Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2500 κ ενδιαφέρομαι για νησιά αν κ χλωμό τ βλέπω αλλα ποτέ δν ξέρεις. Έκανα αίτηση για πιστοποιητικό στρατολογική κατάστασης ηλεκτρονικά, γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται και με ποιον τρόπο;
Χλωμό γιατί; Μπορεί να είσαι και σίγουρα μέσα. Για το χαρτί δεν ξέρω ρώτα την στρατολογική υπηρεσία
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Σε ποία κατηγορία τα έχεις κάνει Α ή ΒElante έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2500 κ ενδιαφέρομαι για νησιά αν κ χλωμό τ βλέπω αλλα ποτέ δν ξέρεις. Έκανα αίτηση για πιστοποιητικό στρατολογική κατάστασης ηλεκτρονικά, γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται και με ποιον τρόπο;
Απο αιτησεις εχουμε μαθει πανω κατω τιποτα για Αθηνα;
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Girgos 94 εσύ πόσα μόρια έχεις ;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

2700 για Αθήνα 2200 για νησί τα παιδιά που γράφουν τα μόρια τους να γράφουν και την κατηγορία
700 άτομα ήταν μπροστά μου στους φρουρούς οπότε το 1 τρίτο να τα κάνει συν τους καινούργιους πάει... Στν Α θα τα κάνω. Οκ ευχαριστώ μαλλν θα πάω αύριο από εκεί να το πάρω κατευθείαν.
Παιδιά σήμερα με πήρανε τηλ από το τμήμα και μου είπαν να προσκομίσω ξανά την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας να αναγράφει σαν κείμενο τον τόπο γέννησης ή με ημερομηνίες την περίοδο που κατοικείς και όχι μόνο στα στοιχεία της βεβαίωσης. Όσοι καταθέσατε βεβαίωση που δεν έγραφα ακριβώς αυτό το που ζητάνε να είστε σε επιφυλακή να χτυπήσει το τηλ σας
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Τι εννοείς και όχι μόνο στα στοιχεία της βεβαίωσης εμένα έγραψε μόνο ότι κάτοικο από το 2016 έως σήμερα τους κάνει η όχιHliassap έγραψε:Παιδιά σήμερα με πήρανε τηλ από το τμήμα και μου είπαν να προσκομίσω ξανά την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας να αναγράφει σαν κείμενο τον τόπο γέννησης ή με ημερομηνίες την περίοδο που κατοικείς και όχι μόνο στα στοιχεία της βεβαίωσης. Όσοι καταθέσατε βεβαίωση που δεν έγραφα ακριβώς αυτό το που ζητάνε να είστε σε επιφυλακή να χτυπήσει το τηλ σας
Εμένα φίλε το έγραψε μόνο στα στοιχεία επιγραμματικά σαν τόπος γέννησης. Μου είπαν θέλει να το γράψει στο τέλος της βεβαίωσης σαν κείμενο ότι από τότε μέχρι τότε κατοικείς εκεί ή γεννήθηκες και κατοικείς εκεί...
θα σε ειχαν καλεσει αδερφε, αν κατι δεν ηταν σωστο στην αιτηση θα σε ειχαν καλεσει το αργοτερο σε δυο μερες, οχι 4 μερες πριν τελειωσει ο διαγωνισμος, αφου δεν σε καλεσαν μην ανησυχειςGiorgos 94. έγραψε:Τι εννοείς και όχι μόνο στα στοιχεία της βεβαίωσης εμένα έγραψε μόνο ότι κάτοικο από το 2016 έως σήμερα τους κάνει η όχιHliassap έγραψε:Παιδιά σήμερα με πήρανε τηλ από το τμήμα και μου είπαν να προσκομίσω ξανά την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας να αναγράφει σαν κείμενο τον τόπο γέννησης ή με ημερομηνίες την περίοδο που κατοικείς και όχι μόνο στα στοιχεία της βεβαίωσης. Όσοι καταθέσατε βεβαίωση που δεν έγραφα ακριβώς αυτό το που ζητάνε να είστε σε επιφυλακή να χτυπήσει το τηλ σας
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Ναι κατάλαβα αυτό γράφει εμένα ποτέ τα κατέθεσες τα χαρτιά σου
Από τις 10 του μήνα και σήμερα πήραν μου είπε από το αρχηγείο και με πήραν τηλέφωνο
Τελευταία εργάσιμη εννοώ παρασκευή όταν λέω σήμερα.
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Εγώ έχω 5 μέρες δεν με πήραν για κάτι απλά γράφει ότι κάτοικο από το 2016 έως σήμερα εδώ ούτε τόπο γέννησης ούτε τίποτα πιστεύω να τους κάνει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες