Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λ/Σ (2013)
Παιδιά συγνώμη που ρωτάω αλλά με πτυχίο ΠΕ 6.10 και δύο άριστες γλώσσες έχω ελπίδες; Ευχαριστώ
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 33
Κανε την προσπαθεια σου, δεν εχεις να χασεις κατι!
Thalassas έγραψε:Έτσι πιστεύω και εγώ αν δεν αλλάξει κάτι. Το κακό είναι πώς οι θέσεις είναι ελάχιστες, δεν δίνονται καθόλου περιθώρια για όσους έχουν ένα πτυχίο π. Χ του 15-16. Ούτε καρδιοχειρούργους Να ζητούσαν. Ίσως με 10 τάματα, λαμπάδες και ένσημα ιερέα να ελπίσουμε.Όπως και να έχει καλή τύχη σε όλους.
Κάνε τα χαρτιά σου εσύ αγόρι μου και ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης εάν υπηρέτησες στις Ειδικές Δυνάμεις σαν έφεδρος τότε να προτιμήσεις ειδικότητα των ΕΔ και στο Λιμενικό. Συγκεντρώνεις περισσότερες πιθανότητες.
tolis.1 έγραψε:Παιδιά συγνώμη που ρωτάω αλλά με πτυχίο ΠΕ 6.10 και δύο άριστες γλώσσες έχω ελπίδες; Ευχαριστώ
Όλοι έχετε ελπίδες μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα αδερφέ. Δεν έχεις να χάσεις κάτι πριν καν το προσπαθήσεις

D.Y.K Είσαι πολύ σωστός. Η ελπίδα δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ... Από πλευράς μας ο καθένας δίνει αυτό που μπόρεσε και βλέπουμε. Άντε να βγεί η προκήρυξη να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Εκτός απροόπτου λογικά μέχρι το Δεκέμβρη θα πρέπει κάτι να έχει κινηθεί, είδη έχει αργήσει, γνώμη μου πάντα.
Ρε παιδια εχω μια απορια. Οταν καποιος είναι πολύτεκνος και ΕΔ... Πρεπει να δηλώσει το 1 απο τα 2; ΓΤ βλεπω οτι και στο 11 υπήρχαν αλλιως οι κατατάξεις...
GiannisK έγραψε:Ρε παιδια εχω μια απορια. Οταν καποιος είναι πολύτεκνος και ΕΔ... Πρεπει να δηλώσει το 1 απο τα 2; ΓΤ βλεπω οτι και στο 11 υπήρχαν αλλιως οι κατατάξεις...
Λογικά από όσο ξέρω ναι θα μπορείς να διαλέξεις μόνο μία ειδική κατηγορία και όχι 2+.
Όπως δημοσιεύεται και στην εφημερίδα Έθνος - Εργασία, μέσα στο Νοέμβριο θα βγει η επόμενη προκήρυξη του Λιμενικού για 60 θέσεις Υπαξιωματικών Όπως είχε προαναγγείλει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ηλεκτρα καλησπερα, ετσι λεει το Εθνος... Εγω παιρνω κατηε μερα στο υπουργειο κ λενε οτι δεν ξερουν τιποτα! Λες κ του μιλαω κινεζικα κανουν!
manolis100 έγραψε:Ηλεκτρα καλησπερα, ετσι λεει το Εθνος... Εγω παιρνω κατηε μερα στο υπουργειο κ λενε οτι δεν ξερουν τιποτα! Λες κ του μιλαω κινεζικα κανουν!
E πως να κανουν άμα παίρνεις κάθε μερα! Αν βγει να ξέρεις ότι θα εισαι από τους πρωτους που θα το μάθει, θα το μαθεις απο το διαδύκτιο!
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Πιστευεται οτι θα βγει με μορια η με γραπτα; Γιατι δεν πιστευω να προλαβουν να αλλαξουν την προκηρηξη σε γραπτα.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οχι λέω οτι παιρνω και λενε οτι δνε θα βγει κ οτι δεν ξερουν τιποτα!
manolis100 έγραψε:Οχι λέω οτι παιρνω και λενε οτι δνε θα βγει κ οτι δεν ξερουν τιποτα!
ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ;
θα το μάθεις εαν και όταν βγει από το διαδίκτυο !
Παιδιά ζούμε σε υπέροχες εποχές, το ξεχάσατε; Μπορεί η τρόικα να μην το εγκρίνει και να μας πέταξαν απλά τη φήμη για να φαίνεται πως κάτι γίνεται και έχει ο θεός. Θα βγεί η προκήρυξη αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχει βγεί η ψυχή μας απτο δούλεμα που τρώμε, για άλλα πράγματα σκίζονται, για να έπαιζαν τιποτα ψηφαλάκια δια νυχτός θα έβγαινε.ΑΝΑΜΟΝΗ και μόνο παίδες.. Και πάλι καλά να λέμε.

Η προκηρυξη θα βγει το δεκεμβρη... χαλαρωστε, τωρα τελειωσε των σημαιοφορων. ψαχτειτε για κατι αλλο και οταν με το καλο βγει ξεκινηστε τη διαδικασια. δεν οφελουν οι συζητησεις του αερα. οπως ειπωθηκε και πιο με την εκδοση της προκηρυξης θα βουηξει το διαδικτυο.καλη επιτυχια σε ολους και υπομονη
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδια λενε οτι αυτη την εβδομαδα θα βγει... Πληροφοριες μεσα απο το λιμενικο... Θα ειναι η τελευταιοα φορα που θα παρουν... Απο 2015 θα ειναι μεσω πανελληνιων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες