Μείωση θητείας (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Eννοείται ρε συ πειραιώτη ότι γι'αυτό έγινε! :) αλλά δεν βλάπτει και λίγο κοροϊδίστικη ειρωνία όταν μας θεωρούνε τόσο για τόσο βλάκες και μας δουλεύουνε μπροστά στην μούρη μας.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Καποιοι τα πιστευουν ομως! Οποτε καποιοι ειναι τοσο βλακες! Εδω και πολλα χρονια ακουγονται πολλα για την αυξηση ή μειωση της θητειας! Το 2005 που ηταν ενας φιλος μου στρατιωτης στην κω τους ελεγαν αξιωματικοι οτι θα γινει παλι αυξηση της θητειας σε 18μηνο! Τιποτα δεν εγινε!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Aκόμα και τότε όμως, οι περισσότεροι έλεγαν ότι τα περί αύξησης ήτανε μια χαζομάρα που δεν είχε καμία βάση. Όπως και τα σημερινά που ακούγονται άλλωστε.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Ναι, δε λεω το αντιθετο! Απλα ακομα και τοτε το ελεγαν αξιωματικοι! Οχι απλοι φανταροι που ακουσαν καποιον τυχαιο να το λεει!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

πειραιωτης έγραψε:Ναι, δε λεω το αντιθετο! Απλα ακομα και τοτε το ελεγαν αξιωματικοι! Οχι απλοι φανταροι που ακουσαν καποιον τυχαιο να το λεει!

Μόνο αν γίνει ανακοίνωση εχει το δικαίωμα να λεει κατι με σιγουρια και να το επιβάλει στους αλλους οι οποιοι δε ξέρουν τι γίνεται και θέλουν να μάθουν...
Συμφωνείς φιλε πειραιώτη;
Αυτα τα περι μείωσης ειναι παπατζιλίκια της ανύπαρκτης κυβέρνησης η οποία έχει χασει τον έλεχγο του κρατους εδω και καιρο σε όλα τα θέματα!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Έτσι ακριβώς όπως τα λες Φίλε Κώστα!

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Markos_Hdi έγραψε:Έτσι ακριβώς όπως τα λες Φίλε Κώστα!

Ελπίζω να σταματήσουν να κάνουν παραπληροφόριση μερικοι, σε θέματα τα οποια είναι ρευστά και μόνο με ανακοίνωση του κράτους μπορούν να επισημοποιηθούν...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Καλα τα λες ρε κωστα! Εμενα η απορια Μου ομως ειναι αλλη! Τι συμφερων εχουν να διαδιδουν ψευδεις "ειδησεις" περι μειωσης θητειας; Δε νομιζω να κερδιζουν κατι απο αυτο!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

πειραιωτης έγραψε:Καλα τα λες ρε κωστα! Εμενα η απορια Μου ομως ειναι αλλη! Τι συμφερων εχουν να διαδιδουν ψευδεις "ειδησεις" περι μειωσης θητειας; Δε νομιζω να κερδιζουν κατι απο αυτο!

Φίλε πειραιώτη μην αποκλείεις οτι κάποια άτομα με βάση τις ελπίδες τους για μείωση της θητειάς, κανούν ψευδή post με τη πληροφορία καποιου φίλου ο οποίος εχει την ίδια ακριβως επιθυμία...
Είναι πολλοι οι οποιοι ειναι κάτα του στρατου...

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Δυστυχως ναι, υπαρχουν! Βεβαια Οπως εχω πει αρκετες φορες δε μπορω να λεω εγω κατι που μου το ειπε ενας φιλος μου που του το ειπε η μανα του που της το ειπε η γειτωνισσα! Αγχος και ερωτηματα θα προκαλεσω μονο και τιποτα αλλο!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

πειραιωτης έγραψε:Δυστυχως ναι, υπαρχουν! Βεβαια Οπως εχω πει αρκετες φορες δε μπορω να λεω εγω κατι που μου το ειπε ενας φιλος μου που του το ειπε η μανα του που της το ειπε η γειτωνισσα! Αγχος και ερωτηματα θα προκαλεσω μονο και τιποτα αλλο!

Αυτό ακριβώς το παράπονο εξέφρασα πριν και είπα οτι δεν ειναι καλό για τα άτομα τα οποια έχουν πιθανό αγχος περι του θέματος...
Και για όλα τα θέματα ισχύει αυτό... Παραπληροφόριση τελος...
Δε μπορει να βγαινει ο καθένας να λεει το μακρυ του και το κοντό του ενώ αλλοι περιμένουν σαφής και επίσημη απάντηση...
Μονο αν ειναι αντικειμενικό το θέμα μπορει ο καθενας να απαντάει οτι θέλει...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Ρε παιδια αφου δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα απο κανεναν! Τι το συζηταμε; Αδικως κοπος!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Σαφώς και είναι άδικος κόπος. Πέταξε μια μπούρδα που του κατέβηκε στο μουστάκι ο Μεϊμαράκης και μεις τώρα καθόμαστε και αγχωνόμαστε τζάμπα.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Σωστα...
Ετοιμαστείτε για 12 μηνο και αφήστε τις λούφες! Εικόνα
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Ετσι! Αφηστε τις χαρες και τα πανηγυρια γιατι στους 9 μηνες της θητειας σας μαλλον θα ειστε στον εβρο και θα Μετρατε ακομα 100+σημερα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες