ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Δεν υποβίβασα τους φρουρούς αλλά κάπου είναι λίγο εκνευριστικό να γα@@@σαι στο διάβασμα να μπεις και να ζητάνε μερικοί 4η και 5η προκύρηξη μέσα σε ένα χρόνο... Ο καθένας ανησυχεί για το μέλλον του κ αυτο δε το κατακρινω αλλα το θεωρω αδικια να μπει καποιος μονο κ μονο γιατι υπηρετησε Ε. Δ. Κ να αφησει εξω ενα παιδι π μαμηθηκε να διαβαζει ενα χρονο ολοκληρο
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
310LELE έγραψε:Δεν μπορεις απο εσπερινο ε; Μαλιστα... Οχι οτι το εψαξα. Ετσι το πεταξα... Απολυτηριο απο εσπερινο εισαι β η α;
Λογικα στην α εισαι
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Παιδια αν υπαρχει καποιος που γνωριζει επι του θεματος ας μου στειλει ενα πμ
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αλέξης έγραψε: Ο καθένας ανησυχεί για το μέλλον του κ αυτο δε το κατακρινω αλλα το θεωρω αδικια να μπει καποιος μονο κ μονο γιατι υπηρετησε Ε. Δ. Κ να αφησει εξω ενα παιδι π μαμηθηκε να διαβαζει ενα χρονο ολοκληρο
Έχεις δίκιο έν μέρει. Αυτό φυσικά δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με το ότι κάποια παιδιά με την ίδια λογική μαμήθηκαν ένα χρόνο θητεία (και παλιότερα πολύ περισσότερο) , για να απολυθούν απο τις Ειδικές Δυνάμεις και γιατί όχι να εξασφαλίσουν και το μέλλον τους αύριο μεθαύριο. Να είσαι σίγουρος ότι (ειδικά πλέον) όλοι ανησυχούν για το μέλλον τους (είτε φρουροί, είτε αστυφύλακες, είτε αξιωματικοί ή δεν ξέρω και εγώ τι). Η ΕΛ. ΑΣ έχει τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Όλοι οι καλοί χωράτε (ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες)

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Γεια σ μεγαλε. και απο νυχτερινο και απο απογευματινο στιν α μπαινεις αρκει να ειναι ενιαιο λυκειο. εγς προσωπικα εχω τελειωσει τεε και εχω απολυτηριο χαμηλο και ετσι ξαναεκανα τον κοπο να ξαναπαω λυκειο νυχτερινο για να μπω στην α και να μεγαλωσω το απολυτιριο μ... αλλα παντα προυποθεση ειναι να μην εχεις βγαλεις ενιαιο λυκειο... 

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
GIO... έγραψε:Γεια σ μεγαλε. Και απο νυχτερινο και απο απογευματινο στιν α μπαινεις αρκει να ειναι ενιαιο λυκειο. Εγς προσωπικα εχω τελειωσει τεε και εχω απολυτηριο χαμηλο και ετσι ξαναεκανα τον κοπο να ξαναπαω λυκειο νυχτερινο για να μπω στην α και να μεγαλωσω το απολυτιριο μ... Αλλα παντα προυποθεση ειναι να μην εχεις βγαλεις ενιαιο λυκειο...
ΤΕΕ αποφοιτος 2007 ειμαι! Μπορω δηλαδη να παω νυχτερινο μια χρονια και με το απολυτηριο αυτο να ειμαι α ε;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Και εγω εχω τελειωσει το 2008 το τεε τελευτεα χρονια των τεε... γινετε να πας νυχτερινο και να παρεις πολυ μεγαλο απολυτιριο και να μπεις και στιν α αλλα θα κανεις 2 χρονια και εγω τοσα εκανα...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Εχει δικιο ο φιλος, πρεπει να κανεις 2 χρονιες.
Αραγε το αντιστροφο να γινεται; Να παρεις δλδ απολυτηριο/πτυχειο Επαλ κτλ αν εχεις απολυτηριο απο γενικο λυκειο;
Αραγε το αντιστροφο να γινεται; Να παρεις δλδ απολυτηριο/πτυχειο Επαλ κτλ αν εχεις απολυτηριο απο γενικο λυκειο;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Να παρεις απολυτιριο λυκειου οχι μια φορα βγαινει. Αλλα να παρεις πτυχιο β κυκλου εννοειτε οτι γινετε. Αλλα πας στην β κατηγορια. Τωρα για τα χρονια στο επαλ νομιζω οτι και εκει 2 χρονια κανεις δεν ειμαι σιγουρος (αν ξερει καποιος να με διορθωσει).
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Απο Εσπερινό όντως αξίζει. Άν φυσικά αναλογιστεί μόνο κανείς τα 2 χρόνια που είναι λίγο... "παπάντζα".
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
D.Y.K έγραψε:Απο Εσπερινό όντως αξίζει. Άν φυσικά αναλογιστεί μόνο κανείς τα 2 χρόνια που είναι λίγο... "παπάντζα".
ε ναι και εγω πιστευω οτι 2α ειναι λιγο παπατζα και π@π@ρι@ λιγακι...

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
310LELE έγραψε:Παιδια αν υπαρχει καποιος που γνωριζει επι του θεματος ας μου στειλει ενα πμ
απολυτηριο παιρνουμε μια φορα απο το λυκειο. Πτυχια οσα θες. Οποτε αν πας επαλ παιρνεις πτυχιο και εισαι β κατηγορια!
εγω πηγα ξανα σχολειο φετος και πηρα δευτερο πτυχιο. Με καλυτερο βαθμο.
GIO... έγραψε:Και εγω εχω τελειωσει το 2008 το τεε τελευτεα χρονια των τεε... Γινετε να πας νυχτερινο και να παρεις πολυ μεγαλο απολυτιριο και να μπεις και στιν α αλλα θα κανεις 2 χρονια και εγω τοσα εκανα...
σωστα με 2 χρονια ετσι γινεται. Εγω ειχα τελειωσει τεε και πηγα ξανα επαλ σε συναφει ιδικοτητα και πηρα δευτερο πτυχιο. Σε ενα χρονο!
εγω θα σου ελεγα να πας επαλ σε σχετικη ιδικοτητα που ειχες τελειωσει απο το τεε να στρωθεις στο διαβασμα να παρεις ενα καλο πτυχιο και να εισαι β κατηγορια παλι αλλα με καλυτερο βαθμο παρα να κανεις 2 χρονια και να εισαι α. Εγω ετσι το εκανα ενα χρονο εκανα και σε 20 μερες παιρνω το πτυχιο μου...310LELE έγραψε:GIO... έγραψε:Γεια σ μεγαλε. Και απο νυχτερινο και απο απογευματινο στιν α μπαινεις αρκει να ειναι ενιαιο λυκειο. Εγς προσωπικα εχω τελειωσει τεε και εχω απολυτηριο χαμηλο και ετσι ξαναεκανα τον κοπο να ξαναπαω λυκειο νυχτερινο για να μπω στην α και να μεγαλωσω το απολυτιριο μ... Αλλα παντα προυποθεση ειναι να μην εχεις βγαλεις ενιαιο λυκειο...
ΤΕΕ αποφοιτος 2007 ειμαι! Μπορω δηλαδη να παω νυχτερινο μια χρονια και με το απολυτηριο αυτο να ειμαι α ε;

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
toro έγραψε:310LELE έγραψε:Παιδια αν υπαρχει καποιος που γνωριζει επι του θεματος ας μου στειλει ενα πμ
απολυτηριο παιρνουμε μια φορα απο το λυκειο. Πτυχια οσα θες. Οποτε αν πας επαλ παιρνεις πτυχιο και εισαι β κατηγορια!
εγω πηγα ξανα σχολειο φετος και πηρα δευτερο πτυχιο. Με καλυτερο βαθμο.GIO... έγραψε:Και εγω εχω τελειωσει το 2008 το τεε τελευτεα χρονια των τεε... Γινετε να πας νυχτερινο και να παρεις πολυ μεγαλο απολυτιριο και να μπεις και στιν α αλλα θα κανεις 2 χρονια και εγω τοσα εκανα...
σωστα με 2 χρονια ετσι γινεται. Εγω ειχα τελειωσει τεε και πηγα ξανα επαλ σε συναφει ιδικοτητα και πηρα δευτερο πτυχιο. Σε ενα χρονο!εγω θα σου ελεγα να πας επαλ σε σχετικη ιδικοτητα που ειχες τελειωσει απο το τεε να στρωθεις στο διαβασμα να παρεις ενα καλο πτυχιο και να εισαι β κατηγορια παλι αλλα με καλυτερο βαθμο παρα να κανεις 2 χρονια και να εισαι α. Εγω ετσι το εκανα ενα χρονο εκανα και σε 20 μερες παιρνω το πτυχιο μου...310LELE έγραψε:GIO... έγραψε:Γεια σ μεγαλε. Και απο νυχτερινο και απο απογευματινο στιν α μπαινεις αρκει να ειναι ενιαιο λυκειο. Εγς προσωπικα εχω τελειωσει τεε και εχω απολυτηριο χαμηλο και ετσι ξαναεκανα τον κοπο να ξαναπαω λυκειο νυχτερινο για να μπω στην α και να μεγαλωσω το απολυτιριο μ... Αλλα παντα προυποθεση ειναι να μην εχεις βγαλεις ενιαιο λυκειο...
τι πτυχειο ειχες και τι πτυχειο περνεις αν επιτρεπετε φιλε; Ζοριστικες η οχι;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Ναι και εγω μπορουσα να παω και παρω 2ο πτυχιο σε ενα χρονο. Αλλα προτιμησα να παω 2 χρονια και να μπω στην α γτ εχεις πιο πολλες πιθανοτιτες. Τωρα εσυ αν δεν εχεις το κουραγιο να κανεις 2 χρονια. Πηγαινε καλυτερα στο επαλ και παρε 2 πτυχιο με καλο βαθμο και σε ενα μονο χρονο. Αλλα να κοιταξεις να μην αλλαξεις κλαδο γτ θα κανεις 2 χρονια.

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αν εννοεις εμενα εγω το εκανα ειδη αυτο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες