νομιζω οτι μια ξενη γλωσσα επιπεδου λοουερ πρεπει να εχεις Παρε και Το ε σι ντι ελ βγαλε και το διπλωμα αλλα ξενη γλωσσα δεν ειμαι σιγουρη νομιζω πρεπει να τη πιστοποιειςadmiral123q έγραψε:admiral123q έγραψε:Γεια σας παλικαρια Και εγω με τη σειρα μου Εχω μια απορια...
θα κλισω τα 18 σε λιγες μερες, και με ενδιαφερη να μπω ειδικος φρουρος στο μελλον.
εχω απολ. Εππαγγελματικου λυκειου με 13,4 Δεν εχω lower αλα προσπαθω να παρω το ecdl και να βγαλω διπλωμα οδηγησης, θελω να παω ειδικες δυναμεις (δοκιμος) . Μπορει καπιως να μου πει αμα εχω ελπιδες;(στο μελον παντα με βαση αυτα που ΘΑ διαθεσω) Ευχαριστω πολυ ολους σας
ξεχασα να πω πως ειμαι το πιο μικρο παιδι στην οικογενια απο 3 (δηλαδη πολυτεκνος)
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Πο πο δυσκολα... Ξενη γλώσσα δεν θα μπορεσω να παρω το διπλομα...
ξερω ρωσσικα Δεν χριαζοντε καθολου;

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
μιαι ξενη γλωσσα απαραιτως Χρειαζεται αγγλικη ιδιαιτερα αν ηταν η δευτερη σου τα ρωσικα ακομα καλυτερα θα ηταν βεβαιαadmiral123q έγραψε:Πο πο δυσκολα... Ξενη γλώσσα δεν θα μπορεσω να παρω το διπλομα...
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι ομως περνω μορια; Δεν πρεπει να εχω το χαρτι; Οτι ξερω ρωσικα, αμα ειναι ετσι ειπαρχι φροντιστιριο.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
Ολα πρεπει να μπορεις να Τα πιστοποιεις που σημαινει να εχεις τα χαρτιαadmiral123q έγραψε:Ναι ομως περνω μορια; Δεν πρεπει να εχω το χαρτι; Οτι ξερω ρωσικα, αμα ειναι ετσι ειπαρχι φροντιστιριο.
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Να εισαι καλα και καθε επιτυχια ευχομαιadmiral123q έγραψε:Οκ Ευχαριστω πολυ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
admiral123q έγραψε:Γεια σας παλικαρια Και εγω με τη σειρα μου Εχω μια απορια...
θα κλισω τα 18 σε λιγες μερες, και με ενδιαφερη να μπω ειδικος φρουρος στο μελλον.
εχω απολ. Εππαγγελματικου λυκειου με 13,4 Δεν εχω lower αλα προσπαθω να παρω το ecdl και να βγαλω διπλωμα οδηγησης, θελω να παω ειδικες δυναμεις (δοκιμος) . Μπορει καπιως να μου πει αμα εχω ελπιδες;(στο μελον παντα με βαση αυτα που ΘΑ διαθεσω) Ευχαριστω πολυ ολους σας
το ecdl δεν μοριοδοτείται στους ειδικούς φρουρούς...
1340 απο το απολυτήριο αν βγάλεις δίπλωμα οδήγησης παίρνεις 100 μόρια και αν πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις παίρνεις 800 μόρια. Σύνολο 2240 μπαίνεις άνετα...
Υ. Γ η ξένη γλώσσα μπορεί να λένε ότι είναι απαραίτητη αλλά ένας φίλος μου μπήκε και δεν είχε ούτε lower.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλησπερα παιδια!
θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλεσ
1) ισχυει οτι για να πας δοκιμος ειδικες δυναμεις πρεπει να εχεις βυσμα;
2) για μετα την θητεια επειδη με ενδιαφερουν τα σωματα ασφαλειας θα ηταν καλυτερα να ειχα τελειωσει ΔΕΑ η ειδικες δυναμεις αν δεν γινουν και τα δυο;
παρακαλω απαντηστε υπευθυνα!
ευχαριστω!
θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλεσ
1) ισχυει οτι για να πας δοκιμος ειδικες δυναμεις πρεπει να εχεις βυσμα;
2) για μετα την θητεια επειδη με ενδιαφερουν τα σωματα ασφαλειας θα ηταν καλυτερα να ειχα τελειωσει ΔΕΑ η ειδικες δυναμεις αν δεν γινουν και τα δυο;
παρακαλω απαντηστε υπευθυνα!
ευχαριστω!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ρε παιδια απαντηστε καποιος... !
παρακαλω... !
παρακαλω... !
-
- Στρατηγός
1) πρέπει κάποιος να σε "προωθήσει" αυτή είναι η αλήθεια.
2) τα ίδια μόρια παίρνεις και σαν δόκιμος και σαν ειδικοδυναμείτης η επιλογή έιναι δικιά σου.
2) τα ίδια μόρια παίρνεις και σαν δόκιμος και σαν ειδικοδυναμείτης η επιλογή έιναι δικιά σου.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα σε ολους
ενδιαφερομαι για τα σωματα ασφαλειας. Θελω να ρωτισω αν καποιος ξερει πως να μετραει τα μορια. Εχω απολυτειριο λυκειο 11 και 2 ξενες γλωσσες αγγλικα γερμανικα διπλωμα esdl διπλωμα οδιγισης και μηχανης. Σε λιγους μηνες θα παω στρατο ΥΕΑ μαλλον αν με παρουν οποτε θα εχω και τα μορια του ΥΕΑ. Υπαρχει περιπτωση με αυτα τα χαρτια να μπω στα σωματα ασφαλειας;
και αν οχι τι αλλα χαρτια χρειαζομαι;
ευχαριστω πολυ
ενδιαφερομαι για τα σωματα ασφαλειας. Θελω να ρωτισω αν καποιος ξερει πως να μετραει τα μορια. Εχω απολυτειριο λυκειο 11 και 2 ξενες γλωσσες αγγλικα γερμανικα διπλωμα esdl διπλωμα οδιγισης και μηχανης. Σε λιγους μηνες θα παω στρατο ΥΕΑ μαλλον αν με παρουν οποτε θα εχω και τα μορια του ΥΕΑ. Υπαρχει περιπτωση με αυτα τα χαρτια να μπω στα σωματα ασφαλειας;
ευχαριστω πολυ
Γεια σας σε ολους παιδια περιμενω τν προκιριξη εδω και καιρο. Εχω βγαλει τ απολιτιριο με 10.7 ενιαιου λυκειου. Ενω τ γιμνασιου με 19. Ατιμες γυναικες. Εχω 1 πτυχιο ξενης γλοσσας, διπλομα αυτοκινιτου, ειμαστε τριτεκνοι, εχω τελειωσει δεα. Χερετε ποσα μορια θ παρω; Επιπλεον λεω να παω σχολι σεκουριτι. Ευχαριστω πολι.
-
- Στρατηγός
fonikomarouli έγραψε:Καλημερα σε ολους
ευχαριστω πολυ
αγγλικά εξαρτάται τι έχεις πάρει... Το Lower παίρνει 100 μόρια το advanced 200 και το proficiency 300, όπως και για τα γερμανικά που όμως δεν ξέρω την μοριοδότηση των πτυχίων. Τώρα για τα μόρια που συγκεντρώνεις μέχρι στιγμής είναι τα εξής :
1100 από το απολυτήριο λυκείου
το ecdl δεν μοριοδοτείται
100 μόρια από το δίπλωμα οδήγησης
200 μόρια απο το δίπλωμα μοτοσυκλέτας
και 400 μόρια αν τελειώσεις σαν ΔΕΑ
1800 μόρια + τις 2 ξένες γλώσσες έχεις πάρα πολύ καλές πιθανότητες να μπεις.
-
- Στρατηγός
savvas έγραψε:Γεια σας σε ολους παιδια περιμενω τν προκιριξη εδω και καιρο. Εχω βγαλει τ απολιτιριο με 10.7 ενιαιου λυκειου. Ενω τ γιμνασιου με 19. Ατιμες γυναικες. Εχω 1 πτυχιο ξενης γλοσσας, διπλομα αυτοκινιτου, ειμαστε τριτεκνοι, εχω τελειωσει δεα. Χερετε ποσα μορια θ παρω; Επιπλεον λεω να παω σχολι σεκουριτι. Ευχαριστω πολι.
για ποιό σώμα ενδιαφέρεσε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες