Οι Βασεις Εμπορικου Ναυτικου Στις Ακαδιμιες Α. Ε. Ν Εχουν Ως Εξης... Το 2008 ηθελε-8.822 μορια...70 2009 η8ελε-10.219 μορια... Και το 2010 θελει να εχεις -2.548 μορια !
Βλέπω τον πινακα εισακτέων στις Α. Ε. Ν για το 2010 (http://www.theseanation.gr/news/powerhouse/epitixontes-2010-2011.htm) και παρατηρώ παιδιά να μπαίνουν με 20.000 μόρια. Να υποθέσω πως υπαρχει επιπλέον μοριοδότηση; Αν ναι με ποια κριτήρια (Αγγλικά, Πτυχεία από άλλες σχολές κτλ; ) ; Ζητώ συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί κάπου αλλού οι ερωτήσεις μου - έψαξα στον φορουμ αλλά δεν βρήκα τιποτα :- (.
Η1ν2 έγραψε:Βλέπω τον πινακα εισακτέων στις Α. Ε. Ν για το 2010 (http://www.theseanation.gr/news/powerhouse/epitixontes-2010-2011.htm) και παρατηρώ παιδιά να μπαίνουν με 20.000 μόρια. Να υποθέσω πως υπαρχει επιπλέον μοριοδότηση; Αν ναι με ποια κριτήρια (Αγγλικά, Πτυχεία από άλλες σχολές κτλ;) ; Ζητώ συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί κάπου αλλού οι ερωτήσεις μου - έψαξα στον φορουμ αλλά δεν βρήκα τιποτα :- (.
Καλησπέρα παιδιά φέτος δίνω κι εγώ πανελήνιες και εχω αγχωθει γιατι θελω να περασω μονο εμποροπλοιαρχον στιν θεσσαλονικη (μηχανιονα) ... παω σε ΕΠΑΛ τομεα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο πρωτο τετραμηνο ειχα μεσο ορο 15... Θελω να μαθω ποσο πρεπει να γραψω στις πανεληνιες για να περασο σιγουρα;
nikitas_krhth έγραψε:Καλησπέρα παιδιά φέτος δίνω κι εγώ πανελήνιες και εχω αγχωθει γιατι θελω να περασω μονο εμποροπλοιαρχον στιν θεσσαλονικη (μηχανιονα) ... παω σε ΕΠΑΛ τομεα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο πρωτο τετραμηνο ειχα μεσο ορο 15... Θελω να μαθω ποσο πρεπει να γραψω στις πανεληνιες για να περασο σιγουρα;
nikitas_krhth έγραψε: Μα δεν βγαινοθν 10000 μορια απο επαλ... μηπως ενοοις 1000;
Εννοω οτι με τα 10000 μορια απο τα ενιαια λυκεια στις πανελληνιες καποιος ειναι 100% μεσα. Με τα επαλ δεν γνωριζω πως ειναι η μοριοδοτηση. Πανω κατω κανε τους υπολογισμους σου.
Οποια σχολη θελεις δηλωνεις. Μπορεις να τις βαλεις ολες με οποια σειρα να ναι. Τωρα οι πιθανοτητες να ανεβουν τα μορια ειναι πολλες διοτι ηταν απο τα χαμηλοτερα της τελευταιας δεκαετιας τοσο για μηχανικους οσο και για πλιοαρχους.