Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μαρινος

Δημοσίευση από Μαρινος »

Greek_Army έγραψε:
Μαρινος έγραψε:Καλησπερα παιδια. Πολλα ακουγoνται για τα μορια και για τις βασεις. Σιγουρα θα ανεβουν παρα πολυ.εγω με 2.470 στιν Β' εχω ελπιδες παιδια;

έχεις

σοβαρα φιλε μου; Δεν ξερεις ποσο χαρουμενο με εκανες! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρινος έγραψε:Καλησπερα παιδια. Πολλα ακουγoνται για τα μορια και για τις βασεις. Σιγουρα θα ανεβουν παρα πολυ.εγω με 2.470 στιν Β' εχω ελπιδες παιδια;

Η απάντηση εξαρτάται απο την προσφορά και την ζήτηση όπως καταλαβαίνεις.
Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία να απαντήσω γιατί με αυτά τα άτομα που παίρνει ίσως σε στεναχωρήσω λιγουλάκι.
Καλή επιτυχία πάντως!Εικόνα
Μαρινος

Δημοσίευση από Μαρινος »

D.Y.K έγραψε:

Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία να απαντήσω γιατί με αυτά τα άτομα που παίρνει ίσως σε στεναχωρήσω λιγουλάκι.
Καλή επιτυχία πάντως!

τι ειναι αυτα που μου λες τωρα... Σας παρακαλω δωστε μου ελπιδες εστω και ψευτικες... Σας παρακαλω...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μαρινος έγραψε:
D.Y.K έγραψε:

Καλή επιτυχία πάντως!
τι ειναι αυτα που μου λες τωρα... Σας παρακαλω δωστε μου ελπιδες εστω και ψευτικες... Σας παρακαλω...

φίλε μου εγώ σου λέω έχεις και να τα κάνεις τα χαρτιά σου, κανείς δεν γνωρίζει πόσα παιδιά θα κοπούνε από τις αθλητικές δοκιμασιές η απο τις ιατρικές εξετάσεις (τα τατουαζ απαγορεύονται έστω και αν είναι 4 εκατοστά!)
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Μα ειναι μεγαλη αδικια ρε παιδια... Εχω δωσει τοσα λεφτα στα διπλωματα για να μαζεψω μορια. Και σε γυμναστηρια και σε whey για να γινω φετες οταν ακουσα για τον ΔΜΣ. Ολα χαμενα... Μονο 500 ατομα, αρε θεε μου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

μαρινος έγραψε:Μα ειναι μεγαλη αδικια ρε παιδια... Εχω δωσει τοσα λεφτα στα διπλωματα για να μαζεψω μορια. Και σε γυμναστηρια και σε whey για να γινω φετες οταν ακουσα για τον ΔΜΣ. Ολα χαμενα... Μονο 500 ατομα, αρε θεε μου.

φίλε μαρίνο για τα 500 άτομα ακουγότανε εδώ και καιρό ότι θα έβγαινε δηλαδή ο αριμθός ήτανε σίγουρος, τώρα για το ΔΜΣ από την στιγμή που μπήκε και στους αστυφύλακες θα ήτανε απίθανο να μην έμπαινε και στους ειδικούς φρουρούς
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 23, 2010 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από marios mp »

Εσυ ποσα μορια εχεις γκρικ αρμι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

marios mp έγραψε:Εσυ ποσα μορια εχεις γκρικ αρμι

εγώ δεν θα κάνω τα χαρτιά μου
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:
marios mp έγραψε:Εσυ ποσα μορια εχεις γκρικ αρμι

εγώ δεν θα κάνω τα χαρτιά μου

Απαπαπαπαπα γιατι το λες αυτο; ... τι ειναι μπροστα στα 600 ευρω να φας μια μολοτωφ σε πορεια και να σε βριζουν συνεχεια ή να τυχει να σε πυροβολουν με κανενα καλασνικοφ οι τρομοκρατες; ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είναι ένα επάγγελμα που σε εμένα ειδικά δεν ταιριάζει και δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατό μου αστυνομικό ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 1:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.ΕικόναΓιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

greko_27 έγραψε:Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.ΕικόναΓιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος... Εικόνα

Εικόνα μακάρι

Εικόνα
jima

Δημοσίευση από jima »

Greek_Army έγραψε:Υ. Γ για τα μόρια πρέπει να έχεις πάνω από 2100 στην Α και πάνω από 2450 στην Β
...
Καλησπέρα και πάλι.

Αυτό φίλε μου το γράφει πουθενά στην προκύρηξη ή είναι εκτίμηση δική σου;(Δεν ειρωνεύομαι απλώς ρωτάω)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

jima έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Υ. Γ για τα μόρια πρέπει να έχεις πάνω από 2100 στην Α και πάνω από 2450 στην Β
...
Καλησπέρα και πάλι.

Αυτό φίλε μου το γράφει πουθενά στην προκύρηξη ή είναι εκτίμηση δική σου;(Δεν ειρωνεύομαι απλώς ρωτάω)

εκτίμηση δική μου και γενικά ότι προβλέψεις βλέπεις για τα μόρια είναι εκτιμήσεις παιδιών! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Hyper »

greko_27 έγραψε:Καλυτερα που δεν θα πας... Τουλαχιστον θα εχω παρεα στη σχολη λιμενοφυλακων ή στη σδυλς εαν περασουμε.ΕικόναΓιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ξερουν που πανε ή αγαπουν το επαγγελμα του ειδικου φρουρου; Λογω ανεργειας το κανουν οι περισσοτεροι και οχι γιατι το γουσταρουν... Τουλαχιστον εισαι απο τους λιγους που ξερεις τι σημαινει αστυνομικος... Εικόνα
Ενταξει ενηλικοι ειναι δεν πανε σαν προβατα επι σφαγη, επιλογες του καθε ατομου ειναι αυτες και τι πιστευει οτι του ταιριαζει περισσοτερο. Τωρα και η ανεργια σιγουρα παιζει τον δικο της ρολο οχι μονο εδω, αλλα γενικα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες