ΑΕΝ: Μετεγγραφή σε Σχολή

Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καταρχήν πηγαίνοντας στην ΑΕΝ στην οποία έχεις περάσει θα πρέπει να κάνεις εγγραφή έχοντας μαζί σου τα εξής παρακάτω:

Εικόνα

Αφού κάνεις την εγγραφή σου θα ζητήσεις από την γραμματεία της Σχολής σου μία αίτηση για να κάνεις μεταγραφή. Αυτοί θα σου δώσουν την αίτηση και εσύ θα την συμπληρώσεις.

Επίσης μαζί σου καλό θα ήταν να έχεις αντίγραφο φορολογικής δήλωσης δικό σου (αν κάνεις) ή αλλιώς των γονιών σου για να φαίνονται τα εισοδηματικά τους κριτήρια (μόνο σε περίπτωση που έχουν χαμηλό εισόδημα το προτείνω).

ΥΓ: Κατά τα άλλα για τελευταία φορά επαναλαμβάνω ότι την μεταγραφή και τα παραπάνω κριτήρια να μην διαθέτεις την παίρνεις πολύ εύκολα. Θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να μην στην δώσουν Εικόνα

Κατερινα

Δημοσίευση από Κατερινα »

Καλησπέρα σε όλους!Παιδιά πέρασα ως Πλοίαρχος φέτος στις Οινούσσες; Ενδιαφέρεται κανείς για αμοιβαία μεταγραφή; Αν ναι ενδιαφέρομαι για να μπω στον Ασπρόπυργο

IASON
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από IASON »

D.Y.K. Μου εδωσες μεγαλη ελπιδα τωρα! Εχω περασει μηχανικος στην Θεσσαλονικη (μενω Αθηνα) και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να την βγαλω εκει! Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολες οι μεταγραφες φετος εκτος αν στις ΑΕΝ ειναι διαφορετικο!

τα δικαιολογητικα ειναι: Εκκαθαριστικο εφοριας, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, λογαριαμο ΔΕΗ και οτι αλλο χαρτι που μπορει να βοηθήσει, μας ειπε χαρακτηριστικα η γραμματεία (π. Χ. Χαρτι ΟΑΕΔ κλπ), ισχύουν;

υ. Γ. Το οικογενειακό εισόδημα σε τετραμελή οικογένεια ειναι 21.000 βοηθάει καθόλου ή οχι;

υ. Γ.2 oldpsy εγω παντως εχω περασει Μηχανικός Στην Θες. Και θελω να Έρθω Ασπροπυργο... Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

IASON έγραψε:

τα δικαιολογητικα ειναι: Εκκαθαριστικο εφοριας, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, λογαριαμο ΔΕΗ και οτι αλλο χαρτι που μπορει να βοηθήσει, μας ειπε χαρακτηριστικα η γραμματεία (π. Χ. Χαρτι ΟΑΕΔ κλπ), ισχύουν;

Ναι ισχύουν. Προσωπικά δεν τα ανέφερα όλα γιατί ελάχιστη σημασία έχουν. Κυρίως τα εισοδηματικά / κοινωνικά κριτήρια λαμβάνουν υπόψη (αν υπάρχουν). Την μεταγραφή εκτός απροόπτου θα σου την δώσουν.

υ. Γ. Το οικογενειακό εισόδημα σε τετραμελή οικογένεια ειναι 21.000 βοηθάει καθόλου ή οχι;

Δυστυχώς όχι.

IASON
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από IASON »

Ευχαριστο πολυ D.Y.K.

Επεξαργασία μηνύματος : Δεν ρωτάμε το ίδιο πράγμα σε δύο θέματα.

Η Διαχείρηση.

trelos?

Δημοσίευση από trelos? »

Καλησπερα. Λιγο την προσοχη σας παρακαλω. Περασα πλοιαρχος ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και θελω να ερθω Αθηνα. Ειμαι 26 χρονων και πολυτεκνος. Υπαρχει σοβαρος οικογενειακος λογος και θελω να ξεκινησω να σπουδαζω του χρονου.3 ερωτησεις :1) μπορω να γραφτω φετος (πηγαινοντας Πρεβεζα βεβαιως) και μαζι με την εγγραφη να καταθεσω αιτηση και δικαιολογητικα μεταγραφης ώστε να εξασφαλισω για του χρονου τη θεση μου στον Ασπροπυργο;2) Υπάρχει περίπτωση έως ότου βγει η μεταγραφη να "μείνω" από απουσίες; Στην περίπτωση αυτή τι κάνω;3) Αν βγει η μεταγραφη, μετα πρεπει να παω Ασπρόπυργο για άλλα χαρτια; Γινεται νεα εγγραφη; Ή απλά μεταφερονται τα χαρτια μου αυτοματα και όλα καλα; Ευχαριστω παρα πολύ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

trelos; έγραψε:Καλησπερα. Λιγο την προσοχη σας παρακαλω. Περασα πλοιαρχος ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και θελω να ερθω Αθηνα. Ειμαι 26 χρονων και πολυτεκνος. Υπαρχει σοβαρος οικογενειακος λογος και θελω να ξεκινησω να σπουδαζω του χρονου.3 ερωτησεις :1) μπορω να γραφτω φετος (πηγαινοντας Πρεβεζα βεβαιως) και μαζι με την εγγραφη να καταθεσω αιτηση και δικαιολογητικα μεταγραφης ώστε να εξασφαλισω για του χρονου τη θεση μου στον Ασπροπυργο;2) Υπάρχει περίπτωση έως ότου βγει η μεταγραφη να "μείνω" από απουσίες; Στην περίπτωση αυτή τι κάνω;3) Αν βγει η μεταγραφη, μετα πρεπει να παω Ασπρόπυργο για άλλα χαρτια; Γινεται νεα εγγραφη; Ή απλά μεταφερονται τα χαρτια μου αυτοματα και όλα καλα; Ευχαριστω παρα πολύ !

1) Ναι μπορείς.

2) Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα συνεπώς θα σου συνιστούσα να πας να παρακολουθήσεις (τουλάχιστον) αυτό το έναν μήνα και όταν σου βγει η μεταγραφή να γραφτείς στον Ασπρόπυργο και να παρακολουθήσεις του χρόνου. Όταν βγει η μεταγραφή σου φυσικά θα πας Αθήνα να κάνεις εγγραφή και εκεί.

Προσοχή: Το 1ο εξάμηνο έχεις δικαίωμα να το παρακολουθήσεις μόνο δύο φορές από την στιγμή που θα γραφτείς. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι απουσίες θα παίρνεις κανονικά και να ΜΗΝ πηγαίνεις στην Σχολή οπότε αν λάβουμε ως δεδομένο ότι δεν πας μία χρονιά και μένεις από απουσίες για να πας την επόμενη αν χάσεις το εξάμηνο και δεύτερη φορά σε διώχνουν από την Σχολή.

trelos ;

Δημοσίευση από trelos ; »

Ευχαριστώ πολύ !
alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alex1996 »

Καλημερα, μπορω να παρω μεταγραφη στο β εξαμηνο (μετα το πρωτο ταξιδι);
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

alex1996 έγραψε:Καλημερα, μπορω να παρω μεταγραφη στο β εξαμηνο (μετα το πρωτο ταξιδι) ;

Μετά το πρώτο ταξίδι είναι το Γ' εξάμηνο και όχι το Β'.

Ωστόσο ναι μπορείς να πάρεις μεταγραφή αλλά δεν σε συμφέρει να την πάρεις μεσούσης του εξαμήνου.

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι η Σχολή στην οποία θα πάρεις μεταγραφή μπορεί να έχει προχωρήσει περισσότερο στα μαθήματα σε σχέση με την πρώην και θα τρέχεις.

Εκτός και αν η μεταγραφή που θα πάρεις είναι για το σπίτι σου οπότε πάω πάσο.

alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

D.Y.K έγραψε:
alex1996 έγραψε:Καλημερα, μπορω να παρω μεταγραφη στο β εξαμηνο (μετα το πρωτο ταξιδι) ;

Μετά το πρώτο ταξίδι είναι το Γ' εξάμηνο και όχι το Β'.

Ωστόσο ναι μπορείς να πάρεις μεταγραφή αλλά δεν σε συμφέρει να την πάρεις μεσούσης του εξαμήνου.

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι η Σχολή στην οποία θα πάρεις μεταγραφή μπορεί να έχει προχωρήσει περισσότερο στα μαθήματα σε σχέση με την πρώην και θα τρέχεις.

Εκτός και αν η μεταγραφή που θα πάρεις είναι για το σπίτι σου οπότε πάω πάσο.

ευχαριστω, αυριο παω ασπροπυργο εγγραφη εκανα την προηγουμενη βδομαδα μενω επαρχια και θελω να παρω μεταγραφη μεχρι ποτε μπορω να κανω την αιτηση;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αύριο με το που θα πας στην Σχολή σου πέρνα από την γραμματεία και ζήτα να συμπληρώσεις μία αίτηση για μεταγραφή.Τα υπόλοιπα θα σου τα πουν οι ίδιοι.

alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

D.Y.K έγραψε:Αύριο με το που θα πας στην Σχολή σου πέρνα από την γραμματεία και ζήτα να συμπληρώσεις μία αίτηση για μεταγραφή.Τα υπόλοιπα θα σου τα πουν οι ίδιοι.

αν δεν προλαβω αυριο γινεται και τεταρτη η μονο μεχρι 7 οκτωμβρη που ειναι οι εγγραφες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείς και πιο μετά, αλλά όσο πιο νωρίς την αιτηθείς τόσο το καλύτερο για σένα Εικόνα
alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

D.Y.K έγραψε:Μπορείς και πιο μετά, αλλά όσο πιο νωρίς την αιτηθείς τόσο το καλύτερο για σένα Εικόνα

οκ ευχαριστω, και κατι τελευταιο αν παρω μεταγραφη για αλλη σχολη αλλα δεν παω παραμενω σε αυτη που ειμαι δηλαδη ασπροπυργο;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης