Αριθμός εισακέτων Αστυνομικών Σχολών 2013
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Οχι ρε πεδες. Απλα Βουτιούνται Για τον θα ειναι ΤΕΙ η ΑΤΕΙ
Λύσανε τα σημαντικα προβληματα και τωρα καιγονται για το αν θα ειναι ΤΕΙ ή οχι.
Τελικά να συνεχίσουμε το διάβασμα εμείς που ξαναδίνουμε αποκλειστικά για αυτές τις σχολές ή δεν πρόκειται να προσλάβουν άτομα;
Λόγω της οικονομικής κρίσης, Οι οικογένειες μας επιβαρύνονται με τις πληρωμές στο φροντιστήριο και στα ιδιαίτερα μαθήματα κι εμείς καταβάλουμε έναν αγώνα χωρίς συγκεκριμένο στόχο.
Παρακαλώ πολύ ας απαντήσει κάποιος...
Λόγω της οικονομικής κρίσης, Οι οικογένειες μας επιβαρύνονται με τις πληρωμές στο φροντιστήριο και στα ιδιαίτερα μαθήματα κι εμείς καταβάλουμε έναν αγώνα χωρίς συγκεκριμένο στόχο.
Παρακαλώ πολύ ας απαντήσει κάποιος...
Εσύ τελικά σταμάτησες; Δεν θα προετοιμαστείς;
Φιλε Πανο συνεχιζω κανονικα τη προετοιμασια οσο το δυνατον καλυτερα σα να μην εχει βγει καμια δημοσιοποιηση. Ποτε δε ξερεις τι θα γινει στο τελος. Εχουμε 6 μηνες μπροστα μας για πανελληνιες οπως και για προκυρηξη. Ολα ειναι στον αερα πιστευω. Φυσικα κι η ψυχολογια μου δεν ειναι οπως στην αρχη, εχω επηρεαστει οπως ειναι φυσικο.
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Πεδες δεν Νομίζω Να γινει κατι Τετοιο. Αν Γινει αυτο θα γινει στην Κυριολεξία Επανάσταση Στην αστυνομια
Αυτό ευχόμαστε όλοι. Μακάρι το τέλος να είναι ευχάριστο και να ανακοινωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός.
Δυστυχως πιστευω οτι φετος δεν θα βγει προκυρυξη και το χειροτερο ειναι οτι ειναι η τελευταια μου χρονια αν δεν υπαρξει τροποποιηση της προκυρηξησ
Κατσε να περιμενουμε και τυπικα να ψηφιστουν τα μετρα απο την βουλη και μετα βλεπουμε... Μιλαω για τις 7000 κενες οργανικες που λεει ο δενδιας.
KΑι οι 7000 οργανικές να καταργηθούν πάλι δε θα υπάρχει έλλειψη; Φτιάξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, στείλαν στα σύνορα, κάποιοι θα βγουν στη σύνταξη. Τι να πω...
Πότε θα ψηφιστούν ή όχι τα μέτρα;
Τα μετρα ψηφιστηκαν την τριτη τα ξημερωματα νομιζω Και ο προυπολογισμος την τεταρτη τη γαμησαμε εγω αυτο λεω οσοι μπορουν να δωσουν το 2015 ειναι οκ καποιοι που τους πιανουν τα ορια ηλικιας οπως εγω τον ηπιαν παντως ακουγεται οτι θα παρουν μονο αξιωματικους αλλα χλωμο το κοβω το εμαθα απο πολυ εγκυρη πηγη αν υπαρξουν εντονες αντιδρασεις τοτε ισως κατι γινει αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι
panos2171 έγραψε:KΑι οι 7000 οργανικές να καταργηθούν πάλι δε θα υπάρχει έλλειψη; Φτιάξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, στείλαν στα σύνορα, κάποιοι θα βγουν στη σύνταξη. Τι να πω...
εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες... Τα συγκεκριμενο δεν εχει ψηφηστει ακομα δεν εχει να κανει με την τροικα αυτο ειναι του δενδια κολπο!
Δυστηχως με το κρατος δεν μπορεις να τα βαλεις οτι γουσταρουν κανουν τι θα γινει δεν ξερω δεν εχω κουραγιο να διαβασω
HarisGK έγραψε:Δυστηχως με το κρατος δεν μπορεις να τα βαλεις οτι γουσταρουν κανουν τι θα γινει δεν ξερω δεν εχω κουραγιο να διαβασω
Μη τα παρατας φιλε. Εστιασε στο στοχο σου και στο τελος θα γινει οτι ειναι για καλυτερα. Ευκαιριες θα υπαρξουν πολλες. Οποτε μη σταματας να προσπαθεις. Κι αν σε 4 μηνες βγει αποφαση για 300 ατομα; Δε θα το μετανιωσεις; Κανε την προσπαθεια σου φιλε κι οτι βγει. Το ξερω ειναι τραγικη αυτη η αβεβαιοτητα αλλα τι να πω ισως αυτο τελικα μας κανει πιο ανθεκτικους. Κοιτα θετικα και καλη συνεχεια!
Σωστη σκεψη αλλα το εχω ακουσει απο τοσους πολλους που δεν ειναι τυχαιοι ειναι μεσα στο συστημα που με εχει αποθαρυνει παρολα αυτα δεν ξερουμε τι θα γινει απολυτα μια και δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση στηριζομαι μονο στις ενδεχομενες αντιδρασεις που μπορει να υπαρξουν εκ τον εσω
Εσυ τι πιστευεις;
Εσυ τι πιστευεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες