Οχι μιλαω γενικα οτι Στα σωματα ασφαλειας και Στο Στρατευμα οταν πρεπει να παρουν ατομα παιζουν παρα πολλα.
Αλλους τους κοβουν για πολυ λιγο ενω εχουν το απαιτουμενο υψος και αλλους που μπορει να εχουν 'μπαρμπα' τους περνανε για πλακα.
Παντως εσυ με 1.71 δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα.
Ενταξει για την ευελπιδων θες οποτε θελω να πιστευω οτι εκει θα ειναι αξιοκρατικοτερη η διαδικασια σε σχεση με ανοιχτους διαγωνισμους ακριβως επειδη 8α εχεις 'πιασει' τα απαιτουμενα μορια για την σχολη!
Το λεω με Βαση το οτι για παραδειγμα ατομα που κανανε τα χαρτια τους στον προηγουμενο διαγωνισμο και πηγανε για να τους μετρησουν το υψος και που στην ουσια δεν ειχαν το επιτρεπτο υψος (1,70) αλλα ηταν κοντοτεροι τους περασανε!
Καλησπερα σας! Προσφατα δηλωσα στο λυκειο για την σχολη Ικαρος Ιπταμενοι αλλα το υψος μου ειναι 1,87 και πολυ πιθανον να ξεπερασω το 1,90. Σε περιπτωση που περασω στην σχολη και το υψος μου ειναι γυρο στα 1,90 με 1,95 θα με δεχθουν; Ευχαριστω Πολυ!
Το προβλεπομενο οριο ειναι μεχρι 1.90. απο εκει και περα μετρα και η αυστηροτητα και η σχολαστικοτητα αυτου που θα σε εξετασει. παραδειγμα ενας γνωστος μου κοπηκε επειδη ειχε υψος 1.697 ενω ενας αλλος με υψος 167 περασε.
Επισης εχω μια απορια. Σε εξεταζουν μολις πας εκει και αν εισαι στο καταλληλο υψος σε περνανε. ΑΛΛΑ αν σε περασουνε και μετα απο δυο χρονια ψηλωσεις και ξεπερασεις το 1,90 θα σε διωξουνε η δεν γινονται καν εξετασεις μετα που θα μπεις;