Συμφωνω με Χρηστο... Στις μοναδες επιφανειας που θα πατε δεν υπαρχουν κληρωτοι ναυτες.xristos έγραψε:
ΜΑΚΡΥΑ απο το Ναυτικο σχεδον ολοι η πρωτη κ η δευτερη σειρα θα φυγουν. Αν περασες Ξηρα πηγαινε εκει. Σκεψου οτι το ναυτικο δεν εχει πλεον φανταρους αρα ολοι την δουλεια θα την κανουν οι εποπ. Στην ξηρα τα πραγματα ειναι πιο χυμα στο ναυτικο η αποσταση του Αξιωματικου με τον Εποπ ειναι τεραστια...
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ετσι ρε παιδια θα γινουν ολα τα σωματα χωρις φανταρους αργα η γρηγορα τι πρεπει να γινει να μην μπαινουμε εποπ εδω κανουμε αμαν να μπουμε σε μια σταθερη δουλεια καθε επαγγελμα και την δυσκολια του ειναι και αναλογα τι ειδικοτητα εισαι α και στον δυκ ξερει ατος το ειπα μουσι για να εχει τος πιο νορμαλ συναδελφους χαχα ααααααα και κατι ακομα παπια πεκινου θα σο κανω εσενα αγορι μου γκουρμε καταστασεις!
Su-35 έγραψε:Συγχαρητηρια εις διπλουν φιλτατε.D.Y.K έγραψε:Μάγκες ξυριζόμαστε ή αφήνουμε μούσι;
Επιτυχόν και εγώ στο Ναυτικό.
Καλή μας σταδιοδρομία αδέρφια!
Ασε μουσακι!
Χαχα. Να σαι καλά αδερφέ μου, σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά!
nickthecooker έγραψε: Α και στον δυκ ξερει ατος το ειπα μουσι για να εχει τος πιο νορμαλ συναδελφους χαχα ααααααα και κατι ακομα παπια πεκινου θα σο κανω εσενα αγορι μου γκουρμε καταστασεις!
Άν δεν είναι Γκουρμέ το φαγητό εγώ ΔΕΝ μπορώ να το φάω νικόλα!

xristos έγραψε:Su-35 έγραψε:Συγχαρητηρια εις διπλουν φιλτατε.D.Y.K έγραψε:Μάγκες ξυριζόμαστε ή αφήνουμε μούσι;
Επιτυχόν και εγώ στο Ναυτικό.
Καλή μας σταδιοδρομία αδέρφια!
Ασε μουσακι!
ΜΑΚΡΥΑ απο το Ναυτικο σχεδον ολοι η πρωτη κ η δευτερη σειρα θα φυγουν. Αν περασες Ξηρα πηγαινε εκει. Σκεψου οτι το ναυτικο δεν εχει πλεον φανταρους αρα ολοι την δουλεια θα την κανουν οι εποπ. Στην ξηρα τα πραγματα ειναι πιο χυμα στο ναυτικο η αποσταση του Αξιωματικου με τον Εποπ ειναι τεραστια...
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
DYK τελικά που θα πας; Αεροπορία-ναυτικό η ξηρά?
Θα γίνω χίλια κομμάτια να πάω παντού.
Άστα να πάνε!
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα!
Άστα να πάνε!
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα!

temeteron4 έγραψε:Δεν περασα αρμενιστης με 205 μορια. Ουτε για το υπουργειο οικονομικων να πηγαινα!
Δεν πειραζει! Κοιταμε μπροστα
Καλη συνεχεια...
Αληθεια ποσο ειχε η βαση;
Φυσικά και δεν πειράζει αδερφέ μου.
Ίσως είναι και καλύτερα που δεν πέρασες Ναυτικό.
Δεν είχες κάνει πουθενά αλλού τα χαρτιά σου;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Αυτο το διαστημα αγχωνομασταν μαλωναμε περιμεναμε ακουγαμε το μακρυ και το κοντο του καθενος και τωρα που βρεθηκε μια ακρη και προχωραμε δεν βλεπω ενθουσιασμο απο κανενα! Ισα ισα που βγηκαν παλι αυτοι που κακολογουν το πολεμικο ναυτικο! Ειναι αχαριστια για αυτο που εχουν και καποιοι αλλοι να παρακαλουν για μια θεση! Αν θελουν να ανταλλαξουμε... Και να ερθουν στην οικοδομη να δου την γλυκα! Καραβι και παλη καραβι θα λενε!
-
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Πες τα ρε σταβρακα τωρα ειπες κατι σωστο...
-
- Posts in topic: 1
Το γαμοτο ειναι η συνεχεις ασκησεις και ταξιδακια αναψυχης με τα καραβια... Το οτι δεν κανουν τιποτα μεσα στο καραβι το ξερετε γιατι εχω ξαδερφο εποπ ναυτικο... Ρεκλα ειναι μαγγες και εγω αν θα περναγα θα πηγενα χαλαρα
stavrakas έγραψε:Αυτο το διαστημα αγχωνομασταν μαλωναμε περιμεναμε ακουγαμε το μακρυ και το κοντο του καθενος και τωρα που βρεθηκε μια ακρη και προχωραμε δεν βλεπω ενθουσιασμο απο κανενα! Ισα ισα που βγηκαν παλι αυτοι που κακολογουν το πολεμικο ναυτικο! Ειναι αχαριστια για αυτο που εχουν και καποιοι αλλοι να παρακαλουν για μια θεση! Αν θελουν να ανταλλαξουμε... Και να ερθουν στην οικοδομη να δου την γλυκα! Καραβι και παλη καραβι θα λενε!
επειδη αυτο παει και σε μενα θα σου απαντησω φιλε σταυρακα. Οταν εκανα τα χαρτια μου για ναυτικο νομιζα οτι δε παει αυτη η ειδικοτητα σε καραβια και αντιο στερια. Και ειναι επιλογη του καθενος να λεει οτι θελει χωρις να κοροιδευει τους αλλους που θα πανε ναυτικο. Εγω δε κοροιδεψα αλλα και μονο ναυτικο να περνουσα μαλλον Δε θα πηγαινα παλι. Ισως να επελεγα οικοδομη.
χαχαχαχα καλο, ειμαστε ρεκλα! Καλο ρε μεγαλε... Με εκανες και γελασαΑνθσγος έγραψε:Το γαμοτο ειναι η συνεχεις ασκησεις και ταξιδακια αναψυχης με τα καραβια... Το οτι δεν κανουν τιποτα μεσα στο καραβι το ξερετε γιατι εχω ξαδερφο εποπ ναυτικο... Ρεκλα ειναι μαγγες και εγω αν θα περναγα θα πηγενα χαλαρα
Δεν σου τα ειπανε καλα φιλε Ανθσγε... Καθολου καλα, ουτε κατα διανοια
fregatovios έγραψε:Δεν σου τα ειπανε καλα φιλε Ανθσγε... Καθολου καλα, ουτε κατα διανοια
εισαι στο ναυτικο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες