Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Απ'οτι ειπαν και τα παιδια πιο πανω,4.5 και πανω εισαι Ι2.
Για μενα οποιος θελει πραγματικα να παει στις Ειδικες Δυναμεις ας το κρυψει και ας δοκιμασει την ευκαιρια του. Στο κατω κατω, ψυχη θα παρουν; Καμπανα δε μπορουν να σε ριξουν εαν δεν εχεις ορκιστει πρωτα.
Οσον αφορα για τον στραβισμο φιλαρακι δε γνωριζω καθολου. Ισως εξαρτηθει και απο το ποσο φαινεται με το ματι; Εαν μπορεις να μην το δηλωσεις και δεν φαινεται καντο.
Οσον αφορα τους φακους και τις ασκησεις. Αυτο ειναι ενα θεμα... Σκεψου οτι μπορει να εισαι εξω πανω απο βδομαδα και τα χερια σου μπορει να μην ειναι τοσο καθαρα ωστε να μπορεις να τα βαλεις μεσα στα ματια σου. Εχω και γω μυωπια 1 βαθμο και φοραω φακους. Καλο ειναι να εχεις παντα ενα ζευγαρι γυαλια μαζι σου σε καθε περιπτωση.
Για μενα οποιος θελει πραγματικα να παει στις Ειδικες Δυναμεις ας το κρυψει και ας δοκιμασει την ευκαιρια του. Στο κατω κατω, ψυχη θα παρουν; Καμπανα δε μπορουν να σε ριξουν εαν δεν εχεις ορκιστει πρωτα.
Οσον αφορα για τον στραβισμο φιλαρακι δε γνωριζω καθολου. Ισως εξαρτηθει και απο το ποσο φαινεται με το ματι; Εαν μπορεις να μην το δηλωσεις και δεν φαινεται καντο.
Οσον αφορα τους φακους και τις ασκησεις. Αυτο ειναι ενα θεμα... Σκεψου οτι μπορει να εισαι εξω πανω απο βδομαδα και τα χερια σου μπορει να μην ειναι τοσο καθαρα ωστε να μπορεις να τα βαλεις μεσα στα ματια σου. Εχω και γω μυωπια 1 βαθμο και φοραω φακους. Καλο ειναι να εχεις παντα ενα ζευγαρι γυαλια μαζι σου σε καθε περιπτωση.
Καλησπερα παιδια... Τελικα με τα γυαλια ξερει κανεις σιγουρα τι παιζει στις Ε. Δ. μπορεις να φορασ Με κορδονακι πισω; Θελει φακους; Τι παιζει;
θα σου πρότινα να μην φορέσεις καλύτερα γυαλιά και για την ακρίβεια θα σου πρότινα να φορέσεις φακούς μεγάλης διαρκειας και να μην το αναφέρεις πουθενα αν εχεις κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο υπάρχει και το προβλημα των βρωμικων χεριων οπως ανέφερε ο αντώνης και μπορει να εχεις πρόβλημα με μολύνσεις.
Και εγω το ιδιο θα ελεγα. Ενα που φοραγε σε εμας τον εδιωξαν αφου πρωτα τον ξεφτιλιζαν με την πρωτη ευκαιρια.
Φιλε Κωστα μιας κ εισαι μεσα τωρα, μπορεις να μου πεις με τα γυαλια τι παιζει; Θα μπορω να τα φοραω για ασκησεις κτλ; Γιατι με τους φακους δεν την παλευω κ ειναι κ πιο επικινδυνοι, οι φακοι. Εμπενα Α' ΕΣΣΟ αλλα ειχα ατυχημα και θα μπω Μαιο...
ευχαριστω...
ευχαριστω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Φίλε ενα παιδί στο θάλαμο μου εχει 4 μοιωπία και φοράει τα γυαλιά κανονικά.KTM έγραψε:Φιλε Κωστα μιας κ εισαι μεσα τωρα, μπορεις να μου πεις με τα γυαλια τι παιζει; Θα μπορω να τα φοραω για ασκησεις κτλ; Γιατι με τους φακους δεν την παλευω κ ειναι κ πιο επικινδυνοι, οι φακοι. Εμπενα Α' ΕΣΣΟ αλλα ειχα ατυχημα και θα μπω Μαιο...
ευχαριστω...
Μας ειπαν οτι μεχρι 4,5 επιτρέπεται και οτι οσοι ειναι με μοιωπία και αυτά θα φύγουν μετα την ορκομωσία... Λογικά σε κρατάνε με μοιωπία μεχρι 4,5 (πλην αλεξίπτωτα) απλα δεν ΄ξέρω τι ακριβώς παίζει με τα γυαλία και πως την κάνεις στην εκπέδευση... Το σαββατοκυριακο το επόμενο ο λόχος μου έχει έξοδο και οπως πάντα θα μπω στο forum... Σιγουρα θα ξέρω αν γίνεται να φοράς γυαλια ή οχι απο το παιδί της δοιμιρίας μου... Αν δεν παρεις μεχρι τότε απαντηση θα στη λύσω εγω σε λίγες μέρες!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Eυχαριστω πολυ φιλε μου. Θ περιμενω να μου πεισ! !
τι ενοοεις μετα την ορκομοσια φευγω αν εχω μυωπια; Δεν θα παρω ειδικοτητα;
τι ενοοεις μετα την ορκομοσια φευγω αν εχω μυωπια; Δεν θα παρω ειδικοτητα;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας.
Ειμαι φοιτητης αυτην την στιγμη κ οταν με το καλο τελιωσω την σχολη μου, εχω σκοπο να δηλωσω να παω ειδικες συναμεις. Εχω 2.5 βαθμους μυωπιας. Θα μπορεσω να παω ειδικες δυναμεις;
οσον αφορα τα επ. Οπ εκει τι γινεται;
ευχαριστω.
Ειμαι φοιτητης αυτην την στιγμη κ οταν με το καλο τελιωσω την σχολη μου, εχω σκοπο να δηλωσω να παω ειδικες συναμεις. Εχω 2.5 βαθμους μυωπιας. Θα μπορεσω να παω ειδικες δυναμεις;
οσον αφορα τα επ. Οπ εκει τι γινεται;
ευχαριστω.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Με 2,5 μυωπία είσαι Ι1. Λογικά θα σε δεχτούν.
Φιλε μου στο ΚΕΕΔ ΚΑΜΙΑ οφθαλμολογική εξεταση δεν πραγματοποιείτε, οι κληρωτοι δεν περνουν απο οφθαλμιατρο, ακομη και αν παρουσιαστεις με τα γυαλια απλα θα σου ζητησουν να σημειωσεις τους βαθμους στο ειδικο εντυπο που συμπληρωνεις για την υγεια σου. Παντως με 4 βαθμους αστιγματισμου περασα αλεξιπτωτα γιατι πολυ απλα κανεις δεν με εξετασε με μηχανημα... 

Καλησπερα παιδια να ρωτησω. Ακουσα οτι αυτοι που μπαινουν ειδικες δυναμεις φορωντας γυαλια τους εχουν στην μπουκα να το πω ετσι λαικα; Ισχυει κατι τετοιο; Και κατι αλλο ειναι υποχρεωτικο να τα φορας εφοσον εχεις μικρο βαθμο μυωπιας; Ευχαριστω
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Οχι ακριβως οπως το λες αλλα... Περιπου! Παντως αν εχεις μικρο βαθμο δεν υπαρχει λογος να τα φορας εκει...

Το λεω γιατι ειχα ενα παιδι που εφαγε γερο δουλεμα, και ο λογος επειδη φοραγε γυαλια αν ειναι δυνατον. Εγω εχω 1.5 τηα χρειαστει να τα φορεσω στο πευκο;
Και εγω ξερω ανάλογο περιστατικό στο Πευκο που κάνανε ενα παιδί κουρελι λεγοντας τον ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, γιατι τετοιου επιπεδου μορφωση ειχαν ολοι αυτοι οι λοχιες που ηταν εκει!1.5 βαθμους δεν ειναι και λιγο αλλα αν εσυ βλέπεις χωρις γυαλια οκ.BATRAXOS έγραψε:Το λεω γιατι ειχα ενα παιδι που εφαγε γερο δουλεμα, και ο λογος επειδη φοραγε γυαλια αν ειναι δυνατον. Εγω εχω 1.5 τηα χρειαστει να τα φορεσω στο πευκο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες