Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Υπαρχει ηδη επιμερους "παραιτηση επαγγελματια οπλιτη" /forum/forum_posts.asp?TID=1992 Δες μηπως βρεις κατι εδω αλλιως περιμενε να σου απαντησει καποιος που ξερει αλλιως θα ενημερωθεις απο τη μοναδα σου πιο καλα να δεις και τις διαταγες που ισχυουν.
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από maastriht »

εχω Ρωτησει στη μοναδα Αλλα Δεν Γνωριζουν θα κοιταξω αυριο Τη διαταγη Αλλα Μεχρι Τοτε Καποιος Θα Απαντησει Πιστευω
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Καλα το περιμενα. Ποτε λειτουργουσαν τα 1α γραφεια οπως προβλεπεται; Και ιδιως με τους εποπ; Απαραδεκτο. Γι αυτο κανεις εποπ δεν πλησιαζει 1ο γρ. Οκ περιμενε
DEKANEAS

Δημοσίευση από DEKANEAS »

cristi εισαι στο στρατιωτικος?
CAPTAIN GETO
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από CAPTAIN GETO »

Ελα σειρα απο φιλο μου που εφυγε 1η σειρα στανταρ πηρε 19,000 ? το πολυ σε 3 μηνεσ
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

CAPTAIN GETO μπορεις να μαθεις εαν εκανε αναφορα για να τα παρει Και Ποτε Περιπου την εκανε ευχαριστω
nick.the.greek.

Δημοσίευση από nick.the.greek. »

maastriht έγραψε:Το θεμα σειρα ειναι περα απο το ποτε θα αποστρατευτω σε ποσο διαστημα θα παρω την αποζημιωση τα 20 δηλαδη λες τωρα με την κριση να με καθυστερησουν και να τρεχω

σειρα δεν νομιζω να τρεχουμε κι'εγω αυτο 8ελω να πιστευω καλη τυχη εξω και παντως απο οτι ξερω για τα χρηματα θα πληρωνεσαι για αλλους 2 μηνες και μετα θα μπει η αποζημιωση, τωρα εαν εσυ δεν εχεις αλλους πορους και τα χρησημοποιησεις απλα θα στα αφαιρεσουν απ'το τελικο ποσο της αποζημιωσης σου... (υποψιν το δωρο πασχα το δικαιουμαστε ολοκληρο και μισο επιδομα αδειας που παιρναμαι το καλοκαιρι)
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Κριμα ομως που χαραμιζετε τετοιο δωρο ρε παιδες. Αλλοι κλαινε και ειναι του θανατα επειδη δεν καταφεραν να μπουνε που το εχουν τοσο αναγκη για δουλεια και εσεις την κανετε απο σταθερη και καλη δουλεια. Τι θα κανετε εξω τωρα μου λετε; Μεχρι και τον κατωτατο μισθο θελουν να κοψουν. Οσο θελει ο εργοδοτης θα δινει στον υπαλληλο. Και αν του αρεσει. Αν οχι θα υπαρχουν χιλιαδες ανεργοι να περιμενουν στην ουρα. Για μενα εγκλημα μεγαλο οσοι παραιτουνται απο ενοπλες δυναμεις

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπερα πριν μια εβδομαδα απολυθηκα απο εποπ τι δικαιολογητικα χρειαζεται για να παρω τα λεφτα της αποζημιωσης;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2010 6:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Εγω τι να πω που ενω εγραψα 74% την δευτερη φορα πηγα στις 17 και με ειπαν ηρθε η αποστρατεια σου αφου με κριναν για το συνολικο απο κατι φυλακες που ειχα. Σε ποια περιπτωση δεν παιρνεις αποζημιωση;
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Εγω τι να πω που ενω εγραψα 74% την δευτερη φορα πηγα στις 17 και με ειπαν ηρθε η αποστρατεια σου αφου με κριναν για το συνολικο απο κατι φυλακες που ειχα. Σε ποια περιπτωση δεν παιρνεις αποζημιωση; Ξερει κανεις αν κανουμε αναφορα γιατι θα παω τωρα για τα οικονομικα ζητηματα ειχε αδεια Ο ταμιας μας. Κανω αναφορα και πως θα παρω τα ενσημα; Γιατι κατι ακουσα οτι πας στην στρατολογια της περιοχης σου και ζητας μια βεβαιωση οτι υπηρετησες 7 χρονια για να το δωσεις στο ΙΚΑ ή καπου αλλου οταν θα βγει καποιος στην συνταξη. Βοηθηστε με
maastriht

Καλησπερα Ηθελα Να Ρωτησω Αν Ξερει Καποιος 2η Σειρα Εποπ Που Να Παραιτηθηκε Τι Ποσο Περιπου Ειναι Οι Επιστροφη Των Κρατησεων Του ΜΤΣ Και Σε ποσο Διαστημα Μετα Την Καταθεση Των Δικαιολογητικων Καταβαλονται Ευχαριστω
maastriht

Καλησπερα Ηθελα Να Ρωτησω Αν Ξερει Καποιος 2η Σειρα Εποπ Που Να Παραιτηθηκε Τι Ποσο Περιπου Ειναι Οι Επιστροφη Των Κρατησεων Του ΜΤΣ Και Σε ποσο Διαστημα Μετα Την Καταθεση Των Δικαιολογητικων Καταβαλονται Ευχαριστω
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αν Ξερει Κανεις Τι Ποσο Ειναι Οι Κρατησεις Του Μετοχικου Ταμειου Στρατου Ας Στειλει Μηνυμα

Άβαταρ μέλους
vaggelis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από vaggelis »

Απο εναν γνωστο μου 2 σειρα τα πειρε μετα απο ενα μηνα περιπου 18,000 με 2 παιδια. Λεπτομεριες δεν γνωριζω αλλες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες