Κριτήρια μοριοδότησης Σωφρονιστικών (2013)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Τι βλακειες ειναι αυτες με τον χρονο ανεργειας και τα πολυτεκνα; Προκηρυξη σε κανα δημο ειναι; Αν ειναι δυνατον... Παλι τα ιδια γινινται... Ελλαδισταν. Υπαρχει κοσμος που εχει βγαλει παρανομα καρτες ανεργειας για προκηρυξης του δημοσιου, το ξερουν αυτο;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
dimitris mak έγραψε:Τι βλακειες ειναι αυτες με τον χρονο ανεργειας και τα πολυτεκνα; Προκηρυξη σε κανα δημο ειναι; Αν ειναι δυνατον... Παλι τα ιδια γινινται... Ελλαδισταν. Υπαρχει κοσμος που εχει βγαλει παρανομα καρτες ανεργειας για προκηρυξης του δημοσιου, το ξερουν αυτο;
Ετσι ειναι αυτα φιλε, κοινωνικα κριτηρια...
Δεν πα να ναι ο αλλος αχρηστος για τη συγκεκριμενη υπηρεσια...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Νομίζω πως ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό, ο θεσμός ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης και όχι στο υπουργείο του Πολίτη, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια τα οποία είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε υπουργού, αυτός μπορεί να τα αλλάξει κοκ
- Apache
Greek_Army έγραψε:Νομίζω πως ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό, ο θεσμός ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης και όχι στο υπουργείο του Πολίτη, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια τα οποία είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε υπουργού, αυτός μπορεί να τα αλλάξει κοκ
Ναι σωστο ειναι αυτο που λες γρυκ, απλα μια προκηρυξη σωφρονιστικων υπαλληλων θα πρεπει να διαφερει απο μια προκηρυξη του δημου για οδηγους ξερω γω.
Τεσπα, ας βγει πρωτα και κραζουμε μετα αν υπαρχει λογος.
Σας χαιρετω. Μια ερωτηση μονο... μενω στην πολη των σερρων. Αν μοριοδοτητε η εντοπιοτητα θα παρω τα μορια η θα επρεπε να μενω νιγριτα;
σας ευχαριστω.
σας ευχαριστω.
Επειδή γράφτηκε κάτι για κάρτες ανεργειας κτλ. Θα ήθελα να μου πείτε, εφοσων γνωρίζετε, αν υπαρχει θέμα που αυτήν περίοδο δουλεύω σε κοινοφελες πρόγραμμα του δημου με 5μηνη σύμβαση. Μήπως θα πρέπει να παραιτηθώ πριν κανω τα χαρτιά μου οταν με το καλό βγει;
nikolakis έγραψε:Σας χαιρετω. Μια ερωτηση μονο... μενω στην πολη των σερρων. Αν μοριοδοτητε η εντοπιοτητα θα παρω τα μορια η θα επρεπε να μενω νιγριτα;
σας ευχαριστω.
Φιλε μου και γω Απο Σερρες ειμαι, με βαση την τελευταια προκυρηξη που ειχε βγει το 2008 μοριοδοτουσανε ολο το νομο με τα ιδια μορια 800 αρα ειτε εισαι απο Νιγριτα ειτε απο Σερρες παιρνεις τα ιδια εκτος και αν τωρα θα το αλλαξουν ειδωμεν...
- Apache
Stamatis έγραψε: Επειδή γράφτηκε κάτι για κάρτες ανεργειας κτλ. Θα ήθελα να μου πείτε, εφοσων γνωρίζετε, αν υπαρχει θέμα που αυτήν περίοδο δουλεύω σε κοινοφελες πρόγραμμα του δημου με 5μηνη σύμβαση. Μήπως θα πρέπει να παραιτηθώ πριν κανω τα χαρτιά μου οταν με το καλό βγει;
Ρε μεγαλε θες να αφησεις αυτα τα ελαχιστα λεφτα που παιρνεις (625 δεν ειναι) μηπως οταν βγει η προκηρυξη μετραει ο χρονος ανεργιας; Τι διαφορα πιστευεις θα σου κανει ενας-δυο μηνες στα μορια; Γιατι απο τη στιγμη που εισαι στο προγραμμα "λογικα" θα χασεις τους προηγουμενους μηνες...
Παρε τα ευρουλακια τωρα που στα δινουν να πληρωσεις κανα φορο γιατι ερχεται και το πετρελαιο θερμανσης...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο εγω... Οκ μετραει η πολυτεκνια. Μετραει (αν εκριθει) το ποσο καιρο εισαι ανεργος, η προστασια οικογενειας γιατι δεν μετραει; Δεν μπορω να το καταλαβω... Ειμαι προστατης απο τα 17 μου και δεν μετραει πουθενα
κουκουρουκου κρατος. Καλημερες
κουκουρουκου κρατος. Καλημερες
- SsDeMoSn4
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Παιδιά Μην Ξεχνάτε Οτι Είμαστε Ελλάδα Και Αυτό Λέει Πολλά ... Πάντως Αυτό Για τα 5 μηνα και τα 2 Χρόνια Αποκλεισμού Δεν Στέκει... Όλες Οι Απορίες Θα Λυθούν Όταν Βγει η προκυριξη
Φιλε ΔΗΜΗΤΡΗ Μ. Αν μου επιτρεπεις... Γιατι να πρεπει να μετρηση το αν εισαι προστατης απο τα 17 σου; Επειδη ειχες μια ατυχια στη ζωη σου (αν ειχες) και εγινες προστατης απο τα 17 πρεπει αν μοριοδοτησε; Αυτες οι δουλειες (σοφρονιστικος, φρουρος κτλ) θελουν μαχιμους (δεν λεω οτι δεν εισαι εσυ) ... Με την ιδια λογικη να μοριοδοτουνται και τα πτυχια απο ΤΕΙ και ΑΕΙ να μοριοδοτουνται αυτοι που εργαζονται στις οικοδομες απο τα 15 τους, αυτοι που εχουν οικονομικα προβληματα, αυτοι που δεν εχουν γονεις κτλ κτλ κτλ... Εσυ αν μου επιτρεπεις, χωρις να ξερω υποθετω, εκανες και μειωμενη θητεια στον στρατο και λογικα κοντα στο σπιτι σου (σορυ αν κανω λαθος) και εγω πηγα στρατο παραπανο θητεια απο την κανονικη περασα μια Χ εκπαιδευση και ετρεχα στα φυλακια στα συνορα κτλ κτλ... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω...
Φιλε με το ιδιο σκεπτικο δεν θα επρεπε να μοριοδοντουτε οι πολυτεκνοι, μην τα ισωπεδουνουμε ολα. Ειδικες δυναμεις πηγα αμφιβιος μυτηληνη-σαμο. Και ναι λογω της καταστασης μου πειρα μεταθεση. Αν μοριοδοντουτε πολυτεκνοι θα επρεπε να μοριοδοτουντε τοτε και οι προστατες, οπως μοριοδοτουντε και αυτοι που εχουν θανοντα γονεα εν ωρα υπηρεσιας. Τεσπα θα συνεχιζω να λεω οτι θα γινει του βυσματος.
φιλικα παντα
φιλικα παντα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Και εγω επεφτα απο το αεροπλανο και το ελικοπτερο... Γιατι να μην μου δεινουν παραπανω μορια;(ειδικες δυναμεις-αλεξιπτωτα). Δεν ειναι λογικη αυτη. Αν θελουν να φτιαξουν διαφορετικες κατηγορειες οπως στους φρουρους.
Ο καθε ενας θελει μια προκ στα μετρα του δεν γινεται αυτο ρε μαγκες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες