλβίδα...
η οποία είναι η άσπρη γραμμή που υπάρχει κατω; Και μπορείς να την πατας αλλα να μην προεξέχει το πόδι πιο μπροστά... Αν έχω καταλάβει σωστα!
Απέχει πολύ από την πραγματικότητα; Ο οδηγός επιβίωσης αρχηγέ είναι ακριβώς αυτό που έγινε το 2011, τώρα αν εσύ προτιμάς να πιστέψεις πράγματα που απλά τα μαθαίνεις είναι επιλογή σου.
Μην κρίνεις κάτι που δεν το έχεις ζήσει επειδή απλά μαθαίνεις κάτι άλλο.
Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Γράψε λάθος και συγχώρεσε με 

Είναι αυτό ακριβώς που είπα εγώ στο πάρη μια μέρα τουλάχιστον να περάσουν καλοί άνθρωποι, ξέρω καλά απο βόθρους λόγω σχολής! Και οι άντρες πάρη δεν πάτε πίσω, δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τη ψυχή του καθενός κ πως μεγάλωσε! Όποιος περνάει τα αθλήματα χωρίς να το αξίζει είναι μεγάλη αδικία
Πόοοοσους θα δείτε να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στα αθλήματα και εκεί που λες αυτοί έχουν κοπεί χαλαρά, ξαφνικά να τους βλέπεις μπροστά σου και στα γραπτά και στους τελικούς πίνακες ως επιτυχόντες
Μεταξύ κατεργαρέων γνωρίζω πολλές τέτοιες περιπτώσεις συναδέλφων. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν και το γνωρίζετε ήδη φαντάζομαι.

- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Και ειχα μια κρυφη ελπιδα πως θα ειναι αυστηροι και αντικειμενικοι... Γ@#$ τα βυσματα μου μεσα... Λιγη αξιοκρατία σε αυτο το μπ@$#ρδελο κρατος να υπηρχε...
Οι δοκιμασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και το πως θα εξελιχθεί η διαδικασία. Θα τα δείτε και θα μου τα πείτε στην πορεία. Μπορεί πράγματι (ως ένα σημείο) να έχει πέσει σύρμα σε αυτό τον διαγωνισμό τα κριτήρια να είναι πιο αξιοκρατικά. Θα φανεί.
Καλησπέρα σας μόπως ξέρει κανεις ποτε περιπου θα ειναι οι δοκιμασιες; Μου έτυχε προβλημα κ δν ξερω αν εϊμαϊ ετοιμος... Επισης γνωριζει κάποιος αν προακομισω χαρτί από την ομπσπονδια σεγας κ την εθνική ομάδα θα δωσω κανονικά τά αθληματα; Ρωτάω επειδη προέκυψε ένας τραυματισμός κ δν ξερω αν εϊμαϊ ετοιμος
petros87 έγραψε:Καλησπέρα σας μόπως ξέρει κανεις ποτε περιπου θα ειναι οι δοκιμασιες; Μου έτυχε προβλημα κ δν ξερω αν εϊμαϊ ετοιμος... Επισης γνωριζει κάποιος αν προακομισω χαρτί από την ομπσπονδια σεγας κ την εθνική ομάδα θα δωσω κανονικά τά αθληματα; Ρωτάω επειδη προέκυψε ένας τραυματισμός κ δν ξερω αν εϊμαϊ ετοιμος
Γεια σου αδερφέ. Συν-υποψήφιοι σου έχουν ήδη κάνει κάποιες εκτιμήσεις και εδώ αλλά και σε άλλα σχετικά με την προκήρυξη θέματα χωρίς βέβαια να είναι κάτι απόλυτο. Ξαναλέω πρόκειται για εκτιμήσεις! Ρίξε μία ματιά.
Σχετικά με τον τραυματισμό σου να σου ευχηθώ να γίνεις γρήγορα καλά και να είναι περαστικά γιατί όταν θα έρθει η ώρα να δώσεις τα αθλήματα κανένα χαρτί από καμία ομοσπονδία δεν θα δεχτούν καθώς οι ημερομηνίες είναι στάνταρ και κανένας υποψήφιος, για κανέναν λόγο δεν δίνει σε μεταγενέστερες από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες (αναβολές). Ελπίζω να σε κάλυψα. Καλή επιτυχία να έχεις

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Καλυτερος παντως δεν ειναι αυτος που ξερει απο νωριτερα οτι θα βγει προκυρηξη και προετοιμαζεται πολυ περισςοτερο καιρο ενω πριν απο την προετοιμασια ηταν σαπιος. αλλα τελος παντων. εγω που ειμαι γυναικα κανω ακριβως ενα μηνα προπονηση και στερουμαι το χιλιομετρο για πεντε δευτερολεπτα και το μηκος ειμαι οριακα μια το βγαζω μια οχι. και αλλες κανουνε ενα χρονο οντως και ειναι στα δικα μου επιπεδα. τι να πεις; οτι αξιζουν αυτες; που με πιανουν στη προπονηση κ μου λενε εγω στο μηνα το χιλιομετρο το εκανα εξιμιση λεπτα; και που αυτες στο χρονο κανουν οτι εγω στο μηνα; νταξει ολα ειναι για το θεαθηναι για αυτο δε συγχιζομαι παραπανω
Τι εννοείς όλα είναι για το θεαθηναι; Κ επειδή πιάνεις εσύ σε ένα μήνα τι σημαίνει αυτό; Ο άνθρωπος που κοπιάζει όλο το χειμώνα κ είναι στα ίδια επίπεδα δεν πρέπει να προσπαθήσει; Καλή σου επιτυχία αν κ είναι σίγουρη αφου είσαι τόσο καλη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Καλά εντάξει, κανένας δεν γνώριζε πως θα βγει προκήρυξη πριν από 1 χρόνο, όλοι γνωρίζαμε πως θα βγει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, τώρα αν πιστεύεις την καθεμία που πάει να το παίξει γνώστρια δεν σου φταίει κανείς.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Κάτι πήρε το αυτί μου οτι αθλήματα θα δώσουμε μετά τις 15 !
Εμένα το αυτί μου θα πάρει τη κυριακή ... Προς το παρόν νέκρα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Nick the Greek έγραψε:Κάτι πήρε το αυτί μου οτι αθλήματα θα δώσουμε μετά τις 15 !
εσυ μας ελεγες οτι την προκυρηξη θα την τρεξουν φουλ και τελος ιουλιου θα εχουν τελειωσα ολα. Και ησουν και πολυ σιγουρος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες