Απόλυση νωρίτερα για 2010Β ΕΣΣΟ; (311)

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
311 ΛΕΛΕ Β'ΜΚ

Δημοσίευση από 311 ΛΕΛΕ Β'ΜΚ »

Μαγκες ολα αυτα τα περι απολυσης νωριτερα ειναι μ-----ες αν επαιζε κατι τετοιο θα το ειχαν πει τα καναλια που ψωφανε για τετοια θεματα ειπε ενας μια μ----α κ αμεσως να διαδωθει μια ακομα αρβυλα του (εσ) λιγες εμειναν υπομονη!41κς!
311 λελελεελελελελελελελελελελελε!
β'μκ!
λελε311

Δημοσίευση από λελε311 »

Μαγκες εμαθα Πως τελικα θα απολυθουμε 24-01 και ειναι σιγουρι γιατι η θεια μου ειναι πολιτικο πρωσςπικο στο 5γωνο και ετσι ειναι σιγουρο...311 λελε
311λελε...

Δημοσίευση από 311λελε... »

Ρε ειδε κανεις χαρτι; Αμα δεν εχετε δει τοτε μην μιλατε παιδες... Το οτι λενε μερικοι οτι ο θειος μου ή η θεια μου που ξερει τον ταδε υπουργο της το ειπε εμενα προσωπικα δεν μου λεει τπτ... Απλα δινετε φρουδες ελπιδες σε μερικους... Δεν λεω οτι δεν μπορει να απολυθουμε νωριτερα αλλα αμα δεν δουμε χαρτι μην θεωρουμε τπτ δεδομενο... Για αυτο να σκεφτεστε 11/2/2011 το λελεδοχαρτο για να μην ξενερωσετε αμα δεν απολυθουμε νωριτερα...
Konst

Δημοσίευση από Konst »

Εκανα λαθος αλλα οχι για αυτο που σκεφτομουν αλλα για την ημερομηνια που εγραψα για το φεκ στο ποστ και προφανως εννοουσα 30/9 και οχι 30/10...
το τελευταιο οριο για να αποφασιστει αυτο ειναι η 10η δεκεμβρη...
αν φτασουμε εκει και δεν εχει υπογραφει τοτε δεν θα γινει...
παρολα αυτα το κουλο της υποθεσης ειναι πως γνωστος ανεφερε οτι τετοιο χαρτι εχει παει στο Δ' ΣΣ κατι το οποιο ομως δεν μου το επιβεβαιωσε κανεις μεσα απο το πενταγωνο οπου εχω ενα δυο φιλαρακια και κραταω επιφυλαξεις...
τεσπα θα δειξει...
υπομονη μια βδομαδα ακομη το μεγιστο και θα ξερουμε οριστικα...

andreas

Δημοσίευση από andreas »

o κολλητος μου εινα οδηγος του αντιστρατηγου Ρουσακη! Πριν λιγες μερες ειχε συναντηση με τον φραγκουλη! Οταν καθησαν σε ενα μαγαζι ενας συνταγματαρχης που ηταν μαζι τους ρωτησε τον φραγκουλη αν οι 311 απολυθουν νωριτερα και του ειπε οτι δεν εχουν αποφασισει κατι ακομα! Σειρες δυσκολα τα πραγματα!
γεεθα

Δημοσίευση από γεεθα »

311 λελε... και οποτε απολυθουμε... !!! δηλαδη σε 37 κσ
Γριά

Δημοσίευση από Γριά »

Μάγκες,10 ο μήνας και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό από επίσημα χείλη...2010 Β ΕΣΣΟ,8μηνος και δεν ξέρω πότε θα κουμπώσω Άδειες! Σκατά τα κάνανε και τα γκρουπάκια σήμερα, από 3 σε 2 (κυριολεκτικά... ) Αν υπάρχει ΦΕΚ, δώστε link, αν υπάρχουν νέα δώστε τροφή στα πουλάκια 13 ΚΣ! Λελεεεεεεεεε
Απολελε

Δημοσίευση από Απολελε »

Οκ καλο το παραμυθακι για 23 δεκεμβρη αλλα δυστυχως παρεμεινε παραμυθακι. Δεν πειραζει.32 δν ειναι πολλες!

Γριά

Δημοσίευση από Γριά »

... Εδώ 200βάλε είναι πολλές κι όμως πέρασαν...
311 λελε

Δημοσίευση από 311 λελε »

Ρε παιδια ελεος δλδ! Τελεικα τι γινεται; Θα μας διοξουν πιο νωρις η τηα μας ταλεπορουν; Τους μαγειρες τους εδιοξαν απο τις 10 του δεκεβρη κ θα γυρισουν στις 23 του δεκεβρη για να απολιθουν! Τι γινεται;
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kampf »

ΔΕΝ απολυωμαστε νωριτερα. Τα γκρουπ εγιναν 8αημερα.61 κ σημερα. Κακοι πολιτες να γινουμε
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Θωμάς

Δημοσίευση από Θωμάς »

8 ημερα τα γκρουπ; Τελικα θα ειναι 2 γκρουπ και οχι 3; Κ γω ειδικοτητα μαγειρα εχω αλλα δεν μου ειπε κανεις οτι φευγω απο τις 10δεκ και θα πρεπει να επιστρεψω στις 23...
Γριά

Δημοσίευση από Γριά »

Ο καλύτερος τρόπος να πορευτούμε είναι να βασιστούμε στα επίσημα...10 Φεβρουαρίου 9μηνοι και 10 Ιανουαρίου οι 8μηνοι. Πρακτικά μείον τα γκρουπάκια (8 ημέρες) 20 ΚΣ οι 8μηνοι και 52 ΚΣ οι 9μηνοι... Το ράδιο - αρβύλα καλά κρατεί...
βλ4νκ

Δημοσίευση από βλ4νκ »

Αν ειναι να γινει κατι θα ερθει το σημα αυτη τη βδομαδα! Αν περασει κ αυτη η βδομαδα χωρις επισημη ανακοινωση φαγαμε πανηγυρικο ακυρο
Guest311

Δημοσίευση από Guest311 »

Παιδιά αφού η νέα ΕΣΣΟ θα μπει 07-08-09/02, μήπως απολυθούμε 04/02; Η' θα φάμε και τρίτη σειρά στη μάπα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες