Αλλαγή ημερομηνίας κατάταξης στη φόρμα

Απαντήσεις σε όλες τις απορίες των νεοσυλλέκτων για την κατάταξή τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john_p
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από john_p »

zarko έγραψε:Στο αρμυ δν ς βγαζει τιποτα γιατι ειναι υποεπεξεργασια... Γι αυτο σε παραπεμπει μετα τις 26 οκτομβριου να ξαναμπεις να κοιταξεις...
απ οτι μου ειχε πει ενα φιλαρακι που μπηκε τον Αυγουστο στην δευτερη ημερομηνια κανουν ανανεωση στη σελιδα για οσους ειχαν ''δηλωσει'' στο τελος των ημερομηνιων, που μπορει να μην εχουν προλαβει να τους καταχωρησουν ηλεκτρονικα, ετσι του ειχαν πει απο το σ/γ
john_p
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από john_p »

Πριν λιγο πηρα τηλεφωνο στο σ/γ και τους ειπα την ολη κατασταση και μου ειπαν οτι αφου το εγραφε ετσι θα περιμενουμε μεχρι να τους ερθει καινουργια ειδοποιηση... Τωρα επειδη ηταν και λιγο ''καπως'' δεν τους ειπα γιατι πρωτα το εβγαζε και μετα οχι, για τεχνολογικους λογος δεν τους το ανεφερα ετσι οπως τα λεμε εμεις εδω, θα περιμενουμε και θα δουμε... Υπομονη
joeyj
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από joeyj »

Υπομονη κ παλι υπομονη... Το μονο π καταφερουν ειναι να μας ξενερωνουν...
zarko
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zarko »

Παιδια λοιπον. Εχω μια σχετικη ενημερωσει σημερα απο γες και απο στρατολογια.Οσοι στο σιτε τους εγραφε οτι εμπεναν κ μετα το σβησανε παει να πει οτι τους στειλανε εντολη απο το γες να σβησουν. Απο εντολη κατ ηλθε αυτο...

Αν εχετε δηλωσει εθελοντες το ποσοστο ειναι λιγο να μπειτε, οπως κ εγω. Αλλα δν εχει τελειωσει τιποτα... Μ ειπαν οτι μπορει να μας ειδοποιησουν μεχρι κ τις 10 νοεμβριου οτι μπαινουμε... Μεχρι και την τελευταια στιγμη δηλαδη μπορει να το μαθεις.

Οσοι ειναι η σειρα τους κ δεν τους εχουν καλεσει ακομα κ αυτοι να περιμενουν μεχρι τις 10 αλλιως πανε φεβρουαριο στανταρ 100%

Δεν περνουν λογω χωριτικοτιτας στον στρατο... Εμαθα επισης οτι απολυουν 11.000 στρατευσιμους 28 μερες πριν αποληθουν αρχες νοεμβριου λογω καποιων λογων που δεν γνωριζω ακριβως...

Συνοπτικα μεχρι τις 10 νοεμβριου ΜΠΟΡΕΙ να μας ερθει το χαρτι καταταξης... !

για τους προτακτους δεν εχουν στειλει ακομα εγγραφο για παραλαβη προτακτων ακομα... Οχι ακομα τουλαχιστον οπως μου διαβαιβεωσαν...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

zarko έγραψε:... Εμαθα επισης οτι απολυουν 11.000 στρατευσιμους 28 μερες πριν αποληθουν αρχες νοεμβριου λογω καποιων λογων που δεν γνωριζω ακριβως...

λόγω εκλογών απολύονται νωρίτερα. Αλλά όχι 28 μέρες.12 είναι

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Καταλαβα... Σιγα μη μπουμε...

Και αυτο που λεει να μπουμε μετα τις 26 του μηνος τι ειναι? ...
joeyj
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από joeyj »

zarko έγραψε:Παιδια λοιπον. Εχω μια σχετικη ενημερωσει σημερα απο γες και απο στρατολογια.Οσοι στο σιτε τους εγραφε οτι εμπεναν κ μετα το σβησανε παει να πει οτι τους στειλανε εντολη απο το γες να σβησουν. Απο εντολη κατ ηλθε αυτο...

Αν εχετε δηλωσει εθελοντες το ποσοστο ειναι λιγο να μπειτε, οπως κ εγω. Αλλα δν εχει τελειωσει τιποτα... Μ ειπαν οτι μπορει να μας ειδοποιησουν μεχρι κ τις 10 νοεμβριου οτι μπαινουμε... Μεχρι και την τελευταια στιγμη δηλαδη μπορει να το μαθεις.

Οσοι ειναι η σειρα τους κ δεν τους εχουν καλεσει ακομα κ αυτοι να περιμενουν μεχρι τις 10 αλλιως πανε φεβρουαριο στανταρ 100%

Δεν περνουν λογω χωριτικοτιτας στον στρατο... Εμαθα επισης οτι απολυουν 11.000 στρατευσιμους 28 μερες πριν αποληθουν αρχες νοεμβριου λογω καποιων λογων που δεν γνωριζω ακριβως...

Συνοπτικα μεχρι τις 10 νοεμβριου ΜΠΟΡΕΙ να μας ερθει το χαρτι καταταξης... !

για τους προτακτους δεν εχουν στειλει ακομα εγγραφο για παραλαβη προτακτων ακομα... Οχι ακομα τουλαχιστον οπως μου διαβαιβεωσαν...

σε ποιο απο τα 2 site Ομως αναφερεσαι;
zarko
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zarko »

Στο στρατολογια αναφερομαι... Ειναι το ιδιο με το γες δεν λεει καποιο κατι αλλο...

μπορει κ να ειναι κ λιγοτερες μερες π βγαινουν δεν ξερω ακριβως, μπορει να ειναι κ 12.

παντως μην εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο για τις εκλογες !

απο παντου μαζευουν λεφτα τωρα για να τα μπαλωσουν ! Αφορμες ειναι οι εκλογες για να τους διωξουν νωριτερα οστε να εξηκονομησει το κρατος

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

zarko έγραψε:Στο στρατολογια αναφερομαι... Ειναι το ιδιο με το γες δεν λεει καποιο κατι αλλο... μπορει κ να ειναι κ λιγοτερες μερες π βγαινουν δεν ξερω ακριβως, μπορει να ειναι κ 12.

παντως μην εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο για τις εκλογες !

απο παντου μαζευουν λεφτα τωρα για να τα μπαλωσουν ! Αφορμες ειναι οι εκλογες για να τους διωξουν νωριτερα οστε να εξηκονομησει το κρατος

λεφτά μαζεύουνε όταν κλείνουνε στρατόπεδα και κέντρα εκπαιδεύσεως.
zarko
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zarko »

Οταν διωχνεις 11.000 στρατευσιμουν 12 μερες (οσες και να ειναι οι μερες) νωριτερα εξικονωμουν το χρημα.κ τα στρατοπεδα δεν τα κλεινεις. Απο αυτα κ μονο μαζευεις το χρημα. Επιδοτησεις σουξου μουξου κλπ.

ειμαστε εντελως εκτως θεματος. Ας αφησουμε αυτους που "ξερουν" να κανουν την δουλεια τους σε αυτα επανω.

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια πηρα τηλεφωνο στη στρατολογια και μου ειπαν οτι σε εμας που βγαζει τωρα οτι δε φευγουμε δε φευγουμε αλλα να περιμενουμε μεχρι τις 12 γιατι μπορει να μας καλεσουν
PAD

Δημοσίευση από PAD »

Παιδια κανα νεο εχουμε?
K4rMa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από K4rMa »

Εμένα πάντως ακόμα τα ίδια.

"
Παρακαλώ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων σας ή προσπαθήστε ξανά μετά τις 5 Νοεμβρίου 2010! "

PAD

Δημοσίευση από PAD »

Με εχει φαει το αγχος! Εχω και προβλημα με τη δουλεια, αστα να πανε...
zarko
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zarko »

NΑι, περιμενουμε μεχρι τις 5 κ αν μετα τπτ περιμενουμε 5-6 μερες ακομα... Αν μεχρι τις 10-11 δν εχει γινει τπτ παρτε τηλ να το σιγουρεψετε... παντως Μην περιμενετε οτι θα μπουμε... Απλα η ελπιζα πεθαινει τελευταια... ^^

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες