ok ευχαριστω το κανονικο αυτο ειναι γιατι οι προκυρηξεις λενε οτι μπορει να δηλωσεις μεχρι κ τα 28 σου αρα θα εχουν μεχρι κ 35 για οταν θα ειναι να Γινει η μονιμοποιηση απλα με εχει πιασει ενα αγχος με ολο αυτο γιατι εγω θα ειμαι 34 ετσι οπως τα εκαναν φετος, οταν θα δινω για μονιμοποιηση
naoume έγραψε:ok ευχαριστω το κανονικο αυτο ειναι γιατι οι προκυρηξεις λενε οτι μπορει να δηλωσεις μεχρι κ τα 28 σου αρα θα εχουν μεχρι κ 35 για οταν θα ειναι να Γινει η μονιμοποιηση απλα με εχει πιασει ενα αγχος με ολο αυτο γιατι εγω θα ειμαι 34 ετσι οπως τα εκαναν φετος, οταν θα δινω για μονιμοποιηση
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΟ 2Ης ΣΕΙΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΗΤΑΝ 28 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ... ΣΤΑ 35 ΤΟΥ!
Ηρεμισα λιγο με αυτο που ειπες, ενταξει φανταζομαι πως αν εισαι εμφανησιακα ενταξει κ γραψεις κ καλα δεν εχεις να φοβασαι κατι, εμφανησιακα εννοω ενταξει με κιλα κ γενικα οψη
naoume έγραψε:ηρεμισα λιγο με αυτο που ειπες, ενταξει φανταζομαι πως αν εισαι εμφανησιακα ενταξει κ γραψεις κ καλα δεν εχεις να φοβασαι κατι, εμφανησιακα εννοω ενταξει με κιλα κ γενικα οψη
καποιοι που ηταν υπερβαροι τους εκοψαν απο τις ιατρικες εξετασεις. δεν εγραψαν καν... οποτε αν πληρεις τις προυποθεσεις με φοβασαι ΤΠτ!