535 Μ/Κ ΤΠ - Φέρες (Έβρος)
- Θεοδωρης
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια κατ αρχην εχω να σας πω οτι αν ειναι ακομα διοιηκητης ο Φ****** σας πληροφορω οτι θα περασετε ζαχαρη. Ειναι διοικητης ανθρωπος με το "Α" ΚΕΦΑΛΑΙΟ και κυριος με το "Κ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Και οσοι πατε σε 2ο λοχο και λυτ θα περασετε παρα πολυ καλα.2ος λοχος (Λοχαγος Ν*****) και λυτ (Λοχαγος Τ*******). Στους αλλους λοχους μακρια. Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια δεν εχετε παρα να με ρωτησετε και αν ξερω θα σας απαντησω. Ευχαριστω πολυ. Γεια σας.
Μαγκες εγω μια χαρα περασα στο 535 Μ/Κ Τ/Π απλα να κανετε οτι σας λενε απο αστερι κ πανω. Κ πιαστε καμια φιλια με κανεναν εποπ. Δεν βλαπτει εγω ειμουν στο ΛΥΤ κ περασα μια χαρα παντου υπαρχουν ευκολα κ δυσκολα απλα υπομονη κ θα περασει ο καιρος!321-9.3.2013
Σειρα 232 ! Απολυθηκα την επομενη των Ιμιων μιας και υπηρετησα περιπου 45 μερες παραπανω απο τη σειρα μου λογω αδειας που ειχα παρει επειδη εσπασα το ποδι μου! Το στρατοπεδο εκεινο το βραδυ ηταν σε κατασταση Πολεμου ! Ολα φορτωμενα στα σταγιερ και ολοι στο ποταμι για πολεμο! Τρελο κρυο φανταροι κλαιγανε και τα καρτοτηλεφωνα με ουρα τρελη μιας και κινητα τοτε γιοκ! Δυσκολη κατασταση που δεν ξεχνιεται ποτε! Τα φυλακια τοτε μαχιμα με περιπολο ενεδρες σκοπιες παρατηρητηρια και πολλους λαθρομεταναστες! Δεν θα ξεχασω που τοτε ηταν στην επικαιροτητα το τραγουδι gangstas paradise και το παιζαμε καθε μερα στα ρακαλακια στην κεντρικη συχνοτητα! Αξεχαστη εμπειρια ζωης ο Εβρος! Τοτε ισχυε η απαλλαγη και απο εκει που πηγαινες πιπα κολο (45 μεσα με κρατησεις και μια εξω με πηγε) και 18 μερες να κανω κανονικο μπανιο μιας και σχεδον ποτε ζεστο νερο, τα μπανια σε αποσταση 150 μετρα απο το λοχο εξωτερικα μολις ηρθε η απαλλαγη αρχοντες! Ολα πανω τους και εμεις καθε μερα εξω να τρωμε σουβλακια στο τρελοΠΑΟΚι και μετα 50 μετρα πιο κατω να πινουμε μπυρες στα 2 μπαρακια που ηταν το ενα απεναντι απο το αλλο! Δυσκολες εποχες τοτε στις φερρες για μας πολυ ξυλο με τους ντοπιους με το παραμικρο αλλα με τις καταλληλες γνωριμιες περασαμε ζαχαρη! Μπορω να γραψω βιβλιο ολοκληρο για την διαμονη μας εκει!
Καλησπέρα παιδια. Να κάνω μια ερώτηση ; Το 31 ΛΔΒ ειναι το ίδιο στρατοπεδο με το 535 Μ/Κ ΤΠ;
MΙα φορά κι ένα καιρό υπηρέτησα κι εγώ στο 535ΜΚΤΠ. Τότε είχε σοβαρή αποστολή το τάγμα.
Τότε δεν μιλούσε κανείς για το τι γίνετε στα στρατόπεδα.
Ούτε και τώρα θα έπρεπε.
Τότε δεν μιλούσε κανείς για το τι γίνετε στα στρατόπεδα.
Ούτε και τώρα θα έπρεπε.
Το 535 εχει εναν απο τους καλυτερους διοικητες αυτο τον καιρο!
Ρε παιδια τι λέει τώρα το 535 είναι καλά γιατί ειναι να έρθω αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα. Καποιος να με πληροφορήσει !
- ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα απο ενα 196. ημουνα και εγω στο 535 ΤΠ την περιοδο 1988-1989. δεν μπορω να πω οτι δεν περασα καλα εαν εξαιρεσει κανειες οτι υπηρχε μονο ενας τηλεφωνικος θαλαμος. ομως τα χρονια περασαν σαν νερακι στο ρυακι και μαζι τους τηλεφωνα και διευθυνσεις απο φιλους που υπερετησαμε μαζι. μηπως μπορει κανεις να βοηθησει να ξαναβρεθουμε. υ. γ πχ ο ε. σ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Το "535 ΜΚ Τ/Π" έχει καλό διοικητή, ο οποίος λογικά το καλοκαίρι θα φύγει, αλλά δεν έχει καλές εγκαταστάσεις και καλά στελέχη. Είναι στο στρατόπεδο της "31 ΜΚ ΤΑΞ" μεταξύ Φερρών-Καβησού. Ένα διάστημα είχε πρόβλημα έλλειψης στρατιωτών αλλά τώρα με τη νέα πολιτική του Υπουργείου, να πηγαίνουν περισσότεροι από τα κέντρα σε μονάδες του Έβρου, ίσως να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Από στελέχη είναι αρκετά περίεργοι οι ΕΠΟΠ, οι οποίοι είναι οι περισσότεροι από τα γύρω χωριά, ενώ οι λοχαγοί και οι υπαξιωματικοί από ΣΜΥ είναι καλά άτομα.
Οι εγκαταστάσεις είναι ένα μεγάλο λυόμενο με διάφορα προβλήματα. Στα υπέρ είναι ότι οι θάλαμοι διαθέτουν A/C και ότι τα ΣΠΕΝ γίνονται στο ίδιο στρατόπεδο. Όσο διαρκούν τα ΣΠΕΝ θα έχετε και φιλοξενούμενους, άτομα από το "526 ΜΚ Τ/Π" της Αλεξανδρούπολης εκτός και αν τους φιλοξενεί το "536 ΜΚ Τ/Π".
Οι υπηρεσίες για ένοπλους είναι βόρειο και νότιο περίπολο στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας, σκοπιά στην ΑΟΣ του στρατοπέδου, σκοπιά στο παλιό στρατόπεδο του "535 ΜΚ Τ/Π" στις Φέρρες (τώρα είναι πρατήριο και λέσχη Φερρών) όπου πηγαίνετε για μια μέρα και στα φυλάκια του "534 ΤΠ" (σίγουρα στο "Ε. Φ. Γέφυρας" και ίσως σε κάποιο άλλο), όπου είναι με απόσπαση για μερικές μέρες ίσως εβδομάδα.
Οι εγκαταστάσεις είναι ένα μεγάλο λυόμενο με διάφορα προβλήματα. Στα υπέρ είναι ότι οι θάλαμοι διαθέτουν A/C και ότι τα ΣΠΕΝ γίνονται στο ίδιο στρατόπεδο. Όσο διαρκούν τα ΣΠΕΝ θα έχετε και φιλοξενούμενους, άτομα από το "526 ΜΚ Τ/Π" της Αλεξανδρούπολης εκτός και αν τους φιλοξενεί το "536 ΜΚ Τ/Π".
Οι υπηρεσίες για ένοπλους είναι βόρειο και νότιο περίπολο στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας, σκοπιά στην ΑΟΣ του στρατοπέδου, σκοπιά στο παλιό στρατόπεδο του "535 ΜΚ Τ/Π" στις Φέρρες (τώρα είναι πρατήριο και λέσχη Φερρών) όπου πηγαίνετε για μια μέρα και στα φυλάκια του "534 ΤΠ" (σίγουρα στο "Ε. Φ. Γέφυρας" και ίσως σε κάποιο άλλο), όπου είναι με απόσπαση για μερικές μέρες ίσως εβδομάδα.
Φιλε, εισαι στο 535 τωρα; Πως ειναι τα πραγματα; Ημουν πριν εναμιση χρονο εκει... Φοβερες αναμνησεις!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Είχα πάει για ΣΠΕΝ, από άλλη μονάδα, πριν ένα χρόνο και έμεινα στο "535 Μ/Κ ΤΠ". Ήταν δύσκολα από εγκαταστάσεις, στελέχη και από θέμα έλλειψης στρατιωτών, αλλά από θέμα διοικητή ήταν πολύ καλά. Το συγκεκριμένο τάγμα είχε υπό την ευθύνη του τα μαγειρεία της Ταξιαρχίας και μπορώ να πω ότι ήταν είχαν από τα καλύτερα φαγητά, αν συγκρίνω και με άλλες μονάδες που φιλοξενήθηκα ή υπηρέτησα συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου.
Δεν ειναι πολυ καλη μοναδα. Φιλοξενηθηκα για λιγο καιρο εκει μεχρι να καταληξω σε αλλη μοναδα και νομιζω οτι εχει πολυ απαραδεκτα στελεχη (εποπ) και ισως απο τις χειροτερες εγκαταστασεις στο στρατοπεδο το οποιο εχει παρα πολλες μοναδες αλλα καμια δεν ειναι ετσι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Με στελνουν 535 ΤΠ Φέρρες Έβρου... Μπορειτε να μου πειτε τι γινεται εκει ρ παιδια; Τι παιζει γενικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες