Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παναγιώτη, μην είσαι τόσο σίγουρος και τόσο επιθετικός με τα παιδιά των stage. Και μη λες καλά να πάθουν γιατί η κακία και αυτή η καταφρόνηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγ σ' αυτόν που τη ξεστομίζει και σε πληροφορώ πως είμαι κι εγώ ένας από αυτούς αυτή τη στιγμή, και αν νομίζεις ότι όλοι βάλανε μέσον αυταπατάσαι, γιατί στην τελική, εγώ προσωπικά που τέλειωσα ΑΕΙ, μιλάω 2 γλώσες, Η/Υ, υπηρέτησα ως ΔΕΑ ΤΘ, και με προυπηρεσία, δε μου κανανε και χάρη να παίρνω 500 και ανασφάλιστος. Πρόσεχε τι λες γιατί δε ξέρεις πως τα φέρνει ο Θεός και σε δοκιμάζει, και σε ποια θέση μπορεί να βρεθείς αύριο, μόνο οι φαφλατάδες λένε αυτά που Λες και με τον τρόπο που τα λες, και μη ξεχνάς ότι από αυτούς τους 300.000 περίπου Που σε λίγο καιρό Θα μείνουν στο δρόμο, που πολλοί είναι και οικογενειάρχες, πολλοί από αυτούς λοιπόν περιμένουν και αυτοί την προκύρηξη... Μη λες μπαρούφες λοιπόν για κάτι που όπως αντιλαμβάνομαι δεν έχεις ιδέα τι είναι Και από τη στιγμή που όλοι περιμένουμε μια ευκαιρία να τακτοποιηθούμε επαγγελματικά, μην καταφρονείς οποιαδήποτε προσπάθεια κάναμε, κάνουμε ή θα κάνουμε στο μέλλον... Ευτυχώς που αντιλήψεις σαν τις δικές σου, ο κόσμος τις έχει απομονώσει και το έχει δείξει...

Anonymous

15 ειναι οριστικο;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

έφεδρος έγραψε:Παναγιώτη, μην είσαι τόσο σίγουρος και τόσο επιθετικός με τα παιδιά των stage. Και μη λες καλά να πάθουν γιατί η κακία και αυτή η καταφρόνηση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγ σ' αυτόν που τη ξεστομίζει και σε πληροφορώ πως είμαι κι εγώ ένας από αυτούς αυτή τη στιγμή, και αν νομίζεις ότι όλοι βάλανε μέσον αυταπατάσαι, γιατί στην τελική, εγώ προσωπικά που τέλειωσα ΑΕΙ, μιλάω 2 γλώσες, Η/Υ, υπηρέτησα ως ΔΕΑ ΤΘ, και με προυπηρεσία, δε μου κανανε και χάρη να παίρνω 500 και ανασφάλιστος. Πρόσεχε τι λες γιατί δε ξέρεις πως τα φέρνει ο Θεός και σε δοκιμάζει, και σε ποια θέση μπορεί να βρεθείς αύριο, μόνο οι φαφλατάδες λένε αυτά που Λες και με τον τρόπο που τα λες, και μη ξεχνάς ότι από αυτούς τους 300.000 περίπου Που σε λίγο καιρό Θα μείνουν στο δρόμο, που πολλοί είναι και οικογενειάρχες, πολλοί από αυτούς λοιπόν περιμένουν και αυτοί την προκύρηξη... Μη λες μπαρούφες λοιπόν για κάτι που όπως αντιλαμβάνομαι δεν έχεις ιδέα τι είναι Και από τη στιγμή που όλοι περιμένουμε μια ευκαιρία να τακτοποιηθούμε επαγγελματικά, μην καταφρονείς οποιαδήποτε προσπάθεια κάναμε, κάνουμε ή θα κάνουμε στο μέλλον... Ευτυχώς που αντιλήψεις σαν τις δικές σου, ο κόσμος τις έχει απομονώσει και το έχει δείξει...

οταν σας πηραν στα στειτζ σας ειπαν οτι θα σας κανουν και μονιμους; Και γιατι εσεις που "ΔΕΝ" μπηκατε με μεσον να περνετε προσαυξηση 50% στα μορια εναντι του ιδιωτικου τομεαρε μαγκες; Για ηρεμα λοιπον και αστα τα μπουμεραγκ! Αυτα τα πετανε οι ζουλου
Anonymous

Ξεκοληστε! Στο θεμα μας.15 ειναι οριστικο;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

jimis έγραψε:Ξεκοληστε! Στο θεμα μας.15 ειναι οριστικο;

συγνωμη για πριν τζιμι, αλλα και μεις δε παραταμε θεση εφοριακου για να μπουμε εποπ και ουτε ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα ο δικος μας δρομος! Αλλα αυτο συμβαινει παντα. Κερδιζει αυτος που κλαιγεται περισσοτερο. Οσο για το θεμα μας, ποιος τα λεει αυτα ρε παιδια; Που τ ακουσατε αυτο για 15;
Anonymous

takis, δεν ηρεμείς καλύτερα εσύ, και δεν έχεις ιδέα για το θέμα, και άσε τους ζουλού, εκείνοι είναι καλύτερα από εμάς ίσως. Ακούτε κάτι Και νομίζετε ότι είστε μέσα στο θέμα... Και αφού εσύ το παίζεις πανέξυμνος όπως και πολλοί άλλοι στο φόρουμ, εδώ και τόσο καιρό πετάτε ημερομηνίες ό, τι να'ναι, και έτσι σας είπανε και είναι καραντί, και αόριστες λεπτομέρειες... Το να ανταλλάσεις απόψεις και να διαφωνέις ακόμα, είναι υγειές, αλλά το να πουλάς εξυπνάδες δεν είναι σοφία ούτε σε κάνει ξεχωριστό. Έχεις να πεις Κάτι συγκεκριμένο και την πηγή; Πεσ'το, αλλιώς μην παραπληροφορείτε τα παιδιά που μπαίνουν στο φόρουμ... Τόσο καιρό γράφτηκαν πολλές απόψεις και όλες σεβαστές, δυστυχώς όμως έχει και κάτι τυπάκια χωρίς περιεχόμενο και επιχειρήματα που πετάνε μπαρούφες,takis η μαγκιά είναι άλλη για αλλού... Όλα αυτά που λες είναι ψωμοτύρι για τους περισσότερους εδώ μέσα, αλλά και πάλι θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή τύχη, και σε όλους στο φόρουμ... Γιατί όπως και να έχει, όλοι διακιούμαστε μια ευκαιρία και μακάρι όλοι να τακτοποιηθούν, και αυτό το εννοώ takis κλά απότελέσματα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Μαλλον φιλε εφεδρε δε πολυπροσεχεις ποιοι πετανε ημερομηνιες. Και αν δεις μια προσωπικη εκτιμηση που εκανα. Σιγα σιγα βγαινει. Δεν ειπα ποτε οτι το μεσον μου μου ειπε τοτε. Κλπ. Σε ρωτησα κατι και δε θελησες να απαντησεις, ολοι καταλαβαινουν το γιατι και οχι μονο αυτοι που τρωνε ψωμοτυρι. Και εποπ να μπεις δε μπαινεις μονιμος. Αν δε το ηξερες τωρα το εμαθες για να μη κλαιγεσαι παλι μετα απο 7 χρονια. Και ειναι νωρις για ευχες ακομη. Εχει μερες να τα πουμε ακομη.
Anonymous

Καθενας εχει περασει το δικο του γολγοθα για να φτασει μεχρι εδω.
Καθενας εχει την δικη του προσωπικοτητα για να εχει την δικη του κριση.
Μεσα απο αυτο το φορουμ δεν βγαζεις ακρη ασπρο θα ειναι μαυρο θα πουν. Μην περιμενει κανεις να βρει το δικιο του τωρα Και αυτο ισχυει για ολους. Ειμαι σιγουρος τωρα οτι καποιος εξυπνακιας θα πεταχτει κατι αλλο να πει διαφορετικο απο μενα. Οχι ομως για να γινει διαλογος αλλα για να νιωσει καλυτερα εκεινος.

Καλη επιτυχια σε ολους σε μικροψυχους και μεγαλοψυχους ολοι την χρειαζονται φετος.
Anonymous

Φιλε εφεδρος, εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Και για τα αποτελεσματα μην πει κανεις, εγω ξερω η εγω κανω την ταδε οικασια.
Λετε ψεματα η μαλλον ξεγελαστε απο αλλους οι οποιοι σας λενε μια πληροφορια...
Ολοι ξερουμε οτι πρωτα πρεπει να ψυφιστει ο νομος και μετα θα εχουμε εξελιξεις.
Γιαυτο καλητερα να μην λεει κανεις τιποτα χωρις καποια εγκυρωτατη βαση και κανει μερικα παιδια να ελπιζουν στο τιποτα! Δεν τους λυπαστε δηλαδη!
Ας ελπισουμε οτι οσες αλαγες εγιναν να ειναι για το καλο μας.
Anonymous

Φίλε takis, ούτε κλαίγομαι ούτε θα το έκανα ποτέ, και δε μου κόφτει να αποδείξω και τπτ. Σε κανέναν, παρά μόνο στο Θεό... Ούτε έχω πρόβλημα να σου απαντήσω και το θέμα είναι ότι μπορώ να σου απαντήσω και να σου αναλύσω και ό, τι θες, ευτυχώς έχουμε και διάκριση και ικανότητα αντίληψης, και ξέρω πολλά περισσότρα από όσα νομίζεις αλλά να έχει νόημα και να σου κάνει ο άλλος πρώτα εντύπωση τότε έχει ενδιαφέρον, και όταν κάποιος εύχεται κάτι καλό, μην δίνεις μια φτηνή απάντηση ρε φίλε, ότι έχει ακόμα μέρες και τέτοια... Να έχεις το φρόνημα να ανταποδόσεις την ευχή, αν όχι μη λες τπτ.- και όχι προσωπικά εσύ- αλλά ο οποιοσδήποτε... Τλπ. Ας μην το συνεχίσουμε άλλωστε άλλα μας καίνε τώρα και είναι κοινά για όλους μας, και sory αν είπα και κάτι παραπάνω απλά βλέπεις μας έχουν κάνει να χάνουμε καμιά φορά την ψυχραιμία μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να διοχετεύσουμε αυτή την οργή εκεί που πρέπει - εννοώ την οποιαδήποτε κυβέρνηση κσι υπουργείο- και κάνουμε το λάθος και ξεσπάμε εδώ... Και πάλι σορυ φίλε τάκη... Απλά να πώ κι εγώ αυτό που διάβασα στα "ΝΕΑ", ότι μέχρι τις 6 Δεκ. Αν, θυμάμαι καλά τελειώνει η διαδικασία του νομοσχεδίου για τις τροποποιήσεις που θέλουν. Η αλήθεια είναι πως ρώτησα και δικηγόρο και μου είπε πως η διαδικασία του ΦΕΚ εάν θέλουν μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα, δηλ. Μέσα σε τρεις ημέρες, μπορεί να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, να υπογραφεί και να δημοσιευυθεί... Τόση καθυστέρηση για κατι που μπορεί να τακττοποιηθεί γρήγορα και σωστά; Βούληση δεν έχουν ρε παιδιά, γιατί ξέρουν ότι όσο και να καθυστερήσουν, εμείς είτε αχ, είτε βαχ, θα περιμένουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ. Άλλο
Anonymous

Σημερα μολις κλεισαμε ενα μηνα... Εικόνα ευχομαι να μην περιμενουμε και αλλον. Θελω να πιστευω οτι κατι θα γινει μεχρι τελος του μηνος. Καλη δυναμη σε ολους.
Anonymous

Φίλε Eleos, ελπίζω έστω και τώρα... Να μας βγάλουν από την αγωνία σύντομα... Γιατί τα δικά τους τα παιδιά - αυτών που κρατάνε τις ζωές μας σε μια απόφαση εννοώ - δε θα έρθουν ποτέ στη θέση μας να καταλάβουν τις αγωνίες μας και τις οριακές καταστάσεις πολλες φορές που περνάμε... Θα τα βρουν όλα έτοιμα και στρωμένα χωρίς κόπο χωρίς προσπάθεια... Ποιος πολιτευτής, υπουργός ή ότι άλλο είναι θα μας καταλάβει για να ενεργήσει ανάλογα, από τη στιγμή που αυτοί οι ίδιοι δε θα νοιώσουποτέ την αγωνία που έχουμε εμείς οι ίδιοι αλλά και οι δικοί μας γονείς... Γι' αυτό λιοντάρια μην απελπίζεστε, όποτε κια να τα βγάλουν... Ε, από το Μάρτη μου βγήκε η προκύρηξη πέρασε χρόνος κοντά, τώρα θα κολλήσουμς; ... φίλε ΝΤΙΝΟ thank's

Anonymous

Φιλε εφεδρος ενα μνμα θελω να περασω σε ολους οσοι αγωνιουν για τα αποτελεσματα.
τα αποτελεσματα θα ερθουν ειτε αργα ειτε γρηγορα και μετα η θα μπουμε η οχι, γιαυτο δεν αξιζει να ανχονομαστε υπερβολικα! ενα ομως ειναι το συγουρο οτι θα συνεχισουμε και μετα τα αποτελεσματα να αγωνιζομαστε για κατι καλητερο στην ζωη μας!
γιαυτο δεν πρεπει να τα βαζουμε κατω!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Καποιος αναρωτηθηκε καποια φορα εδω μεσα που ειναι τα φορουμ που γραφουν μονο τα μελη. Βλεπω "υποστηριξεις" και διαφορες απαντησεις και πολλα αλλα απο ανωνυμα που θα μπορουσαν ολοι αυτοι να ειναι ενας. Τεσπα. Φιλε εφεδρε τα παιδια των στειτζ ΗΤΑΝ τα πιο ευνοημενα μεχρι τωρα και το ξερουν ολοι αυτο. Και να ξερεις οτι και αλλοι ξερουν οχι μονο εσεις! Οσο για τις ευχες ειναι ημερολογιακα πολυ νωρις ακομη. Οσο για τη φτηνη απαντηση ειναι για να την αγοραζουν και οι φτωχοι. Οσο για τα αποτελεσματα ρωτησες η αν θελεις ρωτα το δικηγορο που ξερεις σχετικα με το οριο της ηλικιας για να μας βοηθησεις ουσιαστικα! Ευχαριστω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες