Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Είναι με συμβάση δεν είναι μόνιμοι, αν δεν κάνουν αίτηση παραμονής φεύγουν. Λέγονται σφοχ στα νησιά... ΣΦ ορισμένου χρόνου
Για τα μάτια του κόσμου διαφωνούν αυτοί οι αστυνομικοί αχ και να ξέρετε τ παιχνίδι θα παιχτεί τελευταία στιγμή
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Κωστας26 να μαντεψω; Τα αει εν τελη θα στελεχωθουν και απο αστυφυλακες και απο ΕΦ. Και οι μισοι ΕΦ της προκηρυξης θα πανε σε αλλες υπηρεσιες!
Οπότε μετά τις πέντε Φεβρουαρίου μπορούν
Την φράση Πινγκ πονγκ την ξέρεις; Ετσι θα τους έχουν για 4 χρόνια μετά θα είναι 1η γραμμή δράση η διας η κρυπτον χ εγω θα μπω σε γραφείο γτ έχω πτυχίο δικηγόρου κατάλαβες ; Αυτό για τους ς. Φ που άκουσα ποιο πάνω δεν μπορούν να κάνουν χαρτιά είχα ρωτήσει πριν παραιτηθώ σε δεσμεύει για 1 χρόνο απο την 1η μερα της σχολής
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Τι εννοεις πινγκ πονγκ; Θα καθονται αει μετα θα πηγαινουν για λιγους μηνες πεζες περιπολιες, τμηματα κλπ και μετα παλι αει; Καλυτερα να πας σε γραφειο να μας μεινουν εμας οι μαχιμες θεσεις!
Είσαι άξιος για μάχιμος; Θα σε δω στην σχολή πιτσιρικά
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Δε το εννοουσα ετσι!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Παιδιά για τους ΣΦΟΧ που λέτε θα γίνει μονιμοποίηση και αστυφυλακοποιηση. Οπότε αν κάποιος είναι ήδη το θεωρώ βλακεια να φύγει αν σκέφτεται αυτό. Αν από την άλλη δεν του αρέσει η υπηρεσία και θέλει να πάει στα πανεπιστήμια, καλώς να πάει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Κάντε λίγο υπομονή ρε παιδιά κοντευουμαι τα κανεται χειρότερα τα πράγματα με το αχγος σας ορισμένοι χαλαρά όλα θα γίνουν
Shadow2 έγραψε:Κάντε λίγο υπομονή ρε παιδιά κοντευουμαι τα κανεται χειρότερα τα πράγματα με το αχγος σας ορισμένοι χαλαρά όλα θα γίνουν
Σωστός !
Λέτε στην διαβούλευση να αλλάξει κάτι ως προς τα θέλω των πρυτάνεων κλπ να γίνει κανα βήμα πίσω απο την κυβέρνηση.
Κάτι άκυρο... Μου είπε κάποιος Από το σώμα ότι οι καινούργιες ομάδες δράση φτιάχτηκαν! Ξέρει κάποιος κάτι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
οχι με τπτ μπιλακοBilD έγραψε:Κάτι άκυρο... Μου είπε κάποιος Από το σώμα ότι οι καινούργιες ομάδες δράση φτιάχτηκαν! Ξέρει κάποιος κάτι;
Gouleas94 έγραψε:οχι με τπτ μπιλακοBilD έγραψε:Κάτι άκυρο... Μου είπε κάποιος Από το σώμα ότι οι καινούργιες ομάδες δράση φτιάχτηκαν! Ξέρει κάποιος κάτι;
Οκ αλάνι μου παίχτηκε παραπληροφόρηση χαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες