οντως 1,70. Αλλα οπως ειπε και ο φιλος δεν εχεις να χασεις τιποταvagtsak έγραψε:; έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω τον ΔΙΑ εφοσον εχει περασει αυτη την διαδικασια να μου πει αν με το υψος ειναι πολυ αυστηρη. Ειμαι γυναικα με υψος 1.68, να κανω τα χαρτια ή χαμενος κοπος;
1.70 ειναι αλλα κανε τα χαρτια σου δν εχεις να χασεις τπτ.
Όριο ύψους για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 08, 2010 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Κοπελιά μονόζυγο και έλξεις και θα τα πάρεις τα 2 εκατοστά
Καλισπερα, ειμαι υψος 1,69 τι μου προτεινετε, υπαρχει καποιος τροπος, εχω ελπιδες, καποια λυση; εχω 2500 μορια στην α... α
-
- Στρατηγός
ΜΑΝΟΛΗΣ έγραψε:Καλισπερα, ειμαι υψος 1,69 τι μου προτεινετε, υπαρχει καποιος τροπος, εχω ελπιδες, καποια λυση; Εχω 2500 μορια στην α... Α
έλξεις φίλε μανώλη έλξεις!
παντως ειχα τον κολλητο μ π ηταν 1,69 και τον εκοψαν απο ΣΤΙΑ. Δν το λεω για απογητευση αλλα... Ελπιζω να εισαι τυχερος γτ εχεις πολλα μοριαGreek_Army έγραψε:ΜΑΝΟΛΗΣ έγραψε:Καλισπερα, ειμαι υψος 1,69 τι μου προτεινετε, υπαρχει καποιος τροπος, εχω ελπιδες, καποια λυση; Εχω 2500 μορια στην α... Α
έλξεις φίλε μανώλη έλξεις!
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλισπερα, μπορει να μου πει κανεις ποσο αυστηρα ειναι τα μετρα για το υψος, καποια λυση, κατι να με βοηθησει, ειμαι 1,69. απο μορια εχω πολλα 2440
φιλε για το υψος κοβουνε και για μισο ποντο! Απο μορια εισαι μεσα! Τα χαρτια ς τα εκανες; Εκεινη την ωρα δν σε μετρησαν; Τι ς ειπαν; Εμας μας ειχαν μετρησει ολους στο Α. Τmpamp έγραψε:Καλισπερα, μπορει να μου πει κανεις ποσο αυστηρα ειναι τα μετρα για το υψος, καποια λυση, κατι να με βοηθησει, ειμαι 1,69. Απο μορια εχω πολλα 2440
ΕΛΛΑΣ
Φιλε μου απο το τμημα δεν θα εχεις προβλημα στα υγειονομικα θα εχεις προβλημα αμα ειναι αυστηροι οι γιατροι
φιλε μαριε αν εισαι κατω απο 1,70 Στο τμημα! Δν κανεις καθολου χαρτια! Μονο στο δικο μ ΑΤ μετρησαν;Wtf;marios mp έγραψε:Φιλε μου απο το τμημα δεν θα εχεις προβλημα στα υγειονομικα θα εχεις προβλημα αμα ειναι αυστηροι οι γιατροι
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατιώτης
Με μετρησαν κ μου ειπαν να κανω μονοζυγο για να παρω κανενα ποντο... μαλακια να σε κοβουν για εναν ποντο... δεν γινετε τιποτα ενσταση;
-
- Στρατηγός
mpamp έγραψε:Με μετρησαν κ μου ειπαν να κανω μονοζυγο για να παρω κανενα ποντο... Μαλακια να σε κοβουν για εναν ποντο... Δεν γινετε τιποτα ενσταση;
να κάνεις ένσταση για ποιο λόγο; Αφού το ύψος είναι 1.70
-
- Στρατιώτης
Πηγα να τα κανω και μου ειπαν να κανω μερικες ελξεις μηπως και παρω τον ποντο... μαλακια να σε κοβουν για λιγο υψοσ... ενω εχω τοσα μορια και ειναι κ ο πατερας μου αστυνομικοσ
Οσο και αν σας στεναχωρήσω θα σας πω την αλήθεια 1. Δεν χαρίζουν ούτε μισό πόντο Αντιθέτως αφαιρούν 2. Σίγουρα εχουν πειράξει τα μέτρα ο λόγος μετρήθηκα απο ιατρούς, μετρήθηκα στο γυμναστήριο μετρήθηκα... Και παντα ήμουν 1,69 (και κατι ψιλα) και... Τμήμα Καλλιθέας 1.68 Τμήμα Ν. Κόσμου 1.68,5 Τμήμα Δάφνης 1.67 και το Ωραίο είναι οτι εκείνη τη στιγμή περνάει διπλα μου μια της οποιας έριχνα ένα κεφάλι και φυσικά λέω αυτή πως πέρασε; Μου λένε με την παλιά που ήταν 1.65 το ύψος δλδ λέω εγώ την περνάω αυτή μόνο 2 πόντους; Πλακα κάνουν. Εν το μεταξύ ενα φίλο μου που ειναι 1.50 με αναταση τον πέρασαν Περσυ αλλα είχε και γνωστό στο τμήμα και γνωστό στην επιτροπή. Συμπερασμα βρείτε γνωστούς. Δυστυχώς Ελλάδα δλδ αν ημουν καμια 1.70 αλλα έτρεμαν τα πόδια μου ή φοβόμουν να πιάσω όπλο ή άκουγα βοήθεια κλέφτης και το έβαζα στα πόδια τότε θα έκανα για εκεί τώρα λόγω ύψους δεν κάνω lol lol Αντι να μας περνάνε όλους και απλα μετά να μας σκίζουν στη εκπαίδευση μεχρι να φτύσουμε αίμα για να δούνε ποιος αξίζει έχουν για κριτήριο το ύψος τι να πω
-
- Στρατηγός
kala έγραψε:Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει πόσο είναι το ύψος τελικά για τις γυναίκες στη σχολή αστυφυλάκων για το 2010 γιατί έχω μπερδευτει;
1.70
το υψος για τις γυναίκες πόσο είναι; υπαρχει ατομο που ηταν 1.67 και περασε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες