στο μηνιατικο σου δν γινεται καποια αλλαγη... Οτι περνεις εσυ με πτυχιο θα περνει και ο αλλος χωρισ...nikos έγραψε:srek η καποιος αλλος με εμπειρια μηπως να μου απαντουσατε και εσεις; Στο λιμενικο πχ ξερω οτι περνεις γυρω στα 100 παραπανω στο μηνιατικο απο καποιον που δεν εχει πτυχιο τει... Στους ειδ φρουρους δεν παει ετσι; Ισως αλλαζει το επιδομα εξωμαληνσησ...
Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών
ΕΛΛΑΣ
Δυστυχως στην Αστυνομια ΔΕΝ προβλεπεται καποιο επιδομα για το πτυχιο.
ετσι ακριβως.asimike έγραψε:στο μηνιατικο σου δν γινεται καποια αλλαγη... Οτι περνεις εσυ με πτυχιο θα περνει και ο αλλος χωρισ...nikos έγραψε:srek η καποιος αλλος με εμπειρια μηπως να μου απαντουσατε και εσεις; Στο λιμενικο πχ ξερω οτι περνεις γυρω στα 100 παραπανω στο μηνιατικο απο καποιον που δεν εχει πτυχιο τει... Στους ειδ φρουρους δεν παει ετσι; Ισως αλλαζει το επιδομα εξωμαληνσησ...
Να σας ρωτησω κατι ακομα; Υπεβαλα αιτηση για ληψη ειδικου βοηθηματος-προικοδοτηση το δεκεμβριο του 2008. Εχουν ικανοποιηθει οι αιτησεις μεχρι το σεπτεμβρη του 2008. Μηπως γνωριζετε ποτε θα ικανοποιηθει το αιτημα μου; Ευχαριστω πολυ
Ειμαι παντρεμενος και εχω ενα παιδι. Ξερει καποιος αν μπω ειδικος φρουρος ποσο θαναι ο μισθος?
ανεβαινει 120 ευρο ο μισθος λογου γαμου κ 45 το καθε παιδιalex έγραψε:Ειμαι παντρεμενος και εχω ενα παιδι. Ξερει καποιος αν μπω ειδικος φρουρος ποσο θαναι ο μισθος;
makis2010. Ειδικος φρουρος εδω κ 8 χρονια. Τα λεγομενα του μας βαζουν σε σκεψη του τυπου. Αξιζει ολη αυτη μας η αγωνια, το αγχος κ το κλαμα που σιγουρα ολοι μας εχουμε ριξει.
Δε πίστευα στα μάτια μου σήμερα το πρωί που διάβαζα το φαξ από διάφορα σωματεία αστυνομικών.
Δε θα καταβληθεί το επίδομα νυχτερινών αυτόν το μήνα και είναι αβέβαια τα επιδόματά μας, νυχτερινού και πενθημέρου, από εδώ και έπειτα! Με το φτωχό μου το μυαλό λοιπόν, κάθομαι και σκέφτομαι... Πώς θα πληρώσω τα δάνειά μου; Πώς θα πηγαίνω στη δουλειά; Τι θα τρώω; Πώς θα ζήσω; Είμαι 8 χρόνια στο σώμα και έπαιρνα, όταν ξεκίνησα γεμάτος όνειρα τη σταδιοδρομία μου, περίπου 850e. Μετά από 8 χρόνια, παίρνω περίπου 1200e. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα βγάζω πέρα δύσκολα, αλλά τα βγάζω. Μέσα σε 3-4 μήνες όμως, ο μισθός μου μειώθηκε κατά 150e, και τώρα έρχονται και μου λένε-μάλλον δε μου λένε-μου αρπάζουν άλλα 300e!1200-150-300=750! Πιο λίγα από αυτά που πληρωνόμουν σαν νεοεισερχόμενος ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ! Τι θα κάνω; Πώς θα ζήσω; Το πιο σημαντικό όμως ερώτημα που μου γεννάται είναι πώς θα αντιδράσω; Είμαι μάχιμος αστυνομικός, δε θα δουλέψω; Δε θα ανταποκριθώ σε έκκληση βοήθειας κάποιου πολίτη; Δέ θα τρέξω να προσφέρω ότι μπορώ σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μου; Τι μου φταίει ο καημένος κοσμάκης που χρειάζεται κάποιον να τον προστατέψει; Έχω ήθος και αρχές κύριοι,(ο Θεός να σας κάνει), θα μου τις πάρετε και αυτές; Δε θα σας το επιτρέψω! Δε θα αφήσω πολίτη ανυπεράσπιστο, δε θα παρανομήσω για να με κλείσετε φυλακή εσείς! Δε θα προστατέψω όμως τα συμφέροντά σας! Δε θα χτυπήσω διαδηλωτή που πεινάει, δε θα χτυπήσω τον πατέρα και τη μάνα που έχει κατέβει στους δρόμους γιατί το μωρό του κλαίει. Δε θα συλλάβω πατέρα που κλέβει για το παιδί του. Δυστυχώς θα μου "ξεφύγει"... Μέχρι τώρα προάσπιζα τα συμφέροντα της Ελλάδας σας. Από εδώ και μπρος θα προασπίζω τα συμφέροντα της Ελλάδας μας!
Δε πίστευα στα μάτια μου σήμερα το πρωί που διάβαζα το φαξ από διάφορα σωματεία αστυνομικών.
Δε θα καταβληθεί το επίδομα νυχτερινών αυτόν το μήνα και είναι αβέβαια τα επιδόματά μας, νυχτερινού και πενθημέρου, από εδώ και έπειτα! Με το φτωχό μου το μυαλό λοιπόν, κάθομαι και σκέφτομαι... Πώς θα πληρώσω τα δάνειά μου; Πώς θα πηγαίνω στη δουλειά; Τι θα τρώω; Πώς θα ζήσω; Είμαι 8 χρόνια στο σώμα και έπαιρνα, όταν ξεκίνησα γεμάτος όνειρα τη σταδιοδρομία μου, περίπου 850e. Μετά από 8 χρόνια, παίρνω περίπου 1200e. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τα βγάζω πέρα δύσκολα, αλλά τα βγάζω. Μέσα σε 3-4 μήνες όμως, ο μισθός μου μειώθηκε κατά 150e, και τώρα έρχονται και μου λένε-μάλλον δε μου λένε-μου αρπάζουν άλλα 300e!1200-150-300=750! Πιο λίγα από αυτά που πληρωνόμουν σαν νεοεισερχόμενος ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ! Τι θα κάνω; Πώς θα ζήσω; Το πιο σημαντικό όμως ερώτημα που μου γεννάται είναι πώς θα αντιδράσω; Είμαι μάχιμος αστυνομικός, δε θα δουλέψω; Δε θα ανταποκριθώ σε έκκληση βοήθειας κάποιου πολίτη; Δέ θα τρέξω να προσφέρω ότι μπορώ σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μου; Τι μου φταίει ο καημένος κοσμάκης που χρειάζεται κάποιον να τον προστατέψει; Έχω ήθος και αρχές κύριοι,(ο Θεός να σας κάνει), θα μου τις πάρετε και αυτές; Δε θα σας το επιτρέψω! Δε θα αφήσω πολίτη ανυπεράσπιστο, δε θα παρανομήσω για να με κλείσετε φυλακή εσείς! Δε θα προστατέψω όμως τα συμφέροντά σας! Δε θα χτυπήσω διαδηλωτή που πεινάει, δε θα χτυπήσω τον πατέρα και τη μάνα που έχει κατέβει στους δρόμους γιατί το μωρό του κλαίει. Δε θα συλλάβω πατέρα που κλέβει για το παιδί του. Δυστυχώς θα μου "ξεφύγει"... Μέχρι τώρα προάσπιζα τα συμφέροντα της Ελλάδας σας. Από εδώ και μπρος θα προασπίζω τα συμφέροντα της Ελλάδας μας!
Πολυ ενδιαφερον. Θα μου επιτρεψεις ομως. Εγω δεν πιστευω οτι ο μισθος του απο 1200 ευρω εγινε τωρα 750. Με τιποτα... Το πολυ 100 ευρω να χασουν το μηνα... Ετσι κλεγονται ολοι...
Και ομως νικ ετσι ειναι... Αν γινει αυτο που λενε τοσο παει... Μην το ψαχνεις καποτε κλαιγοντουσαν τσαμπα! Τωρα πλεον πρεπει να κλαφτουνε!
ΕΛΛΑΣ
Κ εγω το πιστευω νικ. Το ειδα κ σε καποια εφημεριδα σε ενα αρθρο! Ενταξει το αγαπαμε πολυ ολο αυτο αλλα κ 700ευρω. Ειναι πολυ λιγα αν δεν εχεις δικο σ σπιτι στην Αθηνα...
ναι δεν λεει.PETRAN έγραψε:Κ εγω το πιστευω νικ. Το ειδα κ σε καποια εφημεριδα σε ενα αρθρο! Ενταξει το αγαπαμε πολυ ολο αυτο αλλα κ 700ευρω. Ειναι πολυ λιγα αν δεν εχεις δικο σ σπιτι στην Αθηνα...
τωρα ας τσακωνονται ποιος θα μπει... !1
χαχαχα... !

ΝΙK007 τα 900-1000 ευρω τα επαιρναν οι ειδικοι φρουροι μαζι μετα επιδοματα! Ο βασικος τους ειναι 650+37 ευρω το επιδομα εξομαλυνσης... Τωρα τα κοψαν! Ο Αδερφος μου ειναι Αξιωματικος και θα παιρνει απο δω και περα κανα 900αρι... Βαλε ποσο θα παιρνουν οι αστυφυλακες και ποσο λιγοτερα οι ειδ. Φρουροι που τραβανε και το λουκι... Διαβαστε και λιγο...
Εμαθε καποιος αν ηρθε παλι σημα σημερα το απογευμα στα τμηματα που λεει τελικα οτι θα πληρωθουν ολα κανονικα; Νυχτερινα και πενθημερα;
ΕΛΛΑΣ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Οι αλλαγες θα πρεπει να γινουν καταρχας στην νοοτροπια και την εκπαιδευση. Κατοπιν θα πρεπει να γινονται αυστηρα ψυχολογικα τεστ για να μην εχουμε φαινομενα τυπου Αλεξη. Οσον αφορα την αναγραφη στοιχειων, δεν νομιζω οτι τιθεται καποιο προβλημα. Προβλημα θα τιθεται οταν υπαρχουν συμπεριφορες οπως στο βιντεακι με τον ΜΑΤατζη που φωναζε "στα @@ μου τον γραφω τον υπουργο μου". ...
ενταξει μεγαλε οτι ναι! Τωρα κατι μας ειπες...ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Οι αλλαγες θα πρεπει να γινουν καταρχας στην νοοτροπια και την εκπαιδευση. Κατοπιν θα πρεπει να γινονται αυστηρα ψυχολογικα τεστ για να μην εχουμε φαινομενα τυπου Αλεξη. Οσον αφορα την αναγραφη στοιχειων, δεν νομιζω οτι τιθεται καποιο προβλημα. Προβλημα θα τιθεται οταν υπαρχουν συμπεριφορες οπως στο βιντεακι με τον ΜΑΤατζη που φωναζε "στα @@ μου τον γραφω τον υπουργο μου"...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης