toubano έγραψε:Ρε παίδες το προγραμμα που βγήκε αφορά μόνο τους πρώτους που δ'ινονται στους πίνακες της πρώτης ανακοίνωσης και οι υπόλοιποι επιλαχόντες περιμένουμε; Δηλαδή θα κάνουν 10 μέρες μόνο για την πρώτη σειρά και η όποια πρόσκληση για νέους επιλαχόντες θα είναι μετά τις 8 φλεβάρη που είναι τα ψυχοτεχνικά; Ποια είναι η αντιστοιχία της διαδικασίας με αυτή που ακολουθήθηκε στους 600; Κάποιος που να ξέρει...
έχουμε τόσα θέματα για την προηγούμενη προκήρυξη, δεν θα γράφουμε σε αυτό το θέμα τι έγινε με τους 600, ψάξε λίγο μην βαριέσαι
Greek_Army έγραψε:έχουμε τόσα θέματα για την προηγούμενη προκήρυξη, δεν θα γράφουμε σε αυτό το θέμα τι έγινε με τους 600, ψάξε λίγο μην βαριέσαι
είπα κάποιος που να ξέρει και εννοείται να μην βαριέται να πει και να έχει όρεξη να βοηθήσει... Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντά απλά για να απαντά και μάλιστα με ειρωνεία... Οι ερωτήσεις που έκανα αφορούν την συγκεκριμένη προκήρυξη... Η τελευταία εξ αυτών μιλάει για αντιστοιχία με των 600 για να δούμε πώς πάει το πράμα... Ξέρω που γράφω
Αφού μιλάς για αντιστοιχία μπορείς να δεις το πρόγραμμα υγειονομικών-αθλητικών (ημέρες ώρες) της προηγούμενης προκήρυξης για τα οποία είχαμε δημιουργήσει νέα θέματα, όπως και ξεχωριστά για το καθένα από τα παραπάνω που Γράφανε υποψήφιοι με κάθε λεπτομέρεια τι κάνανε, το ποστ μου δεν ήτανε ειρωνικό αν το πήρες έτσι δικό σου πρόβλημα
για αυτό τον λόγο κρατάμε τα παλιά θέματα (άρα και τα παλιά μηνύματα) για να ενημερώνεται όποιος ενδιαφέρεται, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ αλλιώς θα το κλείναμε
toubano έγραψε:Ρε παίδες το προγραμμα που βγήκε αφορά μόνο τους πρώτους που δ'ινονται στους πίνακες της πρώτης ανακοίνωσης και οι υπόλοιποι επιλαχόντες περιμένουμε; Δηλαδή θα κάνουν 10 μέρες μόνο για την πρώτη σειρά και η όποια πρόσκληση για νέους επιλαχόντες θα είναι μετά τις 8 φλεβάρη που είναι τα ψυχοτεχνικά; Ποια είναι η αντιστοιχία της διαδικασίας με αυτή που ακολουθήθηκε στους 600; Κάποιος που να ξέρει...
Συμφωνα με αυτα που λεει η προκηρυξη, για οσους κοπουν στις υγειονομικες η δεν πατησουν καν την Δευτερα να παρουν την καρτα, θα καλεσουν ιδιο αριθμο επιλαχοντων. Μπορει δηλαδη να καλεσουν καποιους πριν το τελος των αθληματων της πρωτης φουρνιας και να κινειται παραλληλα η διαδικασια. Βεβαια οι πιο πολλοι απο οσους κοπουν, θα κοπουν αφοτου γινουν τα αθληματα επομενως δεν ξερω κατα ποσο εχουν τυχη πολλοι επιλαχοντες να κληθουν πιο πριν.
Συμφωνα με αυτα που λεει η προκηρυξη, για οσους κοπουν στις υγειονομικες η δεν πατησουν καν την Δευτερα να παρουν την καρτα, θα καλεσουν ιδιο αριθμο επιλαχοντων. Μπορει δηλαδη να καλεσουν καποιους πριν το τελος των αθληματων της πρωτης φουρνιας και να κινειται παραλληλα η διαδικασια. Βεβαια οι πιο πολλοι απο οσους κοπουν, θα κοπουν αφοτου γινουν τα αθληματα επομενως δεν ξερω κατα ποσο εχουν τυχη πολλοι επιλαχοντες να κληθουν πιο πριν.
Στους 600 πενταετείς: Δευτερα-Τριτη υγειονομικα, Τεταρτη ψυχοτεχνικά, πεμπτη-παρασκευη αθλητικές δοκιμασίες
Τώρα είναι ανάποδα τα ψυχοτεχνικα και οι Αθλητικές δοκιμασίες και με μεγαλύτερο χρονικά διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ τους...
Ρε παιδιά μην γράφετε εδώ μέσα το πρόγραμμα των επιτυχόντων υπάρχει άλλο θέμα, δηλαδή για τον θεό θα μπει κάποιο παιδί να ενημερωθεί και θα χάσει την μπάλα
toubano έγραψε: Ρε παίδες το προγραμμα που βγήκε αφορά μόνο τους πρώτους που δ'ινονται στους πίνακες της πρώτης ανακοίνωσης και οι υπόλοιποι επιλαχόντες περιμένουμε; Δηλαδή θα κάνουν 10 μέρες μόνο για την πρώτη σειρά και η όποια πρόσκληση για νέους επιλαχόντες θα είναι μετά τις 8 φλεβάρη που είναι τα ψυχοτεχνικά; Ποια είναι η αντιστοιχία της διαδικασίας με αυτή που ακολουθήθηκε στους 600; Κάποιος που να ξέρει...
σωστός... Οπότε στεντ μπαι
Alexandros9 έγραψε:Στους 600 πενταετείς: Δευτερα-Τριτη υγειονομικα, Τεταρτη ψυχοτεχνικά, πεμπτη-παρασκευη αθλητικές δοκιμασίες Τώρα είναι ανάποδα τα ψυχοτεχνικα και οι Αθλητικές δοκιμασίες και με μεγαλύτερο χρονικά διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ τους...
αυτό ήταν το θέμα μου εμένα... Τα σχετικά μεγάλα κενά μεταξύ των διαδικασιών... Γιαυτό αναρωτήθηκα πόσους τελικλά αφορά το πρόγραμμα... Γιατί 10 μέρες είναι αρκετές νομίζω για λίγα σχετικά άτομα ως πρώτη σειρά... Χώρια που είναι πολυέξοδο και ταλαιπωρία για όσους είναι εκτός αθηνών...
Θέλω να πιστεύω ότι έχω ελπίδες δεν ξέρω, πιστευώ ότι στους αξιωματικούς τα πράγματα θα είναι πιο αυστηρά επομένως οι 9 γυναίκες που είναι από πάνω μου δεν θα έχουν ελπίδες και περιμένω να κοπούν 4 άνδρες τουλάχιστον που έχω από πάνω μου για να με καλέσουν, τι λέτε; Να ελπίζω?
Alexandros9 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι έχω ελπίδες δεν ξέρω, πιστευώ ότι στους αξιωματικούς τα πράγματα θα είναι πιο αυστηρά επομένως οι 9 γυναίκες που είναι από πάνω μου δεν θα έχουν ελπίδες και περιμένω να κοπούν 4 άνδρες τουλάχιστον που έχω από πάνω μου για να με καλέσουν, τι λέτε; Να ελπίζω;
Οπως ειπαμε ηδη ελπιδες σιγουρα υπαρχουν. Αν οντως ειναι αυστηρα πιστευω θα περναει περιπου 1 αντρας στους 5 (συμπεριλαμβανομενων οσων δεν μπορεσουν να πανε για δικους τους λογους). Οποτε η στατιστικη δινει ελπιδες... Επισης θα γινω μονοτονος αν ξαναφερω οτι μπορει να περισσεψουν 6-7 θεσεις που θα διεκδικησουν οι επιλαχοντες ολων των κατηγοριων απο δικηγορους (απειρες γυναικες) + 1 θεση ναυπηγων (μονο 2 υποψηφιοι).
Στο σύνολο ειναι 503 άνδρες και 703 γυναίκες τα μέτρησα! Από την νομική πιστεύω 5 θέσεις θα μείνουν κενές το λιγότερο αν είναι αυστηρά σε λογικά πλαίσια! Μακάρι να τις συμπληρώσουν από την κατηγορία του οικονομικού μπας και έρθει και η σειρά μας!
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Στο σύνολο ειναι 503 άνδρες και 703 γυναίκες τα μέτρησα! Από την νομική πιστεύω 5 θέσεις θα μείνουν κενές το λιγότερο αν είναι αυστηρά σε λογικά πλαίσια! Μακάρι να τις συμπληρώσουν από την κατηγορία του οικονομικού μπας και έρθει και η σειρά μας!
Δεν νομιζω να πουν "η ταδε κατηγορια θα συμπληρωσει την ταδε" γιατι αν ηταν θα το εγραφε η προκηρυξη... Λεω εγω τωρα. Θα ακουστει καπως αν πουν τετοιο πραγμα ξαφνικα... Υποθετω οτι οι οποιες κενες θεσεις θα διεκδικηθουν με βαση τα μορια των επιλαχοντων ανεξαρτητως κατηγοριας. Νομιζω αυτο ειναι και το σωστο.
Παντως αφου εισαι κατηγορια οικονομικου Και 100+ σειρα να σαι εχεις ελπιδες αφου οι θεσεις ειναι 12 και υπαρχουν κι εκει απειρες γυναικες.
Ενταξει ποτε δεν ξερεις ΔΕΑ. Αν περναει 1 στους 10 τα αθληματα οπως ειχε γινει καποτε...
Σχετικα με την συμπληρωση των κενων θεσεων λεει η προκηρυξη οτι συμπληρωνονται συμφωνα με την παραγραφο 2 του αρθρου 1 του ΠΔ 365/1990 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ΠΔ 203/1995.
Δυσκολο... Μονο αν εχει κανεις κανα γνωστο στο αρχηγειο και θα μπορουσαμε να μαθουμε ποσοι πηγαν (η μαλλον ποσοι δεν πηγαν) να παρουν την καρτα υγειας.