Αθλήματα για ειδικές δυνάμεις (2010)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ZvS »

Θα ηθελα να ρωτησω για τις δοκιμασιες των ειδικων δυναμεων πχ στο μεγαλο πευκο για να δουν αν σε κρατησουν ειδικες δυναμεις, Και στις δοκιμασιες που ερχονται καποιοι αρμοδιοι σε ολα τα στρατοπευδα ξηρας και δοκιμαζουν τους εθελοντες για ΕΔ. Στα αθληματα: Στιβος, ελξεις, καμψεις και αναδιπλωσεις. Γινονται ολα τα αθληματα κατευθειαν; Ή εχει καποιο κενο αναμεσα τους; Γιατι πχ αμα παω να κανω ελξεις μετα απο καμψεις ή το αντιθετο δεν τθα κανω ουτε το 1/3 απο αυτα που κανω κανονικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZvS την Πέμ Ιουν 24, 2010 8:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@xristos@
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από @xristos@ »

Τοτε προσπαθησε να κανεις το ενα μετα το αλλο καπακι και να βγαζεις οσες περισσοτερες επαναληψεις μπορεις μεχρι να μπεις για να εισαι σιγουροςΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

ZvS έγραψε:Δεν ξερω αμα ειμαι εντος θεματος (μαλλον οχι), αλλα θα ηθελα να ρωτησω για τις δοκιμασιες των ειδικων δυναμεων πχ στο μεγαλο πευκο για να δουν αν σε κρατησουν ειδικες δυναμεις,Και στις δοκιμασιες που ερχονται καποιοι αρμοδιοι σε ολα τα στρατοπευδα ξηρας και δοκιμαζουν τους εθελοντες για ΕΔ. Στα αθληματα: Στιβος, ελξεις, καμψεις και αναδιπλωσεις. Γινονται ολα τα αθληματα κατευθειαν; Ή εχει καποιο κενο αναμεσα τους; Γιατι πχ αμα παω να κανω ελξεις μετα απο καμψεις ή το αντιθετο δεν τθα κανω ουτε το 1/3 απο αυτα που κανω κανονικα.

ξεκινάτε με το 1000άρι που πρέπει να το βγάλεις κάτω από 5 λεπτά, σου δίνει 2-3 λεπτά ξεκούρασης και πάτε για 20 κάμψεις, μετά πάλι 2-3 λεπτά ξεκούραση και πάτε για 5 έλξεις. Δεν είναι δύσκολα τα έχεις
@xristos@
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από @xristos@ »

Μια χαρα σου δινουν αρκετο χρονο τοτε...
Για τον πρασινο κανεις 7 χιλιομετρα με πληρη φορτο 20kg σε 50λεπτα ισχυει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος @xristos@ την Πέμ Ιουν 24, 2010 4:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ZvS »

Α ενταξει μια χαρα ειναι τοτε. Εγω νομιζα για 7 ελξεις,30 καμψεις,30 αναδιπλωσεις και το 1 μιλι. Αλλα μαλλον αυτα ειναι για αλεξιπτωτιστες; Δεν θυμαμαι. Εγω κανω 19 ελξεις,40 καμψεις,50 αναδιπλωσεις και στο τρεξιμο παλι δεν εχω προβλημα.(αλλα οχι συνεχομενα)
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:
ZvS έγραψε:Δεν ξερω αμα ειμαι εντος θεματος (μαλλον οχι), αλλα θα ηθελα να ρωτησω για τις δοκιμασιες των ειδικων δυναμεων πχ στο μεγαλο πευκο για να δουν αν σε κρατησουν ειδικες δυναμεις,Και στις δοκιμασιες που ερχονται καποιοι αρμοδιοι σε ολα τα στρατοπευδα ξηρας και δοκιμαζουν τους εθελοντες για ΕΔ. Στα αθληματα: Στιβος, ελξεις, καμψεις και αναδιπλωσεις. Γινονται ολα τα αθληματα κατευθειαν; Ή εχει καποιο κενο αναμεσα τους; Γιατι πχ αμα παω να κανω ελξεις μετα απο καμψεις ή το αντιθετο δεν τθα κανω ουτε το 1/3 απο αυτα που κανω κανονικα.

ξεκινάτε με το 1000άρι που πρέπει να το βγάλεις κάτω από 5 λεπτά, σου δίνει 2-3 λεπτά ξεκούρασης και πάτε για 20 κάμψεις, μετά πάλι 2-3 λεπτά ξεκούραση και πάτε για 5 έλξεις. Δεν είναι δύσκολα τα έχεις
αν παρουσιαζεσαι πευκο δεν υπαρχουν αθλητικες δοκιμασιες

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Γιατί γράφεις πριν διαβάσεις; Το κείμενο που έκανα σε μαύρα γράμματα λέει για να πας από πεζικό σε ειδικές δυνάμεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 24, 2010 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:

εσυ διαβασε πριν γραψεις Ο zvs σε ρωτησε το εξης - (((((θα ηθελα να ρωτησω για τις δοκιμασες των ειδικων δυναμεων πκ στο μεγαλο πευκο για να δουν αν σε κρατησουν)))))

μην τα μπερδευεις τα παιδια... Δεν υπαρχει αυτο...

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ρε φίλε εγώ απάντησα στο κείμενο που έκανα μαύρο τι μου λες τώρα και επειδή δεν ξέρεις προφανώς τι είναι Τ/ΠΕΝ σταμάτα να εκτίθεσαι. Φιλικά
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από OMEGA »

Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων κατι αλλο φιλος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Μην το παίζεις έξυπνος γιατί η λέξη υπάρχει στο επίσημο στρατιωτικό λεξικό. Άλλο εννοούσα αλλά επειδή δεν έχεις πάει στρατό δεν ξέρεις μερικά πράγματα. Μάθε να ακούς κάποιους που ξέρουνε 2-3 πράγματα καλύτερα από σένα γιατί τα έχουνε ζήσει. Όταν πας και εσύ στρατό θα έχεις το δικαίωμα να γράφεις την αποψή σου. Εντάξει;
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ZvS »

Ενταξει δεν υπαρχει θεμα να τσακωνομαστε. Τωρα αμα εκανα λαθος εγω ή ο greek army δεν πειραζει. Τα λαθη ειναι για να γινονται. Απλα εγω ειχα μεινει στην ερωτηση μου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δεν είναι λάθος εγώ σου απάντησα σε κάτι που δεν αλλάζει. Για να πάρεις τον μπερέ δεν ισχύουνε αυτά τα αθλήματα και το διάστημα εκπαίδευσης (που είχε κάνει η σειρά μου) γιατί πλέον η θητεία είναι 9μηνη και έχουνε αλλάξει πολλά
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από OMEGA »

Τι με λες ρε φιλε πως δεν εχω το δικαιωμα να γραφω την αποψη μου;

κανε δουλεια σου...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αφού δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ αυτό είναι δικό σου πρόβλημα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες