Μαρινος έγραψε:Καλησπερα παιδια. Πολλα ακουγoνται για τα μορια και για τις βασεις. Σιγουρα θα ανεβουν παρα πολυ.εγω με 2.470 στιν Β' εχω ελπιδες παιδια;
έχεις
σοβαρα φιλε μου; Δεν ξερεις ποσο χαρουμενο με εκανες! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!
Μαρινος έγραψε:Καλησπερα παιδια. Πολλα ακουγoνται για τα μορια και για τις βασεις. Σιγουρα θα ανεβουν παρα πολυ.εγω με 2.470 στιν Β' εχω ελπιδες παιδια;
Η απάντηση εξαρτάται απο την προσφορά και την ζήτηση όπως καταλαβαίνεις. Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία να απαντήσω γιατί με αυτά τα άτομα που παίρνει ίσως σε στεναχωρήσω λιγουλάκι. Καλή επιτυχία πάντως!
Η απάντηση εξαρτάται απο την προσφορά και την ζήτηση όπως καταλαβαίνεις. Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία να απαντήσω γιατί με αυτά τα άτομα που παίρνει ίσως σε στεναχωρήσω λιγουλάκι. Καλή επιτυχία πάντως!
τι ειναι αυτα που μου λες τωρα... Σας παρακαλω δωστε μου ελπιδες εστω και ψευτικες... Σας παρακαλω...
τι ειναι αυτα που μου λες τωρα... Σας παρακαλω δωστε μου ελπιδες εστω και ψευτικες... Σας παρακαλω...
φίλε μου εγώ σου λέω έχεις και να τα κάνεις τα χαρτιά σου, κανείς δεν γνωρίζει πόσα παιδιά θα κοπούνε από τις αθλητικές δοκιμασιές η απο τις ιατρικές εξετάσεις (τα τατουαζ απαγορεύονται έστω και αν είναι 4 εκατοστά!)
Μα ειναι μεγαλη αδικια ρε παιδια... Εχω δωσει τοσα λεφτα στα διπλωματα για να μαζεψω μορια. Και σε γυμναστηρια και σε whey για να γινω φετες οταν ακουσα για τον ΔΜΣ. Ολα χαμενα... Μονο 500 ατομα, αρε θεε μου.
μαρινος έγραψε:Μα ειναι μεγαλη αδικια ρε παιδια... Εχω δωσει τοσα λεφτα στα διπλωματα για να μαζεψω μορια. Και σε γυμναστηρια και σε whey για να γινω φετες οταν ακουσα για τον ΔΜΣ. Ολα χαμενα... Μονο 500 ατομα, αρε θεε μου.
φίλε μαρίνο για τα 500 άτομα ακουγότανε εδώ και καιρό ότι θα έβγαινε δηλαδή ο αριμθός ήτανε σίγουρος, τώρα για το ΔΜΣ από την στιγμή που μπήκε και στους αστυφύλακες θα ήτανε απίθανο να μην έμπαινε και στους ειδικούς φρουρούς ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 23, 2010 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απαπαπαπαπα γιατι το λες αυτο; ... τι ειναι μπροστα στα 600 ευρω να φας μια μολοτωφ σε πορεια και να σε βριζουν συνεχεια ή να τυχει να σε πυροβολουν με κανενα καλασνικοφ οι τρομοκρατες; ...
Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος...
greko_27 έγραψε:Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος...
greko_27 έγραψε:Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος...
Ενταξει ενηλικοι ειναι δεν πανε σαν προβατα επι σφαγη, επιλογες του καθε ατομου ειναι αυτες και τι πιστευει οτι του ταιριαζει περισσοτερο. Τωρα και η ανεργια σιγουρα παιζει τον δικο της ρολο οχι μονο εδω, αλλα γενικα.