Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2011)
Αυτο θελω να πιστεθω και εγω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Θα δειξει οταν θα βγει αν θα βγει [;) ]
Μη με απογοητευεις τωρα... Ξεκειανω προπονησεισ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Χαχαχα, α ναι; Τοτε θα βγει σιγουρα... Καλή επιτυχία λοιπόν. Μεσα στο καλοκαιρι θα δειξει.
Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω ΑΝ μπορω να κανω τα χαρτια μου. Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου,ecdl, εχω Διπλωματα απο αυτοκινητο, μηχανης απεριοριστου, φορτηγου, ημουν δοκιμος του μηχανικου και εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ KAI κάρτα ανεργιας 14 μηνων ευχαριστω
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
Δύο νέες προκηρύξεις για 9.387 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα ετοιμάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Η προκήρυξη για 5.387 εποχικούς πυροσβέστες θα εκδοθεί άμεσα, ενώ θα ακολουθήσει άλλη για 4.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, που αποτελούν τη νέα κατηγορία προσωπικού του Σώματος.
Πηγη: www.inews.gr
Ρε παιδια οι πολιτες που δεν εχουν σχεση Με το σωμα μπορουν να κανουν τα χαρτια τοθς για εποχιακους
Απ'οτι ξερω μπορουν και πολιτες και εθελοντες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδια οι πολιτες που δεν εχουν σχεση Με το σωμα μπορουν να κανουν τα χαρτια τοθς για εποχιακους
Ε διάβασε το θέμα από την άρχη.
Γεια σας, μήπως υπάρχει κάποιο λίνκ για την Προκήρυξη?
Τον Μάϊο θα βγεί η προκήρυξη.
Παιδια παραμυθεια ειναι ολα. Πετανε 2500 εν ενεργεια Συμβασιουχους Πυροσβεστες στον δρομο για να κανουν Ψηφοθηρια λογω εποχης για εκλογες. Οποιος πολιτης εχει μεσον να δηλωσει Συμετοχη και δεν θα χασει και σας στο λεει ενας Πυροσβεστης
Τι ειναι καλυτερο να κανεις τα χαρτια σου τωρα γ εποχιακους η να περιμενεις γ μονοιμος; Εχουν μεγαλη διαφορα στα χρηματα; Ο εποχιακος ειναι κτ σαν "το παιδι για ολα τα θεληματα" ; Μπορεις να γινεις μονοιμος μετα;
kostas. έγραψε:Τι ειναι καλυτερο να κανεις τα χαρτια σου τωρα γ εποχιακους η να περιμενεις γ μονοιμος; Εχουν μεγαλη διαφορα στα χρηματα; Ο εποχιακος ειναι κτ σαν "το παιδι για ολα τα θεληματα" ; Μπορεις να γινεις μονοιμος μετα;
Καλύτερο πλεον είναι οτιδήποτε βγαίνει στον αέρα να κάνεις τα χαρτιά σου μπάς και διοριστείς πουθενά αγορίνα μου. Εννοείται πως τα υπόλοιπα ελάχιστα σε ενδιαφέρουν! Καλό πάσχα και καλή Ανάσταση!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες