Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από faber »

ηλεκτρα15 έγραψε:
faber έγραψε:Γκρικ οκ, διαβασα ποια πτυχια γινονται δεκτα για αγγλικα εχω μια απορεια ομως... Οταν λεει " Με Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου του ν.2740/1999,όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003. " Πιο πτυχιο εννοει;

το κρατικο πτυχειο. Αν δεν ξερεις τιποτα απο αγγλικα θα σου ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ποιο πτυχιο πας να δωσεις; Απο ποιο φορεα εννοω

εχω κανα 3μηνο που ξεκινησα μαθηματα και ελεγα για μισιγκαν λοουερ, αλλα επειδη ειναι μαιο οι εξετασεις και δεν βλεπω να το παιρνω κιωλας, λεω μηπως προλαβω να παρω κανα πιο ευκολο και ταυτοχρονα να μου επιτρεπη να παρω μερος και στις προκυρηξεις... Αυτο! Διαβασα προκυρηξη του 2011 και ειδα πια πτυχια δεχονται, απλα δεν καταλαβα αν ειναι καποιο πτυχιο αυτο το κρατικο, γιαυτο ρωταω...
faber

Δημοσίευση από faber »

Η γνώση

της

Αγγλικής γλώσσας

(άριστη

Γ2

/

C

2,

πολύ καλή

Γ1/

C

1

, καλή

Β2

)

αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π. Δ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του π. Δ

50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως

αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/3.8.2007/τ. Α'), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1

του άρθρου 1 π. Δ.116/2006 «Τροποποίηση του άρθρου 28 του π. Δ.50/2001... » (ΦΕΚ

115/9.6.2006/τ. Α'», ως εξής:

α) Με Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου του ν.2740/1999,

όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003.

ή

β) με πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου των πανεπιστημίων CAMBRIDGE ή

MICHIGAN

ή

γ) με πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου άλλων φορέων (πανεπιστημίων ή μη)

ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, εφόσον είναι πιστοποιημένοι ή

αναγνωρισμένοι από την αρμόδια αρχή της οικείας χώρας για να διενεργούν εξετάσεις

και να χορηγούν πιστοποιητικά γνώσης της αγγλικής γλώσσας στο αντίστοιχο επίπεδο.

Εάν δεν υπάρχει φορέας πιστοποίησης ή αναγνώρισης στην οικεία χώρα, απαιτείται

βεβαίωση του αρμόδιου Υπουργείου ή της Πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα ότι τα

πιστοποιητικά που χορηγούνται από τους παραπάνω φορείς σε τρίτους, οι οποίοι δεν

έχουν ως μητρική γλώσσα την Αγγλική, είναι αποδεκτά σε δημόσιες υπηρεσίες της

αυτής χώρας ως έγκυρα αποδεικτικά γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στο αντίστοιχο

επίπεδο. Ως οικεία χώρα νοείται η χώρα στην οποία η μητρική ή επίσημη γλώσσα είναι

η Αγγλική

Βάσει των ανωτέρω γίνονται δεκτά, πέραν του Κρατικού Πιστοποιητικού

γλωσσομάθειας, τα εξής πιστοποιητικά:

και απο κατω συνεχιζει στην Αριστη, καλη, πολυ καλη... Ποια πτυχια γινονται δεκτα, σε ευχαριστω φιλε που ασχοληθηκες με το θεμα μου απλα με μπερδευει αυτο που σου εστειλα πιο πανω... Αν μπορει καποιος να μας διαφωτισει!

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Τι ακριβως σε μπερδευει?
faber

Δημοσίευση από faber »

Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Αυτο το κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας ειναι ενα πτυχιο, αν ναι πως λεγεται; Ειναι ενας γενικος ορος που π. Χ περιλαμβανει 2-3 πτυχια κρατικα; Ειναι ολα τα παρακατω που αναφερει η προκυρηξη (λοουερ, ηελς κτλ κτλ);
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από D.Y.K »

Emma έγραψε:Ε ας μάθει κάποιος ποτε θα βγει γιατι μας εχουν στο περίμενε απο τον οκτςμβρη!:)))

Για πολλοστή φορά λέμε ότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε επίσημα αλλά ούτε και ανεπίσημα.

Εικασίες, απόψεις κλπ είναι απλά για να έχουμε να λέμε και να μοιραζόμαστε την αγωνία μας (που είναι λογικό ως ένα βαθμό).

Υπομονή και όταν και αν βγει η προκήρυξη θα βουήξει / βουλιάξει όλη η Ελλάδα!

Δεν θέλω να πάθεις πολιτισμικό σοκ με αυτό που θα σου πω αλλά όλοι οι Έλληνες περιμένουν την συγκεκριμένη προκήρυξη για να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ όμως!

Καλή επιτυχία σε όλους και Καλή Χρονιά να έχετε με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα! Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

faber έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Αυτο το κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας ειναι ενα πτυχιο, αν ναι πως λεγεται; Ειναι ενας γενικος ορος που π. Χ περιλαμβανει 2-3 πτυχια κρατικα; Ειναι ολα τα παρακατω που αναφερει η προκυρηξη (λοουερ, ηελς κτλ κτλ) ;

http://rcel.enl.uoa.gr/kpg/

εδω πιστευω θα μαθεις ο, τι θες
faber

Δημοσίευση από faber »

flora έγραψε:
faber έγραψε:Χρονια πολλα παιδια... Εγω που δεν εχω καμια ξενη γλωσσα, ουτε λοουερ ουτε τιποτα... Τι κανω;

Χρόνια πολλά σε όλους! Υπάρχουν πιστοποιήσεις για αγγλικά που μπορείς να δώσεις δύο φορές το μήνα! Οπότε αν θες προλαβαίνεις!

μπορεις να μου δωσεις καποιο παραδειγμα γιατι ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω... ;
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikytheguy »

Εγω δε γνωρίζω αν υπάρχουν πιστοποιησεις που δινεις 2 φορες το μηνα. Εγώ ξερω τα πιο γνωστα και κλασικα κρατικο,michigan,cambridge,toiec και λοιπά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις το φροντιστήριο ή το καθηγητή που σε προετοιμάζει για το ποιά υπάρχουν και ποιό είναι καλύτερο και ποιο συμφέρον να δώσεις στη κατάσταση που βρίσκεσαι. Απορώ γιατι δεν το έχεις κάνει ήδη απο το να χάνεις χρόνο στο φορουμ !Εικόνα
Emma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Emma »

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=63935885
Emma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Emma »

Το θέμα ειναι οτι μας πανε ετσι απο τον οκτςμβρη!!! Ας βγει κάποιος κ να πει θα γινει σε 5 μήνες!!! Οχι να μας λένε απο μήνα σε μήνα!!! Αποκλείεται να μην ξερει η γραμματέας του Βαρβιτσιώτη ποτε βγαίνει η προκηρυξη!!! Απλά αυτο που εχω αρχίσει να πιστευω ειναι οτι ολο αυτο καπου αποσκοπεί!!! Οι θέσεις ειναι ελάχιστες κ οπως λες κ εσυ θα κανει τα χαρτια της όλη Ελλάδα!!! Βρωμάει το ολο θέμα!!! τελη Νοέμβρη έλεγαν οτι ειναι έτοιμη η προκηρυξη κ εχουν εγκριθεί κ τα κονδύλια κ όλα!!! Απο κει κ μετα τι εγινε;
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Έρχονται εκλογές. Εαν ήμουν υπουργός θα την έβγαζα στο διάστημα που επιτρέπεται πριν τις εκλογές και τα αποτελέσματα μετά τις εκλογές.
Δε νομίζω να είμαι πιο έξυπνος εγώ απο αυτους...
Θελω και μπορώ !
Emma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Emma »

Άρα ποτε λες να βγει η προκηρυξη; Τέλη Φεβρουαρίου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η προκήρυξη αναμένεται να βγει στο πρώτο εξάμηνο του 2014, τώρα μην αρχίσετε και ρωτάτε τέλη φεβρουαρίου τέλη μαρτίου κτλπ, μέχρι τον Ιούνιο θα έχει βγει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από D.Y.K »

Από εκεί και μετά το απόλυτο χάος! Έχουμε ξαναπεί ότι όλα γίνονται για πολιτικές σκοπιμότητες, προεκλογική εκστρατεία και φυσικά προετοιμασία του εδάφους για... "πόλεμο" για μία θέση στο ήδη μισογκρεμισμένο Δημόσιο για τους προαναφερθέντες λόγους! Καλά περιττό να αναφέρω ότι τα κριτήρια που βάζουν είναι τουλάχιστον για υποψήφιους... Διδάκτορες πανεπιστημίου, δηλαδή γελοία! Κάποτε έμπαινες στο Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία με απολυτήριο Λυκείου και τώρα τι; Βέβαια στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες επιτροπές / ψυχολόγοι για να κρίνουν ποιοί είναι τσοπαναραίοι στο μυαλό άρα να κριθούν ακατάλληλοι και ποιοι πραγματικά έχουν την ψυχική και σωματική ισορροπία ώστε να μπορούν να προσφέρουν στα παραπάνω Σώματα! Αλλά Ελλαδάρα μια ζωή! Αυτά από μένα!
Emma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Emma »

Ας το έλεγαν εξαρχής οτι θα πάει η ιστορία ολο το το πρώτο 6 μηνός του 2014 κ οχι να μας παραμυθιάζουν απο τον Ιούνιο του 2013!!! Καλο καλοκαίρι λοιπον... κ αν βγει!!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες