Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 63
Φυσικά και έχουν καλέσει και επιλαχόντες και πολλούς μάλιστα. Δεν διορίζονται όλοι. Μόνο όσοι είναι σε θέση διορισμού
- handballer
- Συνταγματάρχης
Αν δεν είσαι σε θέση διορισμού τότε κάνεις ένα μετριότατο τσεκ απ.
Γιατί στα υγειονομικά δεν πρόσεχαν σχεδόν τπτ
Γιατί στα υγειονομικά δεν πρόσεχαν σχεδόν τπτ
Εσυ φιλε μου ηαndballer ξερεις ποιες ειναι οι θεσεις διορισμου;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Κανείς δεν το ξέρει, μπορείς να το υπολογίσεις ως ένα βαθμό αφαιρόντας τους κομμένους σε κάθε κατηγορία αλλά δεδομένης της αλληλοσυμπλήρωσης που προβλέπεται από την προκήρυξη και της άγνοιας όλων μας όσον αφορά τη σειρά προτίμησης που δήλωσε ο καθένας, ως προς τις κατηγορίες, όταν έκανε τα χαρτιά του, ό, τι εκτίμηση και να κάνει κανείς, θα έχει μεγάλη απόκλιση από τους τελικούς πίνακες...Γκέκας έγραψε:Εσυ φιλε μου ηαndballer ξερεις ποιες ειναι οι θεσεις διορισμου;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Έλα ρε Harmonica που χαθηκες; Είσαι μέσα κ σε αυτήν την προκήρυξη ; Που βλέπεις να σταματάει η λίστα των επιτυχόντων ;
-
- Posts in topic: 11
Φίλε, εξαρτάται τι θα ισχύσει για τους πενταετείς. Αν τελικά χρειαστεί να περάσουν ξανά σχολή, είναι πολλοί αυτοί που, επειδή έχουν τοποθετηθεί κοντά στο σπίτι τους, δε θα θελήσουν να προχωρήσουν και να πάνε για εκπαίδευση προκειμένου να μη διακυβεύσουν την παρούσα ευνοϊκή τους τοποθέτηση. Ξέρω πολλούς πενταετείς που έχουν αυτή την πρόθεση. Αν όμως ισχύσει απλά η εσωτερική μεταβολή και οι πενταετείς μείνουν εκεί που είναι και απλά γίνουν μόνιμοι, τότε πάνω-κάτω θα σταματήσει η λίστα εκεί που υπολογίζουν οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ. Απλά όπως ξανάπα λόγω της αλληλοσυμπλήρωσης των κατηγοριών και της δήλωσης προτίμησης, είναι αδύνατο να κάνει κάποιος ασφαλή εκτίμηση...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πάντως 877 έχουν καλεστεί για ψυχοτεχνικά και υγειονικά και οι θέσεις είναι 725. Άρα 152 δεν είναι για κατάταξη. Αλλά πιθανότατα θα πάνε όλοι και για αναστημομέτρηση και μετά θα βγουν οι τελικοί πίνακες.HARMONICA έγραψε: Φίλε, εξαρτάται τι θα ισχύσει για τους πενταετείς. Αν τελικά χρειαστεί να περάσουν ξανά σχολή, είναι πολλοί αυτοί που, επειδή έχουν τοποθετηθεί κοντά στο σπίτι τους, δε θα θελήσουν να προχωρήσουν και να πάνε για εκπαίδευση προκειμένου να μη διακυβεύσουν την παρούσα ευνοϊκή τους τοποθέτηση. Ξέρω πολλούς πενταετείς που έχουν αυτή την πρόθεση. Αν όμως ισχύσει απλά η εσωτερική μεταβολή και οι πενταετείς μείνουν εκεί που είναι και απλά γίνουν μόνιμοι, τότε πάνω-κάτω θα σταματήσει η λίστα εκεί που υπολογίζουν οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ. Απλά όπως ξανάπα λόγω της αλληλοσυμπλήρωσης των κατηγοριών και της δήλωσης προτίμησης, είναι αδύνατο να κάνει κάποιος ασφαλή εκτίμηση...
-
- Posts in topic: 143
Καλησπέρα σας.Γνωρίζει κανείς πότε αναμένουμε την κύρωση των πινάκων για τις 725 θέσεις;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Φιλε Πανο45 κανεις δεν θα σου πει με σιγουρια. Οσο πιο γρηγορα κινηθουν οι διαδικασιες τοσο το καλυτερο για μας, για να προλαβουμε το ετος γιατι μετα ποιος ξερει τι μπορουν να κανουν με τα νεα μετρα που ηρθαν. Ειμαι αισιοδοξος οτι το τρεχουν γρηγορα και ολα θα πανε καλα. Τωρα πλεον δεν ειναι στο χερι μας. Εμας μας ενδιαφερει να βγει το ΦΕΚ εντος του ετους για να ειμαστε σιγουροι και απ'οσο γνωριζω θελει καμια 10αρια-15αρια μερες οποτε υπομονη και θετικη σκεψη.
Καλησπέρα! Απ ότι άκουσα απο πολλούς πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, επειδή υπάρχει φόβος για την μονιμοποίηση τους θα ξαναπεράσουν τη σχολή κανονικά και ας βρεθούν λίγο πιο μακριά απο την περιοχή τους!
-
- Posts in topic: 143
Μακάρι να έχουμε σύντομα νεότερες ανακοινώσεις, όπως τα λες φίλε Κώστα.
Έπεσε αυλαία και για τους 725. Τώρα περιμένουμε το ΦΕΚ.
Διαβάστε κι εδώ . Η τελευταία πρόταση είναι ότι χειρότερο για εμάς. Μακάρι να μην επαληθευτεί!
Διαβάστε κι εδώ . Η τελευταία πρόταση είναι ότι χειρότερο για εμάς. Μακάρι να μην επαληθευτεί!
Φιλε εισαι λιγο ασχετος με το θεμα 750 ειναι εποχ. Πυρ. Επιλαχοντες
Μακάρι φίλε να είμαι άσχετος και να ισχύει αυτό που λες εσυ, αλλά δυστυχώς δεν είναι ετσι. Διάβασε λίγο καλύτερα τι λέει, λέει ''προκήρυξη'' και όχι επιλαχόντες ή κάτι άλλο τέτοιο. Τώρα για να σου λύσω την απορία γιατί λέει 750 και όχι 725, αυτό συμβαίνει γιατί μαζί με τους 725 θα μπουνε και 25 άτομα τα οποία εκκρεμούν από προηγούμενες προκηρύξεις και έχουν δικαιωθεί δικαστικά. Ο αρχικός αριθμός μονίμων που θα έπαιρνε η Πυροσβεστική ήταν 800. Από αυτούς οι 50 είναι για πτυχιούχοι αξιωματικοί και οι άλλοι 750 για ιδιώτες πυροσβέστες. Και από τους 750 οι 25 οπως έγραψα είναι από προηγούμενες ''εκκρεμότητες'', οι οποίοι έχουν δικαιωθεί και για τους υπόλοιπους 725 διαχωριστήκαν οι ειδικότητες που γνωρίζουμε, από την προκήρυξη, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος. Επίσης, η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΥΔ αναφέρει και τα ''οργανικά κενά'', κάτι το οποίο ακούγεται αρκετά και έχει ξαναδημοσιευθεί σε αυτο το φόρουμ. Τι να πω! Μακάρι να πάνε όλα καλά. Δε θέλω να ανησυχήσω κανέναν, εξάλλου την ίδια αγωνία έχω κι εγώ. Απλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Θα πρέπει να το ψάξουμε και να τους ενοχλήσουμε να δούμε τι θα γίνει. Μην καθίσει κανένας ''στ' αυγά του''. Επειδή τελείωσαν οι διαδικασίες δε σημαίνει ότι είμαστε κατοχυρωμένοι. Καλή συνέχεια να έχουμε και να θυμάστε ότι τίποτα δεν γίνεται από μόνο του!dim 23 έγραψε: Φιλε εισαι λιγο ασχετος με το θεμα 750 ειναι εποχ. Πυρ. Επιλαχοντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης