Kostas17 έγραψε:KΑνεις που εκανε τα χαρτια του σημερα να μας πει αριθμο πρωτοκολλου;
Γιατί έχεις αγωνία αν θα είναι πολλοί ή λίγοι οι υποψήφιοι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι απίστευτα πολλοί, σε σχέση πάντα με τις προκυρησόμενες θέσεις!
Kostas17 έγραψε:KΑνεις που εκανε τα χαρτια του σημερα να μας πει αριθμο πρωτοκολλου;
Γιατί έχεις αγωνία αν θα είναι πολλοί ή λίγοι οι υποψήφιοι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι απίστευτα πολλοί, σε σχέση πάντα με τις προκυρησόμενες θέσεις!
Αυτό είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί (κατά τη γνώμη μου) γιατί η ψυχολογία που πρέπει να έχεις είναι de facto ότι θα ανταγωνιστείς απίστευτα πολλούς υποψηφίους, άσε που υπάρχουν περισσότερο ουσιώδη ζητήματα να απασχολούνται οι υποψήφιοι
Παιδιά αφαιρέστε ένα άτομο (εμένα) συνειδητοποίησα πως ειναι τραγικά δύσκολο να πετυχω αναμεσα σε τόσους υποψηφιους... Προτιμησα να δουλεψω στον παιδικό σταθμο (πάνω στο αντικειμενο μου). Ευχομαι καλη επιτυχια σε όλους σας!
Ευη ειναι κριμα να μην κανεις την προσπαθεια αν πραγματικα σου αρεσει αυτη η δουλεια. Οπως λεει και η διαφημηση: "Κι αν σου κατσει; Σου αλλαζει τη ζωη! "