Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Ευχαριστω φιλε! Τις εξετασεις τις εκανα στην βιοιατρικη παντως οχι σε κρατικο νοσοκομειο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Ρε παιδια η τη φωτό έκανε ενα ετσι με το συρραπτικο κ μου την έβαλες ζει με τη γνατευση. θα μπορούσα να την ειχα βαλει μετα κ εγω. Ετσι έκανε κ σε σας;
Παιδια μια ακομα ερωτηση, και οι τρεις γνωματευσεις να πιστοποιουν οτι ειμαι υγιης και οτι μπορω να συμμετεχω στις αθλητικες διαδικασιες; Εννοω να το λενε και οι 3 το τελευταιο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Μόνο το ηλεκτροκαρδιογράφημα πρέπει να αναφέρει οτι μπορείς να συμμετέχεις στις αθλητικές δοκιμασίες. Τα άλλα 2 απλα οτι εισαι υγιής.emjay έγραψε:Παιδια μια ακομα ερωτηση, και οι τρεις γνωματευσεις να πιστοποιουν οτι ειμαι υγιης και οτι μπορω να συμμετεχω στις αθλητικες διαδικασιες; Εννοω να το λενε και οι 3 το τελευταιο;
Οι εξετάσεις, λεει στην προκήρυξη, να είναι νόμιμα επικυρωμένες (φωτογραφία υποψηφίου - ημερομηνία - σφραγίδα ιατρού). Δλδ στις αίματος στο ηλεκ/φημα και στην ακτινογραφία θα βάλουμε φωτο; Ημερομηνία και σφραγίδα γιατρού νομίζω έχουν ουτος η αλλωςκαι στις γνωματεύσεις Μονο υπογραφή γιατρού οχι φωτο; Γιατί δεν μ ακούγετε καλά και στις εξετάσεις φωτο και στις γνωματευσεις...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Εγω εβαλα φωτο στις εξετασεις. Θελουν και στην γνωματευση; Παιδια εμενα για την ακτινογραφια και τις αιματολογικες ο παθολογος μ εγραψε ενα πιστοποιητικο υγειας και για τα δυο τα οποια τα αναφερει μεσα, εννοειται με σφραγιδες και λοιπα. Θα ειμαι ενταξει η θα εχω προβλημα;
-
Στις εξετάσεις θέλει φώτο και σφραγίδα. Στις γνωματεύσεις απλά οτι είσαι υγιής. Δεν θέλει κι άλλη φώτο εκεί.
Φιλε vardou σε αλλον λες να βαλει φωτο στην γωματευση, σε αλλον λες να μην βαλει... Ας απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα...
Εγω παντως εβαλα και στην γνωματευση!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πρεπει πανω σε μερος της φωτογρΑφιας να ειναι η σφραγιδα;
-
[QUOTE=Ipaksiomatikos8agino]Πρεπει πανω σε μερος της φωτογρΑφιας να ειναι η σφραγιδα; Ναι, πάνω στην άκρη της.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδια, η γνωματευση τελικα να εχει φωτο η οχι; Γιατι εχουμε μπερδευτει πια
Καλημερα παιδια, πηρα τηλεφωνο και ρωτησα σημερα για να το διευκρινισω
1) Αν μπορουν οι εξετασεις να γινουν και σε διαγνωστικα βλεπε Βιοιατρική ----> Μου απαντησαν ναι, το λεμε λεει και στην προκηρυξη για τα Νομικα Προσωπα Ιδιωτικου Δικαιου (ΝΠΙΔ)
2) Αν τελικα θελει φωτογραφιες σε κάθε εξέταση -------> Μου ειπαν ναι. Τωρα δεν καταλαβα πολυ καλα, μαλλον επανω στην γνωματευση να εχει την φωτογραφια μας...
Αυτα, να μην σας παρω στο λαιμο μου αν θέλετε ρωτήστε και εσεις για να ειστε σιγουροι...
1) Αν μπορουν οι εξετασεις να γινουν και σε διαγνωστικα βλεπε Βιοιατρική ----> Μου απαντησαν ναι, το λεμε λεει και στην προκηρυξη για τα Νομικα Προσωπα Ιδιωτικου Δικαιου (ΝΠΙΔ)
2) Αν τελικα θελει φωτογραφιες σε κάθε εξέταση -------> Μου ειπαν ναι. Τωρα δεν καταλαβα πολυ καλα, μαλλον επανω στην γνωματευση να εχει την φωτογραφια μας...
Αυτα, να μην σας παρω στο λαιμο μου αν θέλετε ρωτήστε και εσεις για να ειστε σιγουροι...

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
fatsamou ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Αυτο που καταλαβαινω ειναι ας βαλουμε παντου φωτο και σφραγιδες να ειμαστε σιγουροι και ας ειναι και αχρειαστα... [;) ]
XΑχαχαχαχαχα... Ετσι φαινεται... Τραγικο ομως ετσι; Φωτογραφιες μας παντου ! 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες