Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

eleanoyla έγραψε: παιδια κ εγω επιλαχων ειμαι δυστυχως. αλλα δεν γραφουν τι σειρα ειμαι. μπορουμε να το μαθουμε καποια στιγμη αυτο;

καλημερα παιδια. μολις επιασα γραμμη και ρωτησα για τον φιλο μου γιατι ειναι επιλαχων ενω ο τελευταιος ειναι με 48 μορια και μου ελεγε χαζομαρεσ... με νευριασε απιστευτα πρωι πρωι... επισης μου ειπε οτι δεν υπαρχει σειρα για τους επιλαχοντες, οποτε καταλαβαινετε οτι αυτος που θα εχει το καλυτερο μεσον θα μπει... αξιοκρατεια στο φουλ παντωσ...
????

Δημοσίευση από ???? »

Παιδια μηπως εχετε βγει ι2 γιατι αν ειναι ετσι πρεπει να παρουν πρωτα τους ι1 επιλαχοντες και μετα να παρουν τους ι2 πηρα τηλ στην στρατολογια και με το ειπανε
ana

Δημοσίευση από ana »

Καλημερα παιδια! Ειμαι κ εγω επιλαχων θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις... Ειχα δηλωση σωμα υπαρχει περιπτωση να με παρουν σε οπλο σαν επιλαχων; Δεν γράφει σε τι ειδικοτητα ειμαι επιλαχων μονο τα μορια μου.
??????

Δημοσίευση από ?????? »

ana έγραψε:Καλημερα παιδια! Ειμαι κ εγω επιλαχων θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις... Ειχα δηλωση σωμα υπαρχει περιπτωση να με παρουν σε οπλο σαν επιλαχων; Δεν γράφει σε τι ειδικοτητα ειμαι επιλαχων μονο τα μορια μου.
σε οπλο οχι... Μονο σε σωμα...
ana

Δημοσίευση από ana »

Μαλιστα, γιατι ψαχνω να το βρω αν το λεει στην προκυρηξη και δεν μπορω να το βρω αν το διευκρινίζει... Σε ευχαριστω.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από takis2 »

ana έγραψε:Καλημερα παιδια! Ειμαι κ εγω επιλαχων θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις... Ειχα δηλωση σωμα υπαρχει περιπτωση να με παρουν σε οπλο σαν επιλαχων; Δεν γράφει σε τι ειδικοτητα ειμαι επιλαχων μονο τα μορια μου.

αν ειχες κανει και τις ελξεις και τα κανιστρα εχεις δικαιωμα να επιλεχθεις και σε οπλο. Αν δε τα εκενς μονο σε σωμα φιλε μου.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Μηπως ξερει κανεις τους επιλαχοντες μετα την καταταξη μεσα σε ποσο διαστημα τους καλουν;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Περυσι βγηκε η προκυρηξη αυτη που μπαινουμε τωρα κατα τις 23-26 μαρτιου και εκεινες τις μερες ειχε βγει και για επιλαχωντες και τους επαιρνα τους πρωτους στις 1 απριλιου και τους δευτερους στις 10 απριλιου... Υπαρχει μελλον
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

takis2 έγραψε:Περυσι βγηκε η προκυρηξη αυτη που μπαινουμε τωρα κατα τις 23-26 μαρτιου και εκεινες τις μερες ειχε βγει και για επιλαχωντες και τους επαιρνα τους πρωτους στις 1 απριλιου και τους δευτερους στις 10 απριλιου... Υπαρχει μελλον
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Οχι βρε δημητρα. Για να βγουν επιλαχωντες πρεπει να μην ορκιστουν καποιοι. Και μετα θα δουν τι ελειψεις εχουν και θα καλουν κοσμο. Απο 1εως 2 μηνες μετα την καταταξη μας νομιζω οτι θα βγουν οι επιλαχωντες.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

takis2 έγραψε:Οχι βρε δημητρα. Για να βγουν επιλαχωντες πρεπει να μην ορκιστουν καποιοι. Και μετα θα δουν τι ελειψεις εχουν και θα καλουν κοσμο. Απο 1εως 2 μηνες μετα την καταταξη μας νομιζω οτι θα βγουν οι επιλαχωντες.
ΟΚ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΠΛΩΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ... ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από xifomahos84 »

Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη?
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ...
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Με 400 επιλαχον
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

DiMiTrA P έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ...
ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες