Αξιοκρατία στους Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.

Υπάρχει διαφάνεια στην προκύρηξη ΕΦ (2010) ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 15, 2010 8:11 pm

ΝΑΙ
43
41%
ΟΧΙ
55
52%
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
8
8%

Σύνολο ψήφων: 106

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από greko_27 »

KΑλα ο λεμον26 μπηκε ειδικος φρουρος πριν μπει ο ασεπ (μην τα ισοπεδωνουμε ολα) ... Για αυτο και κοκορευεται... Εαν εδινε φετος και δεν ειχε τα μορια θα επερνε... Ξερει αυτος... Και επειδη τυγχανει να τον πληρωνουμε τον κυριο. Οριστε ποιοι γινονται μελλοντικοι μπατσοι που καθαριζουν κατι 15χρονα σαν τον αλεξη.
lemon_26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lemon_26 »

Αποτι καταλαβα παιδια εσας σας πειραζει που το παραδεχτηκα κ οχι οτι υπαρχει γενικα βισμα! Δεν μπηκα για να το παιξω εξυπνος αλλα για να ενημερωσω κ να διορθωσω τις λαθος αποψεις που ειχατε σχετικα με το βισμα, αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ... Τωρα παιδια θελετε να μου πειτε οτι ειστε τοσο ηθικοι και τιμιοι που αμα ειχατε βισμα δεν θα το βαζατε; Δεν ανεφερα ποτε οτι μπηκα με πλαστογραφια οπως ειπε καποιος... Κ οσοι μπηκαν με την αξια τους, οπως πιστευουν, ας μην επαναπαυονται καλυτερα γιατι εχουν πολλα ακομα να περασουν... Φιλε γκρεκο και φετος να εδινα παλι μεσα θα ημουν οπως και πολλοι αλλοι φετος, ειτε το πιστευετε ειτε οχι ετσι ειναι δεν αλλαζει... Με πληρωνεις επειδη κανω την δουλεια μου ειτε μπηκα με βισμα ειτε ''αξιοκρατικα'' με μορια... Μαρεσει η σκεψη σου γκρεκο, δηλαδη οσοι μπηκαν με βισμα θα ειναι αυτοι που θα καθαριζουν 15χρονα; Και οσοι μπηκαν αξιοκρατικα με μορια θα ειναι οι καλοι και οι σωστοι; Να εισαι σιγουρος οτι με αυτο το σκεπτικο ο επομενος που θα καθαρισει 15 χρονα θα ειναι καποιος σαν κι εσενα...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από sta8hsss »

lemon_26 έγραψε:Αποτι καταλαβα παιδια εσας σας πειραζει που το παραδεχτηκα κ οχι οτι υπαρχει γενικα βισμα! Δεν μπηκα για να το παιξω εξυπνος αλλα για να ενημερωσω κ να διορθωσω τις λαθος αποψεις που ειχατε σχετικα με το βισμα, αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ... Τωρα παιδια θελετε να μου πειτε οτι ειστε τοσο ηθικοι και τιμιοι που αμα ειχατε βισμα δεν θα το βαζατε; Δεν ανεφερα ποτε οτι μπηκα με πλαστογραφια οπως ειπε καποιος... Κ οσοι μπηκαν με την αξια τους, οπως πιστευουν, ας μην επαναπαυονται καλυτερα γιατι εχουν πολλα ακομα να περασουν... Φιλε γκρεκο και φετος να εδινα παλι μεσα θα ημουν οπως και πολλοι αλλοι φετος, ειτε το πιστευετε ειτε οχι ετσι ειναι δεν αλλαζει... Με πληρωνεις επειδη κανω την δουλεια μου ειτε μπηκα με βισμα ειτε ''αξιοκρατικα'' με μορια... Μαρεσει η σκεψη σου γκρεκο, δηλαδη οσοι μπηκαν με βισμα θα ειναι αυτοι που θα καθαριζουν 15χρονα; Και οσοι μπηκαν αξιοκρατικα με μορια θα ειναι οι καλοι και οι σωστοι; Να εισαι σιγουρος οτι με αυτο το σκεπτικο ο επομενος που θα καθαρισει 15 χρονα θα ειναι καποιος σαν κι εσενα...
δεν ειχες τα μορια και μπηκες; Πες μου τι εννοεις βυσμα! Γιατι δεν εχω καταλαβει! ...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

lemon_26 έγραψε:Αποτι καταλαβα παιδια εσας σας πειραζει που το παραδεχτηκα κ οχι οτι υπαρχει γενικα βισμα! Δεν μπηκα για να το παιξω εξυπνος αλλα για να ενημερωσω κ να διορθωσω τις λαθος αποψεις που ειχατε σχετικα με το βισμα, αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ... Τωρα παιδια θελετε να μου πειτε οτι ειστε τοσο ηθικοι και τιμιοι που αμα ειχατε βισμα δεν θα το βαζατε; Δεν ανεφερα ποτε οτι μπηκα με πλαστογραφια οπως ειπε καποιος... Κ οσοι μπηκαν με την αξια τους, οπως πιστευουν, ας μην επαναπαυονται καλυτερα γιατι εχουν πολλα ακομα να περασουν... Φιλε γκρεκο και φετος να εδινα παλι μεσα θα ημουν οπως και πολλοι αλλοι φετος, ειτε το πιστευετε ειτε οχι ετσι ειναι δεν αλλαζει... Με πληρωνεις επειδη κανω την δουλεια μου ειτε μπηκα με βισμα ειτε ''αξιοκρατικα'' με μορια... Μαρεσει η σκεψη σου γκρεκο, δηλαδη οσοι μπηκαν με βισμα θα ειναι αυτοι που θα καθαριζουν 15χρονα; Και οσοι μπηκαν αξιοκρατικα με μορια θα ειναι οι καλοι και οι σωστοι; Να εισαι σιγουρος οτι με αυτο το σκεπτικο ο επομενος που θα καθαρισει 15 χρονα θα ειναι καποιος σαν κι εσενα...

Ο κλασσικος νεοελλην... Θελεις πολλα ψωμια ακομη για να φτασεις τον τροπο σκεψης μου... Σε αντιθεση με εσενα εγω ειμαι κοσμογυρισμενος και εχω ενα μετρο συγκρισης την νεολληνικης κουλτουρας με την ξενη... ο τροπος που εκφραζεσαι με ενοχλει και δειχνει μεγαλη αλαζονεια... οσο ευκολα χρησιμοποιησες το βυσμα σου για να μπεις τοσο ευκολα θα το χρησιμοποιησεις για να πας σε καλυτερη υπηρεσια σε βαρος αλλου συναδελφου σου... Και οσο για τα "ποιος θα καθαρισει 15χρονο" ... σου υπενθυμιζω οτι εσυ φορας στολη και οχι εγωΕικόνα. Απο κει και περα ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του και δεν μου αρεσει να επιβραβευω και να το "θεωρω μαγκια" οσους μπηκαν ειδικα σε σωματα ασφαλειας απο την πισω πορτα.
...
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Λέμον σε πάω με τα χίλια! Όχι γιατί μπήκες με βύσμα αλλά γιατί θέλει μαγκιά να το παραδεχτείς! Όχι σαν άλλους που μπήκαν έτσι και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και το παίζουν και ιστορία... Και μιλάω από Προσωπική εμπειρία. Και στα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ. Δεν με νοιάζει αν μπήκες έτσι αρκεί που το παραδέχεσαι και να είσαι καλός στη δουλειά σου. Κι όποιος λέει ότι αν ερχόταν κάποιος και του έλεγε 'σε βάζω εκεί' και του'λεγε όχι τότε μας κοροϊδεύει!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από bonito »

lemon_26 έγραψε:Αποτι καταλαβα παιδια εσας σας πειραζει που το παραδεχτηκα κ οχι οτι υπαρχει γενικα βισμα! Δεν μπηκα για να το παιξω εξυπνος αλλα για να ενημερωσω κ να διορθωσω τις λαθος αποψεις που ειχατε σχετικα με το βισμα, αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ... Τωρα παιδια θελετε να μου πειτε οτι ειστε τοσο ηθικοι και τιμιοι που αμα ειχατε βισμα δεν θα το βαζατε;Δεν ανεφερα ποτε οτι μπηκα με πλαστογραφια οπως ειπε καποιος... Κ οσοι μπηκαν με την αξια τους, οπως πιστευουν, ας μην επαναπαυονται καλυτερα γιατι εχουν πολλα ακομα να περασουν... Φιλε γκρεκο και φετος να εδινα παλι μεσα θα ημουν οπως και πολλοι αλλοι φετος, ειτε το πιστευετε ειτε οχι ετσι ειναι δεν αλλαζει... Με πληρωνεις επειδη κανω την δουλεια μου ειτε μπηκα με βισμα ειτε ''αξιοκρατικα'' με μορια... Μαρεσει η σκεψη σου γκρεκο, δηλαδη οσοι μπηκαν με βισμα θα ειναι αυτοι που θα καθαριζουν 15χρονα; Και οσοι μπηκαν αξιοκρατικα με μορια θα ειναι οι καλοι και οι σωστοι; Να εισαι σιγουρος οτι με αυτο το σκεπτικο ο επομενος που θα καθαρισει 15 χρονα θα ειναι καποιος σαν κι εσενα...

