Τινα έγραψε:Ποιο ειναι το ποσοστο επιτυχιας σε ΣΣΕ για γυναικες;
Άν και ο καταλληλότερος για να καλύψει την απορία σου είναι ο Black_Knight ώς Εύελπις, θεωρώ ότι το ποσοστό δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλο κυρίως στην αποφοίτηση και όχι τόσο στην ποσοστιαία εισαγωγή στην Σχολή.
Με τη αποτρίχωση τι γίνεται; Δηλαδή πρέπει να είναι αποτριχωμένες (στα πόδια), όπως και οι άντρες καλά ξυρισμένοι στο πρόσωπο; Α και επίσης, αν με το καλό μπω, έχω σκουλαρίκι στον αφαλό, θα πρέπει να το βγάλω; Αν είναι να κλείσω από τώρα την τρυπούλα
Νικολέτα έγραψε:Με τη αποτρίχωση τι γίνεται; Δηλαδή πρέπει να είναι αποτριχωμένες (στα πόδια), όπως και οι άντρες καλά ξυρισμένοι στο πρόσωπο;
Δηλαδή άμα σου πουν ότι επιτρέπεται να μην ειναι αποτριχωμένα τα πόδια σου εσύ θα το κάνεις;
Νικολέτα έγραψε:Α και επίσης, αν με το καλό μπω, έχω σκουλαρίκι στον αφαλό, θα πρέπει να το βγάλω; Αν είναι να κλείσω από τώρα την τρυπούλα
Το σκουλαρίκι δεν μπορείς να το φοράς μέσα.
Η τρυπα δεν πειράζει, δεν θα την δει κανείς.
χαχα για το 1ο που είπες, όχι φυσικά, απλά ρωτάω αν είναι τόσο αυστηρά όσο με τους άνδρες, απλά να ξέρω. Πρέπει να έχουμε σίγουρα μια καλή εμφάνιση όλοι και όλες.
Για την τρύπα ρωτάω γιατί αν μείνει ανοιχτή, μπορώ να πάθω μόλυνση, οπότε ας κλείσει.
KostasSSE έγραψε:Νικολετα αστο μπας και μας ανοιξει κανα ματι!
ας ήμαστε μαζεμένοι καλύτερα. Πειθαρχία χρειάζεται και ξεκινάει πρώτα από μας, και με μικρά πράγματα ακόμηΤο τατουάζ εντάξει, δε μπορεί να βγεί, αλλά σκουλαρίκια, παρδαλά μαλλιά και λοιπά "τρελά"θεωρώ πως δε χωράνε στο στρατό. Καλοπροαίρετα πάντα