εννοειται οτι δεν το ανεφερες φιλε μου, χαζος εισαι να το δει και κανενας να τρεχεις... Καλα εκανες... Ειμαι αρκετα Συνειδητοποιημένος ωστε να ξερω οτι μπορει να ειναι κατι αεργοι ανθρωποι οπως εσυ που να θελουν να βαλουν βυσμα και στα ιατρικα και στα αθλητικα... Για αυτο λοιπον τρεχω καθε μερα (ετσι και αλλιως αθλουμαι) , για να μην βρεθει καποιος ανανδρος και ψευτης και μου πει οτι κοπηκα για 1 μιλισεκοντ, για να μην μου πουν μαλακια οι γιατροι ταχα οτι εχω κατι, για αυτο διαβασα την προκυρηξη να βεβαιωθω οτι δεν εχω προβλημα υγειας απο ολα αυτα οσο παραλογα και αν ειναι, ΑΝ ειναι... Γιατι υπαρχει και ο καλος ο τροπος που ειναι δυσκολος... Οχι μονο ο βυσματικος. Αλλα που να σηκωσει τον κολο του ο ελληνας να προσπαθησει. Αν εισαι κουρασμενος την νυχτα του γαμου θα σου φερουμε την γυναικα ετοιμη γκαστρωμενη που λεει ενα τραγουδι... Σου λεω ξανα οτι πραγματικα δεν εχω κατι μαζι σου απλα μην προσπαθεις να δικαιολογησεις το λαθος για σωστο. Να περνας παντα καλα και με υγεια.

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimike »

Εγω μια ερωτηση θελω να κανω μονο! Και οποιος θελει απανταει! Υποτιθεται οτι αργησαν να βγουν οι πρωτοι πινακες με επιτυχοντες και επιλαχοντες επειδη τα ελεγχαν πολυ Καλα κλπ κλπ κλπ Ειχαν ατομα του ασεπ, εισαγγελεα... Κλπ πως τωρα που βγηκαν οι πινακες και αρχισαν οι ενστασεις εχουν βρει παρα πολλα ατομα με κουτσουκελες; Δεν ειναι ενας και δύο! Περιμενω απαντηση που να στεκει ετσι; Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

asimike έγραψε:Εγω μια ερωτηση θελω να κανω μονο! Και οποιος θελει απανταει! Υποτιθεται οτι αργησαν να βγουν οι πρωτοι πινακες με επιτυχοντες και επιλαχοντες επειδη τα ελεγχαν πολυ Καλα κλπ κλπ κλπ Ειχαν ατομα του ασεπ, εισαγγελεα... Κλπ πως τωρα που βγηκαν οι πινακες και αρχισαν οι ενστασεις εχουν βρει παρα πολλα ατομα με κουτσουκελες; Δεν ειναι ενας και δύο! Περιμενω απαντηση που να στεκει ετσι; Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!

Καταρχην ο ΑΣΕΠ παντα αργουσε σε προκυρηξεις που αφορουσαν προσληψεις σε υπουργεια κτλ και η επαληθευση των πραγματικων στοιχειων αλλα και ο ελεγχος των ενστανσεων περνει πολυ χρονο.Το θεμα ειναι να δωσουν στον ΑΣΕΠ περισσοτερες αρμοδιοτητες και οχι μονο τον ελεγχο των ενστανσεων. Ειναι μια αρχη παντως. Παλι καλα που τους βρηκαν να λες (εαν τους βρηκαν) ... Γιατι παλιοτερα γινοτανε εντελως τα στραβα ματια.To θεμα για μενα ειναι απλο: Θελουμε διαφανεια στις προσληψεις που αφορουν το δημοσιο τομεα; ... παντως πολυ εχουν ενοχληθει εντονα με την παρεμβαση του ΑΣΕΠ και ψαχνουν να βρουν απο το πουθενα δικαιολογιες για την αποτυχια τους γιατι δεν τους βοηθησει ο μπαρμπας τους. Αλλα ο ελληνας δεν αλλαζει παντα θα ψαχνει την ευκολη οδο για να μπει στο δημοσιο...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:Εγω μια ερωτηση θελω να κανω μονο! Και οποιος θελει απανταει! Υποτιθεται οτι αργησαν να βγουν οι πρωτοι πινακες με επιτυχοντες και επιλαχοντες επειδη τα ελεγχαν πολυ Καλα κλπ κλπ κλπ Ειχαν ατομα του ασεπ, εισαγγελεα... Κλπ πως τωρα που βγηκαν οι πινακες και αρχισαν οι ενστασεις εχουν βρει παρα πολλα ατομα με κουτσουκελες; Δεν ειναι ενας και δύο! Περιμενω απαντηση που να στεκει ετσι; Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!
δεν ελεγξανε την εγκυροτητα των εγραφων... Απλα βγαλανε των πινακα με αυξοντα αριθμο μοριων... Και τωρα εγινε και ο ελεγχος και οι ενστασεις! Οι κουτσουκελες υπηρχαν παντα, απλα βρισκοντουσαν σε λαθος χρονο!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

greko_27 έγραψε:

Καταρχην ο ΑΣΕΠ παντα αργουσε σε προκυρηξεις που αφορουσαν προσληψεις σε υπουργεια κτλ και η επαληθευση των πραγματικων στοιχειων αλλα και ο ελεγχος των ενστανσεων περνει πολυ χρονο.Το θεμα ειναι να δωσουν στον ΑΣΕΠ περισσοτερες αρμοδιοτητες και οχι μονο τον ελεγχο των ενστανσεων. Ειναι μια αρχη παντως. Παλι καλα που τους βρηκαν να λες (εαν τους βρηκαν) ... Γιατι παλιοτερα γινοτανε εντελως τα στραβα ματια.To θεμα για μενα ειναι απλο: Θελουμε διαφανεια στις προσληψεις που αφορουν το δημοσιο τομεα; ... Παντως πολυ εχουν ενοχληθει εντονα με την παρεμβαση του ΑΣΕΠ και ψαχνουν να βρουν απο το πουθενα δικαιολογιες για την αποτυχια τους γιατι δεν τους βοηθησει ο μπαρμπας τους. Αλλα ο ελληνας δεν αλλαζει παντα θα ψαχνει την ευκολη οδο για να μπει στο δημοσιο...
ακριβως... Θελει χρονο για να γινει η πιστοποιησει απολυτηριων κτλ!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Ε και λιγο οι εκλογες να ταξουν σε κανα παλικαρι την εισοδο στην αστυνομια να παρουν τις ψηφους, τις φαγαμε τις βδομαδες... : Ρ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Ε και λιγο οι εκλογες να ταξουν σε κανα παλικαρι την εισοδο στην αστυνομια να παρουν τις ψηφους, τις φαγαμε τις βδομαδες... : Ρ...
και αυτο... Οντως!
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλοι όσοι το παίζετε υπεράνω θα βάλετε βύσμα για να πάτε στις πόλεις που κατάγεστε ή θα περιμένετε υπομονετικά κάμποσα χρόνια μέχρι να'ρθει η σειρά σας... Προκαλείτε, δεν μπορώ να μη μιλήσω... Και όποιος είναι αποτυχών δε νομίζω να έχει να κερδίσει κάτι επειδή τονίζει το αυτονόητο. Ο. Κ! Όλα αξιοκρατικά! Ευχαριστημένοι τώρα; Πολύ θίγεστε και δεν θα έπρεπε εφόσον περάσατε κανονικά. Και δε νομίζω ότι είναι αποτυχία όποιος δεν είχε αρκετά μόρια. Ο καθένας με ότι έχει προσπαθεί και μάχεται όπως και στο στρατό! Αν όσοι λένε για βύσματα είναι αποτυχόντες τότε όσοι είστε μέχρι Στιγμής επιτυχόντες γιατί μιλάτε; Όπότε ότι λέτε είναι άκυρο. Κι εγώ έχω μιλήσει ως επιτυχών για όσα είδα στο στρατό. Απλά είμαι σίγουρη πως ούτε η ελ. Ας ξεφεύγει που μάλιστα έχει τα υψηλότερα ποσοστά διαφθοράς στην Ελλάδα. Το ότι κάποιος εκφράζει αυτό που πιστεύει δε σημαίνει ότι Θέλει να ρίξει αλλού ευθύνες. Κάποιοι ίσως. Χαλαρώστε λίγο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλοι όσοι το παίζετε υπεράνω θα βάλετε βύσμα για να πάτε στις πόλεις που κατάγεστε ή θα περιμένετε υπομονετικά κάμποσα χρόνια μέχρι να'ρθει η σειρά σας... Προκαλείτε, δεν μπορώ να μη μιλήσω... Και όποιος είναι αποτυχών δε νομίζω να έχει να κερδίσει κάτι επειδή τονίζει το αυτονόητο. Ο. Κ! Όλα αξιοκρατικά! Ευχαριστημένοι τώρα; Πολύ θίγεστε και δεν θα έπρεπε εφόσον περάσατε κανονικά. Και δε νομίζω ότι είναι αποτυχία όποιος δεν είχε αρκετά μόρια. Ο καθένας με ότι έχει προσπαθεί και μάχεται όπως και στο στρατό! Αν όσοι λένε για βύσματα είναι αποτυχόντες τότε όσοι είστε μέχρι Στιγμής επιτυχόντες γιατί μιλάτε; Όπότε ότι λέτε είναι άκυρο. Κι εγώ έχω μιλήσει ως επιτυχών για όσα είδα στο στρατό. Απλά είμαι σίγουρη πως ούτε η ελ. Ας ξεφεύγει που μάλιστα έχει τα υψηλότερα ποσοστά διαφθοράς στην Ελλάδα. Το ότι κάποιος εκφράζει αυτό που πιστεύει δε σημαίνει ότι Θέλει να ρίξει αλλού ευθύνες. Κάποιοι ίσως. Χαλαρώστε λίγο.

έχεις μπερδέψει τα σώματα ασφαλείας με τις ένοπλες δυνάμεις.στην αστυνομία οι μεταθέσεις γίνονται με την διαδικασία των μοριών. Οπότε σταμάτα να γράφεις εκθέσεις. Μας κουράζεις και στην ουσία δεν γράφεις κάτι που να ισχύει στα σώματα ασφαλείας
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Kerveros έγραψε:Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλοι όσοι το παίζετε υπεράνω θα βάλετε βύσμα για να πάτε στις πόλεις που κατάγεστε ή θα περιμένετε υπομονετικά κάμποσα χρόνια μέχρι να'ρθει η σειρά σας... Προκαλείτε, δεν μπορώ να μη μιλήσω... Και όποιος είναι αποτυχών δε νομίζω να έχει να κερδίσει κάτι επειδή τονίζει το αυτονόητο. Ο. Κ! Όλα αξιοκρατικά! Ευχαριστημένοι τώρα;Πολύ θίγεστε και δεν θα έπρεπε εφόσον περάσατε κανονικά. Και δε νομίζω ότι είναι αποτυχία όποιος δεν είχε αρκετά μόρια. Ο καθένας με ότι έχει προσπαθεί και μάχεται όπως και στο στρατό!Αν όσοι λένε για βύσματα είναι αποτυχόντες τότε όσοι είστε μέχρι Στιγμής επιτυχόντες γιατί μιλάτε; Όπότε ότι λέτε είναι άκυρο. Κι εγώ έχω μιλήσει ως επιτυχών για όσα είδα στο στρατό. Απλά είμαι σίγουρη πως ούτε η ελ. Ας ξεφεύγει που μάλιστα έχει τα υψηλότερα ποσοστά διαφθοράς στην Ελλάδα. Το ότι κάποιος εκφράζει αυτό που πιστεύει δε σημαίνει ότι Θέλει να ρίξει αλλού ευθύνες. Κάποιοι ίσως. Χαλαρώστε λίγο.

δεν εχουμε δικαιωμα οσοι περασαμε να μιλαμε; Χουντα και ετσι; Δεν ειπαμε οτι ολα ειναι αξιοκρατικα, αυτο καταλαβες εσυ... Οσο για το πρωτο που ειπες εχει ο θεος... Σε καποιους εδωσε υπομονη... Υπαρχουν τροποι για να πας στην πολη σου απο την αρχη. Αλλα δεν τους ειδες γιατι το μονο που σου ερχεται στο μυαλο ειναι το βυσμα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες